33

аз-ът

преди 5 години

немеца е особена категория в пъти над българина. Те търпяха дълго, защото това им е в генетиката - дисциплината, екипната игра и подчиненението на лидерите. Но тва е до момента, в който вярват на същите лидери. Дойчо много търпи, но избухне ли, тръгне ли -променя картата на Европа. Разликата е, че сега Германия е една окупирана държава, в момента в който изритат американските войници, закрият Рамщайн тогава вече бесовете ще се извият. И ми се струва, че ние пишещите тук ще доживеем да видим това

32

Iceblast88

преди 5 години

Ами сега?Какво ще правят нашите политици и продажни ***?Когато Алтернатива за Германия дойде на власт и се наложи журналята и дупедатите да затананикат дружно на друга песен?Песен която до сега плюха и триеха с настървението с което *** се нахвърля върху "жилезу"?Горките ни ***, толкова години *** на *** и накрая, няма да могат и една статия да напишат в унисон с новата власт!Горкичките, толкова години загубени в налагане на цензура, пък то накрая истината взе, че излезе наяве!

31

Анонимен

преди 5 години

Тук до неотдавна и премиера на Австрия Курц наричаха честопопулист.Сега не смеят нещо.Скоро така ще е и за Алтернатива за Германия.

30

Българина

преди 5 години

За нова година си пожелавам да е първа и може би ще стане!

29

центрист

преди 5 години

#wirsindmehr (ние сме повече) беше отговора на протестите от страна на управляващите, спрямо убийството на баща на 35 години от 2ма бежанци. Нарочиха всички че били расисти и нацисти и организираха и безплатен концерт (да отпразнуват убийството на един германец). Чудете се, че после тези от алтернатива за Германия, защо набират сила.... Аз не мога да разбера дали се правят на глу..ви или просто са такива от CDU и SPD...

28

Анонимен

преди 5 години

За три години статистиката е убийствена,от милиони "мигранти"неколкостотин работят,останалите са на курорт,не знам как точно ще ги интегрират това е абсурд.

27

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Помете! AfD никога няма да управлява Германия! Както бързо се появи, така и ще изчезне с успешната интеграция на мигрантите! Мимолетна партия "яхнала" вълната на част от немците.

26

Анонимен

преди 5 години

2021 година на следващите избори за Бундесъаг,процентите ще са 50

25

Анонимен

преди 5 години

До Оберщурмбандфюрер,КВАРТАЛА Е ПОЛОВИНАТА В ГЕРМАНИЯ и не само той,то това е лошото че ако се засили много алтернативата може да ги подпукат за наобратно нищо чИ сЪ граждани на Иврупейскиясаюз!Заради обвинения в ксенофобия нашите древни "сънародници"шАгУ утнисът дансъ пипът мигрантитьи...

24

до 5

преди 5 години

"Научи разликата м/у национализъм и нацизъм, пък после коментирай!"===Нацизмът е националсоциализъм. Националсоциализмът е националистическо движение, възникнало в Германия. Повтарям: националистическо.Май ти трябва да научиш някои неща, преди да коментираш. Поне прочети статията в Уикипедия, би било добро начало, доста неща ще ти се изяснят.

23

Анонимен

преди 5 години

Аз само от едно се опасявам ако АГ стане дотолкова силна че от нея да зависи управлението на Германия а именно СТРАХ МЕ Е ДА НЕ НИ ВЪРНАТ ЦВЕТ-Ъ НА НАЦИЯТА който в последните 4,5 години намери своя рай в земята на германите!!Пу,пу, не дай Боже!

22

Оберщурмбандфюрер

преди 5 години

Ако още малко подремете и ,,атернативата за България ,, ще я търсите в един модерен и просперираш с огромна раждаемост пловдивски квартал....де да беше и само пловдивски..

21

Европейка

преди 5 години

Още няколко наръгвания по улиците и една Нова година и за евроизборите ще е първа сила.

20

чул те Господ!

преди 5 години

До Турчинверно говориш!

19

Цецо

преди 5 години

Съвсем скоро ще станат първа политическа сила, мисля...

18

AfD+AfB ( ( АПЕЛ)

преди 5 години

До A 2- заедно в борбата с Коминтерна и болшевиките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АПЕЛ

17

до 11

преди 5 години

Акъла им толкова мислят ,че баба ще е вечно на власт ,ако знаят каво става тука ще си оправят държавите за 3-дена и на ум няма да им дойде да идват на сам.

16

Веселин

преди 5 години

идва,идвааааа,ония с мустачките,дупе да ви е яко........че и пара има в хазната,много излишъци са натрупали тези германци....

15

Оберщурмбандфюрер

преди 5 години

Ашкоусун 12 ефенди --ще ви помогнем с няколко дивизии , че бая работа ще ви се отвори. Но първо това ще направим в Германия.

14

Машаллах

преди 5 години

До ТурчинАз откога пиша, че турчина ще ни изкара от калта така както ни вкара 500 години!!!