12

невероятно,но факт!

преди 5 години

Денят в който е обявена независимостта през 1908,сигурно е бил важен и тържествен ден,но вече не е така.Всъщност не е така още от началото на ПСВ и вече 100 години България е независима ,защото нищо не зависи от нея.Затова има обективни и субективни причини,но ние като народонаселение доста сме допринесли за това.Може би е утешително,че и с други,даже много по-големи и важни от нас е така!?Може би даже е безмислено да бъде празник,защото да се говори за независимост на България-това е майтап..

11

Анонимен

преди 5 години

Просто е рождения ден на тиквата да се обяви за Национален празник всички ние дишаме и мърдаме благодарение на неговото благоволение.

10

Анонимен

преди 5 години

какви поразници , какви 5 лева Това азиатско племе да си заминава обратно за азията

9

Анонимен

преди 5 години

Национален празник трябва да е СЪЕДИНЕНИЕТО защото то обединява Освободена и Независима България в днешнате и' раници !Иначе днес щяхме да имаме парчета населени с българи, васални на рускотурската империя.

8

Анонимен

преди 5 години

Е и без това след 15 години няма да има и един жив комунист в България.

7

Анонимен

преди 5 години

Турците може да са всякакви, но след Освобождението България дръпва рязко напред, защото генът не е бил увреден.А след комунизма щетите са толкова големи, че България не само че не дръпва, а продължава да затъва все повече и повече.

6

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че им се ще да е 4-ти юли. Иначе има тема за разговор на няколко наши мумчета всяка година около тая дата да си заработят хонорарче дърдорейки празни приказки.

5

Анонимен

преди 5 години

Точно червените научиха българинът на мързел, скатаване, нищоправене, далавера, кражба на работното място.Българинът от работлив, честен човек се превърна в чалга съществото, което е днес. Днес реално българи почти няма. Има новобългари, които нито си знаят религията, нито са истински патриоти. Някакви размити същества, страшно обичащи уж Бългрия.Да не говорим пък за червените шамандури, които са откровени *** и мятат всичките си спестявания и накити от балконите на някакви непознати.

4

Празник

преди 5 години

Денят, в който *** и бандитите от ГЕРП овиснат на въжето.

3

Анонимен

преди 5 години

9ти септенври е единственият национален празник по повод ликвидацията на търтеите от българското общество- Днес се радвайте на тиквата и на дебелия, те ви яхат, както и турците не са

2

Анонимен

преди 5 години

Първио требе да е в деня в който заловиха Живко Суджука а втория га Корнелка купи Техноимпекс! Останалите са мноо стари! Не важат днес!

1

ОФ

преди 5 години

Националния празник трябва да е 9-ти септември