106

Анонимен

преди 5 години

До 107 StrikerДа. На няколко стъпки по близо за унищожение от руските ракети в сравнение с останалите европейски държави

105

ПЕНКО

преди 5 години

АЗ НЕ СЪМ И НАПОЛОВИНА УМЕН КАТО ЕВРЕИТЕ / ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГЕНИАЛНОСТТА ИМ / ,НО АЗ СЪМ ЧОВЕК ,КОЙТО ВИЖДА В БЪДЕЩЕТО !!! ВИЖДАМ ,ЧЕ ЧОВЕШКИЯТ РОД ЩЕ ИЗБЕРЕ КОЛЕКТИВНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ ,А НЕ ИНДИВИДУАЛНИЯ-НАРЕЧЕН "Ч А С Т Е Н "!!! ВСЕКИ ИСКА ДА СЕ ИЗЯВИ ПРЕД КОЛЕКТИВ ЧОВЕЧЕСКИ И ДА ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ ОТ ХОРАТА -ПРЕДИ ДА УМРЕ!!! А ОБЩЕСТВОТО НА ГОСПОДАРИ -СЛУГИ И РОБИ -НАРЕЧЕНО КАПИТАЛИЗЪМ Е ВРЕМЕННО !!!???!!!

104

Анонимен

преди 5 години

Не спят поляците, имат си едно на ум.

103

Анонимен

преди 5 години

Ще гарантира статута на Полша на нова колония невъзможностра за бунтове в колонията и безпроблемността на бъдещото и анексиране.Но то това не е само в Полша.Сащ не му трябва да напада Европа.След плана маршъл ние официално сме колония и даже си имаме 30 000 американски гарнизон да ни следи дали слушаме.Ако почнем да не слушаме всички в ЕС ще осъмнем за една вечер с американско знаме над парламентите.

102

Анонимен

преди 5 години

За да не остане по-назад Винету предал чрез посолството в САЩ писмо-предложение модернизираната база в Безмер да се нарича "Форт Мелания Тръмп". "Офертата е напълно сериозна", заяви източник от МВнР.

101

до 90

преди 5 години

Ха, ха.. пич, това, което си намазал в коментара си може и да хване награда, като вицът на годината!Ти имаш ли идея колко време Полша е била под Руско управление?А знаеш ли как е станало това?Поляците се почувствали велики, обявили претенция за руския трон, със западна помощ стигнали дори до Москва и отвлекли царицата.После руснаците ги били чак до Варшава и Полша станала руска за 400 години.Е това се казва "не ги бръснат руснаците"... Какви глупости ръсиш само, поне вярваш ли си?

100

До 96

преди 5 години

Експерте, добре че ни просветли с малкия си мозък.За малко да не разберем нищо за Русия без тебе.Точно понеже всичко, което си написал е вярно, затова руснаците разкатаха фамилията на обучените, поддържани и направлявани от САЩ джихадисти.Продължавай да си пишеш глупавите съждения тук и някой ден от тях може да сглобиш пародия.

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен100Мухаха.Познанията ти по история са нулеви.На 01/09/1939 германия и СССР ЗАЕДНО нападат Полша и си я поделят.

98

Анонимен

преди 5 години

RUSIA OSVOBODI POLSHA OT GERMANSKO ROBSTVO I VIGTE KAK SE OTPLASHTA NA OVOBODITELKATA SI.POLSKIAT NAROD OBICA PUTIN I RUSKIAT NAROD,KOITO PMNI ZAKRILATA OT VARSHAVSKIAT DOGOVOR.

97

Щирлиц

преди 5 години

Къде ги намирате и цитирате тия т.н. експерти? Филденгауер е брата на оная дето израелския маняк я закла в радио Ехото на Москва-основния глашатай на русофобите в самата Русия.Да и таквиз има.Та въпросния експерт не е ходил и войник,вероятно поради "нежната" му същност.Но го цитираме сякаш е военен бог.Форт Тръмп няма да има.Просто враговете му в конгреса ще му резнат квитанциите.А и самия Тръмп дойде на власт с обещанието да закрие базите навън и така да върне раб.места обратно в САЩ.Хиттрец е!

96

Анонимен

преди 5 години

След падането на ВД.Редно бе всички да се разоръжат! .Защо да е редно всички да се разоръжат? Някакви смислени аргументи имаш ли?

95

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика!

94

Анонимен

преди 5 години

Руската военна машина е тромава, слабо технологична , персонала е некадърен или пиян.Много мужици, но без полза.

93

Анонимен

преди 5 години

Поляците лъжеха, че искат да са независими и свободни, без да бъдат окупирани. Искат да са окупирани от САЩ, а не от Русия. Избират си окупатора и много искат да са окупирани. Такъви народи затова чак 1918 година започват да съществуват на картата и пак искат окупатор.

92

Анонимен

преди 5 години

След падането на ВД.Редно бе всички да се разоръжат! А какво стана? Само соц държавите се разоръжиха! Америка още се въоръжи и заведе цяла Европа със свои бази.Със съдействието.На продажните правителства в Европа!За каква демокрация говори при положение.Че в цяла Европа.Има окупационен Американски ботуш????

91

Анонимен

преди 5 години

Дано от момента на построяването на базата в Полша вятъра винаги да духа от нас към тях. Иначе в един момент ще стане лошо...

90

:):)

преди 5 години

поляци руснаци все алкохолици мразещи се заради бутилка водка

89

Николаев

преди 5 години

В българия също си направете база да ви пази за по евтино се обърнете към Ердоган паша със сигурност няма да ви откаже а и сте малко роднини .

88

Анонимен

преди 5 години

Поляците никога не са ги бръснали Руснаците дори когато бяха окупирани от тях. Това е народ!

87

Анонимен

преди 5 години

Евала на поляците :) само това мога да им кажа :)