143

А

преди 5 години

А тоя дето снима е пълен .... ! Аман от папараци.Отиди бе и виж какво се случва,направи забележка ако трябва.Ако неговото дете беле там дали щеше да държи телефона в ръчички ??!

142

Smurf

преди 5 години

До Дръндер Много общо има. Православен патриот който не спазва червеният светофар и си хвърля фаса през прозореца на колата в тревата се става още през първите седем години. После пъшкаме и охкаме как в еврогейската европа всички стоят на опашката без да се пререждат а у нас е признак на мъжество да прередиш бабичките и жените и де се пльоснеш пръв на седалката в автобуса. Този манталитет се придобива точно на тази възраст.

141

маларт

преди 5 години

Тази "новина" е от жълтите, които имат следните цели : 1. Охулване на учителите, които "нищо не работят и само взимат пари", 2. Замазване на истинските проблеми с подобни сензации, 3. Търсене на евтин рейтинг и имитиране на журналистикаОчаквам преки интервюта с мъжа на учителката и нейните съседи. Разкриване на любовните връзки на учителката и цвета на бельото й

140

Анонимен

преди 5 години

Истинки учител не би си го помислил дори. Тази патица явно е там само за заплатата.

139

Дръндер

преди 5 години

До SmurfТова, което казваш какво общо има? Или просто си плещиш глупости?

138

Smurf

преди 5 години

Важното е че децата са опазени от джендърската конвенция. Това че ще ги научим да НЕ спазват никакви правила и закони не е важно

137

М8

преди 5 години

Тази да се уволни и да продава *** на селския пазар до края на дните си. Само заради лошия пример, който дава на децата, че законите са за украса и не е нужно да се спазват. А който смята, че снимащият е трябвало да реагира, нека си представи какво би станало, ако подвикне на децата от другата страна на линията и те не знаят какво се случва, какъв е тоя и се затичат обратно към учителката.

136

до 138

преди 5 години

Това важи за ЖП прелезите без сигнализация. Ако си сам пресичай и пред влака, ако щеш. Твоя си работа. Това са деца и колко *** и безхаберна трябва да е тази учителка да го направи това. това не са нейни деца. Родителите са ги поверили на нея и тя трябва да носи отговорност за това си деяние. Аман от умници като теб!

135

пена

преди 5 години

99% от хората в България са посредствени ***. (Ако ти си мислиш, че не си от тях, най-вероятно грешиш) Какво повече може да се очаква от купчина ***?

134

ОГЛЕДАЙ СЕ

преди 5 години

Огледай се ослушай се, ако минава влак бутай децата да тичат пред него, та да видим кой-по тарикат. Точно заради такива тарикатлъци стават най-големите касапници по нашите земи. За това имаме толкова катастрофи - винаги някой супермен тръгва да прави чудеса и невероятни изпреварвания, защото той не е балам и не може да чака кротко и да си кара спокойно.МАСОВО Е. БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТАКИВА.

133

Българин до пишещите

преди 5 години

Що не гледате цялото видео?!? Реално част от децата и учителката ПРЕСЯКОХА ПОЧТИ ПОЛОВИН МИНУТА ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА ВЛАКА! Другата част си останаха от тяхната страна като другата учителка НАРОЧНО ЗАСТАНА ПРЕД ТЯХ, ЗА ДА НЕ РЕШИ НЯКОЕ ДА ПРЕСИЧА! А колкото до бариерата ТЯ Е САМО ЗА АВТОМОБИЛИТЕ! На мястото където минават хората ИМА СВЕТОФАР, НО СНИМАЩИЯТ СЪВСЕМ УДОБНО Е ПРОПУСНАЛ ДА ПОКАЖЕ ДАЛИ СВЕТИ ЧЕРВЕНО ИЛИ ЗЕЛЕНО, КОГАТО МИНАВАТ ДЕЦАТА! Да не говорим, че САМИЯТ ТОЙ ПРЕСИЧА ДОСТА СЛЕД ДЕЦАТА!

132

Анонимен

преди 5 години

Уфффф, направо не е за вярване какво се пише тук. Бариерите са за автомобилите, не за хората. За хората при преминаване на ЖП прелез според правилника важи следното :Огледай се, ослушай се и ако не идва влак - премини.

131

Анонимен

преди 5 години

Учителката ги подготвя за живота в БГ.........

130

Хасфалт

преди 5 години

"И да е празна улицата, ако минеш на червено, в Германия ще те глобят"Швабстер, то и тук биха те глобили! Упражняваш се в писането ли?

129

Анонимен

преди 5 години

"Следва суматоха, при която не се вижда дали при преминалата група деца има възрастен."Много добре се вижда, че и при двете групи остава по една учителка! Реално нямаше опасна ситуация, освен гадната песен която звуча.Все пак е недупостимо да пресичат при спуснати бариери! Та това ли учат децата, да заобикалят правилата?

128

Аз

преди 5 години

До ПерничанинБре всички перничани с отрязани крака, бре, бре, бре.

127

Не съм трол

преди 5 години

Може учителката да се е подвела по поведението на Филип Каролев? Видяла го е как пресича прелеза без притеснения при спуснати бариери и се е подвела, че е безопасно и има време докато дойде влака.И типично по български си е казала "Бе аз да не съм балъма да вися тука и да чекам.." и е повела децата към смъртоносен поход, за чист късмет и щастие без инциденти.

126

Гробокопач

преди 5 години

Няма се плашите, ако децата оцелеят да станат големи и да вземат книжка, ще минават с леката си кола, под бариерата или ще се цункат с влака челно. При лошият соц. за минаването през прелезите ни учеха много щателно, но тогава и даскалките бяха други.

125

Анонимен

преди 5 години

Много е вероятно първат учителка да не е забелязала спуснатите бариери, но за по-безопасно кара децата да пресичат бързо линията. Втората учителка вижда бариерата след като част от децата са пресекли и спира останалите деца. Зашо снимащия пресича линията при идващ влак?

124

Анонимен

преди 5 години

Този Филип Каоролев защо пресича линията след звуковия сигнал от влака? Децата бяха спряни да пресичат преди звуковия сигнал.