13

до 11

преди 5 години

само, че не бягат от вас, а при вас☺☺спокойно, скоро в Германия всички български ро.ми до последния

12

1939

преди 5 години

Най-хубавите ни години са преди войната, когато всичко се изнасяше за Германия!Когато във всеки дом имаше радио и мотоциклет

11

Турчин

преди 5 години

Бих направил една про българска партия, но ето какво ще последва, ако въобще ми разрешат да направя такава.1. Забранявам всички там псевдо националисти и псевдо турски партии, което значи Атака, ДпС, ДоСт, ВМРО, НФСБ, БНС и т. н. партии да са вън от политиката.2. Бих забранил БКП, което значи, че комунистите вън от политиката.3. Лустрация, което значи много от сегашните партии въобще да се лишат от ръководства и да загубят мнозина от депутатите си.4. Съд всички престъпници от 1944 г. до сега

10

Оберщурмбандфюрер

преди 5 години

В Бг -тихо ...тука си имате ,,синьото цукало и никой не ви закача ,, даже и мигрантите бягат от вас !

9

ОБЕРЩУРМБАНДФЮРЕР

преди 5 години

Ще доиде някой двойник на оня с малките мустачки и имгрантите сами ще плачат по границите да се върнат по родните си места... ще видите и толерантни и *** и прочие дет дърпате лъва за опашката ....

8

Анонимен

преди 5 години

А Алтернатива за България кога?

7

Анонимен

преди 5 години

Скоро май фашистите отново ще управляват Германия. А нашите гледат от Германия като папагали и маймуни и повтарят. Така е било винаги.

6

Анонимен

преди 5 години

Е сега кой ще ни чете лекции по демокрация? Или Източна Германия ще влезне във Вишеград и ще я санкционират барабар с Орбаните.

5

Анонимен

преди 5 години

"Ето до там доведоха либерализма и криворазбраното милосърдие - до надигане на национализма в цяла Европа. А национализма вече доведе до две световни войни."Научи разликата м/у национализъм и нацизъм, пък после коментирай!

4

Анонимен

преди 5 години

бях на гости при дъщерята която е там от 15г.косата ми червена.сигурно ме мислеха за кюрдка.още от летището ме събуваха.сканираха.опипваха.мазаха ми чантата за проверка за иксплозиви.а онези забулените по шлиферите..нищо.

3

Анонимен

преди 5 години

Ето до там доведоха либерализма и криворазбраното милосърдие - до надигане на национализма в цяла Европа. А национализма вече доведе до две световни войни.

2

Анонимен

преди 5 години

Това не е добре за България.

1

A 2

преди 5 години

Историята винаги се повтаря (справка : 30-те години на миналия век). Ама що не си взимат поука ?