105

Анонимен

преди 5 години

" Грешката останала незабелязана, едва докато снимката не била качена във Facebook. И предизвика бурна реакция от хиляди потребители."Калинките на бати Бойко, не разбрали. Ама разбират като ГЕРБ ще им дадат 1080 лв. средна заплата до 2020 г срещу партиен глас.

104

Анонимен

преди 5 години

" Грешката останала незабелязана, едва докато снимката не била качена във Facebook. И предизвика бурна реакция от хиляди потребители."Калинките на бати Бойко, не разбрали. Ама разбират като ГЕРБ ще им дадат 1080 лв. средна заплата до 2020 г срещу партиен глас. Прочети още на: https://dnes.bg/obrazovanie/2018/05/11/1080-lv-sredna-zaplata-za-uchitel-takeva-iska-oshte-18.376173

103

Анонимен

преди 5 години

Как се е накиприла като типична даскалица.

102

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109Изрусената.

101

Име

преди 5 години

коя от двете е какво? искаш да и опънеш жартиерите ли? п.с. абе, цензурата с минуcите, няма отърване от вас! кое време е у халиффорния?

100

Анонимен

преди 5 години

А,бе *** или турски ***....Някой написал-Балгария,друг свищивско...Демократясахме,това е.

99

Анонимен

преди 5 години

Коя от двете е?

98

Анонимен

преди 5 години

Никакво оправдание няма за прoстaкесата от снимката. Накичила се като клоун от цирка даскалицата, ама не видяла грешката... Батална прoстaчка. "Класната ми стая" написала... Нищо, че класът трябва да е единен, че трябва да е "класната ни стая"- на всички деца, плюс нея. Но тя, великата, накичена като коледна елха прoстaчка, се мисли за повече от децата. Мисли се за техен лидер, а те- за нейни покорни роби. Затова класната стая е нейна, а не на всички тях. Тя е нейният дворец. Гнус ме е от тая.

97

Име

преди 5 години

на територията "балгария" на никой не му трябват знаещи хора, а послушен, зависим и c тумбак пълен с изборни кифтета Илекторат

96

Име

преди 5 години

"Грешката останала незабелязана, едва докато снимката не била качена във Facebook". страшна работа е фацебука! открил е грешка, която се набива в очи, като муха в кисело мляко. може би и изпитните работи на учениците трябва да се качват във фацебука за ди ги проверява, поправя грешките и поставя оценките на учениците, които спокойно могат да не ходят на училище, за да не бъдат те неограмотени там... след всички рИформи на образУваниийту!

95

Неграмотен

преди 5 години

А *** , трябва да знае , че е свищовско , а не с главна буква !

94

маймуната

преди 5 години

свищивското училище СУ "Николай КатрановВъпиюща неграмотност лъха и от джурналиста които е написал статията.Тръгнал да пише за учителите,а бе Свищовско се пише,не е свищивско,ба си матряла

93

До циничка

преди 5 години

И двете

92

Професор

преди 5 години

Хехехееееее , авторчееееч, не може да напишеш: свищивското , ти си същия ***?!?!

91

Уф

преди 5 години

Треа а се фръля, даже и туче ли да се фключвам у правоговора?

90

Ванина

преди 5 години

Учудващо е, че и двете учителки не са забелязали правописната грешка. Тъжното е, че от всички присъстващи родители никой не е сигнализирал госпожата по дискретен начин. Или и те не са я забелязали, заети със заснемането на отрочетата си с учителките?

89

Анонимен

преди 5 години

Който е подготвил надписа, много често пише на майму.ница, където няма ер голям и се пише "А". Оттам иде грешката.Голяма истерия, голямо нещо!

88

Анонимен

преди 5 години

Седя си аз тука, жуля си ракийката на обяд у петъка, шото ей ся свършвам работа, *** тя държавна, по партйну пусната и ся ша ви кажа, колко лошу и тъпу и у таз убразувателна система, ама няма да предлужа ништу, дету мой да помогне. Само ше плуя и ша фърлям псовни.Абе от мене, кото излиза, ша го фърля, шото от мене хуубуу ней излязлу.

87

Анонимен

преди 5 години

Учителката е отишла в някоя книжарница, дала е 5 лев, да и извадят 4 листа с думите" Бъдещето на България е в класната ми стая", но явно някой, набирайки текста е сгафил, а после учителката ги езалепила половин час, реди да дойда учениците. И да, объркала се е. Случва се на всеки. Не правила операция. Честно казано, можехме да имаме учители, който даже и това не правих. Влизаш вътре - "Сдяй, учи, чети, изпит" и така до 12 клас. И после изкарваме роботчета. Грамотни роботчета.

86

Уф-ТО

преди 5 години

Край, аз доколкото помня ние имахме Труд и Творчество, толкова ли остаряхме?Какво остава за разстоянията м/у тиретата:)