21

Komunist i Satana

преди 5 години

От 1956 до 1958 г. е секретар в Държавния арбитраж, а от 1958 г. адвокат и член на Адвокатския съвет за седем мандата. Става член на Изпълнителния комитет на Съюза на юристите в България и председател на неговата Комисия по законодателство. Съавтор е на монографиите Адвокатска защита и Адвокатска защита в гражданския процес и автор на редица статии на правна тематика. В продължение на 10 години е лектор на курсове за младши адвокати. Награждаван е с Почетния знак на Съюза на юристите в България и на Адвокатската колегия.

20

баба мара

преди 5 години

и как е завьршил право при гадните ко=мунис=ти сьсипа мвр

19

анонимен

преди 5 години

Ето един пример. Как новата "демокрация" Промива мозъчетата на младото поколение! И измества истинските стойностни личности. С нови и "демократични" " личности" Опитващи се.Да ги наложат във времето.Защото просто те са на власт! А ми.Какво да кажа .Освен Че тази госпожа.Нека да си запази спомените . За самата себе си! За тази противоречива личност! Спотайвал се в комунистическо време .Тоест Крил истинската си личност! Бе на кой му дреме за тоя!!!!

18

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Г-жа Соколова смело поддържа "опорката" за която са й платили продуцентите , да не би някой да си мисли че е там за идеята - не за хонорарчето е .

17

Анонимен

преди 5 години

Кое му е ерудитското на този , участвал в групичка , която досъсипа, окраденана България,жалко за сайта , вижте само на кои давате форум, гаврите се с нас , обикновените хора ,защото ако Плевнелиев и Соколов бяха честни мъже ,България нямаше да е сега в това състояние ,и двамата са само част от кликата ,достойна само за съда в Хага

16

А бе

преди 5 години

Тия нещо се бъзикат с нас!Много добре го помним тоя като председател на НС,а преди и като министър на вътрешните работи!Любимото му занимание тогава беше да чете досиета,щото си нямаше друга работа...

15

Коко

преди 5 години

Тоя не е мил и на собствената си съпруга, щото и е изневерявал хиляди пъти с мъже. Камо ли на някой друг. Мястото му е при Макейн. В деветия кръг на казана.

14

Архангел Псувнаил

преди 5 години

За Лакираният Нокът ли става въпрос? Той беше ратифицирал и приел Истанбулската конвенция още преди да я напишат. Що ни занимавате с такива отпадъци?

13

Анонимен

преди 5 години

Po dobre na asis i emil dimitrov memoarite ot na sokolov 4engeto

12

Сп??нс !?

преди 5 години

Преди 2 години , като идвах в бг, гледах малко сутрешен блок и изпаднах в шок и ужас, Бяха поканили някакви бивши личности (незнам как да ги нарека) и ги приемаха едва ли не като някакви светила в икономика и политика, а последните спомени които имах от тях бяха че хората искаха да ги линчуват. След това излязоха да взимат интервю от госпожа Павлова , представяйки я за някаква VIP и помолих да спрат телевизора.

11

Анонимен

преди 5 години

Йордан Соколов нанесе огромни поражения на България и демокрацията у нас. Демокрация стана *** дума след такива като него. Тая да не е решила паметник да му прави заради огромните кражби в полза на семейството и близки като Корнелия Нинова дето я зарадва с Техноимпекс?

10

Анонимен

преди 5 години

Гадините от СДС и ДСБ..............демократи, реформатори разсипаха България, сега дават акъли..............предатели са те ...............продадоха и предадоха България!!!Кога ще ги видим по затворите????

9

House M.D.

преди 5 години

Няма начин гей да е ерудит. Долу проф. Крупская от ефир!

8

Анонимен

преди 5 години

Проф. *** Соколова нищо не разбира от термодинамика, чел съм учебника , който е написала............"Физикохимия- I част"!!!

7

Анонимен

преди 5 години

А джуджи все повтаря "еродит" та "еродит".

6

Лафонтен Пети

преди 5 години

Данчо педанчо, стига ни занимавали с тези покойници...хайде на бунището на историята,измамници и мошеници..ще си го получи всеки кой каквото е надробил!

5

"момата"

преди 5 години

До Анонимен 6Особено много обичаше "другите работи"!

4

Анонимен

преди 5 години

Обичаше музиката, литературата и....други работи!

3

Анонимен

преди 5 години

Другата седмица трябва да е Елена, жената на завряния зет, да ни разкаже как този голтак се озова в нейния дом и как стигна до премиерския пост под зоркия и поглед!

2

Помним,помним

преди 5 години

Лафонтен,Мафонтен... !Не ни разстягай тези лакардии за Данчо П......!За целокупния,ограбен и унижен от СДС-Айдуците български народ,Данчо ще остане в душите и сърцата му като един безскруполен,нагъл,алчен Злодей!И вместо лакардии,напиши в книгата си колко милиарда долара дадоха от СеРеУ-то( краварете от Фащ )на твоя Данчо и четата му,за да изкормят дър жавицата ни и кой СДС-Айдук открадна тези пари,и това допринесе за прежде временното разтурянето на крадлива та синя Гей-пасмина!?