125

До Ци.ник

преди 5 години

*** ще викаш на сина на баща ти.Пак не си си изпил хапчетата.Щом в Бг сме неграмотни, върви из немските сайтове да демонстрираш грамотността си!

124

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Ау! Двойка ще пише! Това е краят на света! Апокалипсис! Двойката в училище е най- голямото нещастие в живота на човек.Как може да се вживявате в такива простотии? Какво значи 1 двойка??? Що за дребнавости??? Направо се чудите как да плюете по учителите!

123

Анонимен

преди 5 години

АВТЕНТИЧНОТО ИМЕ НА БЪЛГАРИЯ Е БЛГАРИЯ. Ъ е добавено едва в някои от диалектите през Възраждането. Вижте надписа на цар Иван Владислав. Време е да се върне истинското ни име. В Западна България пък всички диалекти използват името БУГАРИЯ. Какво ми се ълкате, върнете едно от двете исторически истински имена на държавата ни.

122

Анонимен

преди 5 години

Ей каква дребнава журналистика. Да живеете и да ни лъжете с отвличащи вниманието от пладнешкия ни грабеж новини като тая. Може и някой нарочно да е подменил надписа за да излага учителките. Въобще вие сте много смели журналисти, на политик въпрос коя му е любовница не смеете да зададете, Диков го изритахте в Евроком... а Евроком е извън ефирните телевизии... браво 111 медийна свобода

121

Анонимен

преди 5 години

До стефчоНе оставам си тук, България е прекрасна страна. Ходете вие в щатите за да си купите преместваем сглобяем кокошарник за един милион долара насред пустинята. Българския народ е мачкан, ама е велик, издържали сме пет века турска робия, та вас разпадащите се окупатори ли няма да надживеем. Поздрав на всички български учители избрали тая достойна професия.

120

Анонимен

преди 5 години

западните секти и проповедници - що не дадете статия срещу тях, ами против наркодилърите, ами вижте се вие журналистите, стока ли сте, докога ще внушавате сред народа от частни примери генерализации спрямо учителското съсловие????????????????? Какво искате да постигнете? Кой ви плаща за тая кампания?????????????? Българските учители заслужават уважение.

119

Анонимен

преди 5 години

Заради една техническа грешка продължава антиучителската кампания. Аз възпитавам пък българския народ - помнете паметта на дедете и бабите си - никога са турци! Ето сърбите имат една такава песен, с която ви поздравявам youtube/watch?v=U5gPYHX3ZY4

118

48

преди 5 години

В такъв тържествен момент всички са напрегнати ,бързат,развълнувани и често при такива ситуации не се обръща внимание на някои подробности.Това е причината и е пресилено да се вини,който и да е-технически проблем.

117

стефчо

преди 5 години

Обществото ни е рухнало,не мрънкайте ами вече се спасявайте кой на къде намери.20-30 фамилии на тая територия дъпрат конците и владеят парите,всичко друго е пълен леш. Спасяайте си живота и нека тук останат само Те!

116

Анонимен

преди 5 години

...затъпяваме бавно, неусетно почти.......

115

Анонимен

преди 5 години

Миналата учебна година госпожата по математика заплаши детето ми, че щяла да му стъжни живота. Аз като родител как да реагирам на това?

114

Анонимен

преди 5 години

Мен пък ме е заплашвала по телефона учителка, че ще пише двойка на детето ми. Беше абсолютен кошмар.

113

Василев от София

преди 5 години

Миналата година на учителката й казвам, че детето ми не разбира част от учебния материал и я помолих да му обяснява повече. Защото тя е там за това да обяснява и ограмотява децата ни. А тя ми отговори, че ниски им били заплати те и другите ученици били така. Накрая само я попитах тя какво прави в училището щом децата не разбират материала й тя не може да им го обясни и представи.

112

анонимен

преди 5 години

ТОВА Е НЕ ДОПУСТИМО.ВЕДНАГА ДА НАПУСНАТ УЧИЛИЩЕТО И НИКОГА ДА НЕ ПОМИСЛЯТ ДА СЕ ВРЪЩАТ

111

Име

преди 5 години

зелените, колкото и минуси да праскате вие сте аут! червен картон! вие сте нула! нищо! и знаете ли защо? защото никой динозавър не е имал нужда от вас, за да бъде холокостван

110

Име

преди 5 години

но се замислям, нек'кси... и ако все пак грешката на "книжара" не бе паднАла върху "а"- то, а връху ктб-то! е,, тогава цялата революция на "толерантните" отиде на майце си у мишницата... едно време бъдещето ни бе изложено в участиетео ни на площада пред мавзолея. днес, мавзолея е пред бъдещето ни.... нещо треа се е омазало в "програмата" на франкофоните!

109

Цецо

преди 5 години

Неграмотността вече не е новина...

108

Анонимен

преди 5 години

Като деца използвахме често израза "Какво се хилиш като ряпа?", без да се замисляме.Сега, като гледам тези двете на снимката, разбирам какво сме искали да кажем тогава. :)

107

12321

преди 5 години

Джесика, Джесика... ако ви сбъркат името с Валчева, сигурно няма да се обидите, защото никой не е длъжен да знае как точно се казвате и как точно се пише... Но Балгария?!? И не е някакво сложно изречение или текст, а четири простички думи... Толкова сложно - за първия учебен ден! А по-нататък?!?

106

Анонимен

преди 5 години

До маймунатаПак за "свищивското училище СУ "Николай Катранов".---Коментиращи, това е печатна грешка: буквите 'И' и 'О' са една до друга на клавиатурата.Не е там бедата. Бедата е, че тези които списват сайта НЕ ЧЕТАТ какво са написали.Е, после им се смеем, де. :)