86

Анонимен

преди 5 години

Изгодата е че ще се намразят повече с съседа Русия !!Незнам за кого е по-голяма изгодата !

85

евтино руско оръжие

преди 5 години

Шото е много евтино накрая варшавския договор си свалихме панталонките... просто ппутиновския мерак на / ФСБ / го проспаха сега следва същото и края е ясен и на тук пишещите ама като сте в редиците на пропагандата ще си вършите работата до последно.

84

Ели

преди 5 години

Разследване на холандски журналисти относно корупцията, сива икономика, олигархични кръгове в Окраина е крайно негативно.Полша, Литва, Латвия и Естония, Окраина - градят политиката си на русофобство, а не на икономически постижения.Когато нямаш икономическо благосъстояние, следват:демографски срив, мизерия, и фобии, олигарси и крайно бедни.Тъжна съдба, да градиш държава върху омраза.Хората не бягат от хубавото!Вижте дълговете на Окраина, отказ на финансови институции да отпускат заеми.

83

Бате Гойко

преди 5 години

"... страна, която без редовна армия спря втората по сила армия..."За Украйна ли става дума? Кого е спряла? И как се е справила със сепаратизма?

82

Анонимен

преди 5 години

А, ти задавал ли си си въпроса, че Москва не желае да окупира Ук.?Дори МВФ не е в състояние да изхрани украинците-Москва НЕ МОЖЕ да окупира Украйна.Което можеше тя вече окупира.А колкото до изхранването, продуктите в *** са средно 30% по-скъпи, отколкото в Украйна.А колото до несъстояла се, страна, която без редовна армия спря втората по сила армия и се справи с вътрешния сепаратизъм в момент, когато самият проруски президент я предаде, такава страна е СЪСТОЯЛА СЕ.

81

Американ

преди 5 години

До ЦРУ си е ЦРУХавата от години е такава, че въпростана "ултрамодерна" техника за военните е 20 пъти по-скъпа отколкото за цивилните. При подобно съотнощение денгите ще изкарат доста по-дълго от мъните..

80

ЦРУ си е ЦРУ

преди 5 години

Тактиката е правилна ; навсякъде около границата бази с ултрамодерна техника ,това плаши и иска същия ресурс от Путин и постоянно въвличане в конфликти и в един момент трапезата празна и край на управлението на ФСБ-- иначе ще има ФСБ --форева Военната намеса за Путин в Сирия бе жизнено важна ,но най вероятно е очакван и дълго поставян капан---не случайно запада не се справи толкова време с исл.държава , а чакаха да клъвнат братята руси--сега и последните денги си заминават---

79

Нико

преди 5 години

Дълга за четене статия моя извод е че збишковците стават автоматично мишена , на всяко действие има противодействие

78

набюдаващ

преди 5 години

Какво ще промени американската база? Поляците могат да попитат германците,те най-добре знаят.А,иначе афро-американските и латино войници ще разберат какво значи:"Най-лепше витамине...польске девшине"!Един колега по-долу много добре го е казъл,относно Чърчил!След ВСВ,полската делигация искала огромни територии за сметка на Германия.Чърчил крещял възмутено:"Тези луди,знаят ли какво искат"!?И той напомнил за пропадналите преговори на поляците с Хитлер в 1939г.,за взимно нападение на СССР.

77

Анонимен

преди 5 години

Има ли някой от Шумен тука?

76

до анонимен

преди 5 години

А ти знаеш ли каква малка част от Украйна са Донецк и Луганск?Всичко на всичко 1/30.---------А, ти задавал ли си си въпроса, че Москва не желае да окупира Ук.?Дори МВФ не е в състояние да изхрани украинците, защо им е на руснаците подобно главоболие?Украина е несъстояла се държава извън СССР, Полша, Румъния и Унгария вече си "точат зъбите" за съответните пригранични части от Ук и здраво раздават паспорти!

75

Анонимен

преди 5 години

Русофобията е много доходен бизнес!Но, както е казал Чехов "Ако в първия акт на пиесата на стената виси оръже, то до последния акт то задължетелно ще гръмне".

74

Анонимен

преди 5 години

Никой не смята да воюва и да завладява Русия. Ако я завладее кой ще ходи да копа богатства за без пари както го правят сега ***? Просто азиатските диваци ще бъдат държани зад оградата на цивилизацията. Това се прави в момента, заграждат се със санитарен кордон.

73

Анонимен

преди 5 години

в момента в който американци тръгнат фа се предислоцират в Украина ,руската армия ще вдигне официално флага в Донецк и Луганск.-И какво?Те и сега са в Донецк и Шуганск, но неофициално. А ти знаеш ли каква малка част от Украйна са Донецк и Луганск? Всичко на всичко 1/30. 3 (три) процента от територията.

72

Анонимен

преди 5 години

До (-_-)Те и САЩ не мислят да воюват с Русия . За какво им е . Нито са зажаднели за бояршник, нито мислят да се разселват в сибир.А демонизирането на Путин направо им утроява прчалбите .Раздувайки "Руската заплаха" си намират пазар за военната продукция от която печелят много и държат в подчинение васалните държави от Западна а сега и от Източна Европа .

71

Анонимен

преди 5 години

Ква база, кви 5 злоти, бе!?При пълномащабен военен сблъсък между НАТО и РФ всички държави с американски и НАТО-вски воени бази ще получат "бонус" от Москва - Сатана, Ярс, Топол, Синева или Булава!

70

Анонимен

преди 5 години

Полската телевизия Белсат уволни журналиста направил снимката на полския президент Дуда и Тромпета в Овалния кабинет!Полските сантехници минаха всички по гъ...блиство!!!!

69

(-_-)

преди 5 години

Тоя Дуда явно е от джендърите като нашия плевньо.. Жалко, че покрай такива подлoги го отнасят много народ. Русия въобще няма намерение да напада когото и да било. Имат земи за 10-15 пъти повечето народ от това, което е в момента...

68

Анонимен

преди 5 години

Прочетете какво е било мнението на Чърчи за поляците, още преди началото на 2-та световна война!

67

Анонимен

преди 5 години

Не знам вас какво ви интередува Русия и САЩ? Ние проблеми нямаме ли си с мутри и псевдо бизнеса?