203

Мисли с главата

преди 5 години

Виновни са и то не много, а страшно много. Нещастие не се е случило, ами ако се беше случило????? Нали са УЧИТЕЛИ, за даУЧАТ... На какво? Но БЪЛГАРИ, лесно се правят коментари, започна да става все по-трудно да преценяваме, защо спряхме да мислим, защо, въпреки жалкото си съществуване не търсим причината а се хващаме в следствието. Нима клюките и спонтанните коментари ни правят живота по лек? ЗАТЪВАМЕ, НЕ МИСЛИМ. ЦЕЛТА Е ПОСТИГНАТА!

202

Закон

преди 5 години

До АнонименНо на тези им плащат да учат другите на правилата!!!

201

Авгиеви обори

преди 5 години

До Автоматичен спелТова написано от учител или син на учител/ка? Защото ние вече имаме много учителски синове и като министър-председатели, и като бивши президенти, и като кметове _ захарни аферисти, и като всякаква политическа некадърна сбирщина, меко казано! Които така компетентно и законосъобразно управляват държавата, че сме се върнали столетия назад! Защото ни е ясно как учителските синове са все отличници с колегиална подкрепа! Знаем и как правят кариерата си, честно и почтено!

200

Анонимен

преди 5 години

Според някои , при определени обстоятелства(не се вижда влак) можем да пресичамепри спусната бариера.Това ни е проблема.Мислене на неграмотни.

199

от ряз

преди 5 години

дисциплинарно уволнение и да си подбират кадрите това не е стадо овце за да им търсят смекчаващи вината обстоятелства просто мислинето им е такова

198

Моля ?!

преди 5 години

Въпросът е Принципен - Не се преминава при спуснати бариери, освен това им звуков и светлинен сигнал.Няма значение дори дали виждаш да се задава влак.От много тълкувания на правилата сме се докарали до тук.Не може да възпитаваш децата в Погазване на правила и закони.

197

До хулещите неграмот

преди 5 години

Хем не се вижда дали с преминалата група деца има възрастен, хем имало суматоха. Аз суматоха не видях. Обаче видях мутрата на Филип, заснел клипа...еми по-идиотска мутра не съм виждал. Отдалече си личи, че е една червена ***, търсеща сензация.

196

До хулещите неграмот

преди 5 години

Спокойно можеше цялата група да си пресече, без да има никакъв проблем. Да питам снимащия: защо той пресича, при положение, че според него, е опасно? Само питам.

195

До хулещите неграмот

преди 5 години

Първо, влака се движи с не повече от 30, а не със 70 км/ч. Второ, бариерите са за автомобилите, а не за пешеходци. И трето, децата спряха да пресичат поне 30 секунди преди влака да достигне прелеза. За каква драма може да става въпрос? Само търсите сензация.

194

Анонимен

преди 5 години

Учителката не е смела, а се е насмела. Сигурно някое се е направило на интересно и се е изпистило отвъд бариерата, тя го е последвала, за да го укроти, нея пък са последвали още две-три. Хайде опитайте вие да водите 20 свободни електрони.

193

Венко

преди 5 години

Директно я уволнете!

192

Dragon

преди 5 години

Я се научете да пишете грамотно, а после говорете срещу другите. Хора, които не умеят да членуват пълен член и не знаят, че дори пред едно елементарно "че" има запетая, да не се проявяват като големи философи и да подхващат теми за правила, закони и кой за какво трябва да бъде съден.

191

Анонимен

преди 5 години

И по кой член от НК да я съдят - за неправилно пресичане на жп прелез? Неправилно са пресекли,недопустимо за учителки да излагат на риск децата. Но хайде да не пресилваме нещата, това не е истински влак и пъпли с 30 километра, вижда се от километър че идва,тоест пъпли.

190

29350

преди 5 години

Не само уволнение. Тази учителка трябва да бъде съдена, защото е изложила на риск живота на много деца.

189

влака Шинкансен

преди 5 години

какъв влак е тази теснолинейка, това е все едно да кажеш камион на мултикар,който не вдига над 50 км./ч.. Тези теснолинейки се движат с 40 км./ч., трябва да си ***,за да не я видиш от тоя прав участък,като се движи с 30 км./ч.!! Егати влака стрела. Както винаги медиите назовават нещата пресилено.

188

АНОНИМЕН

преди 5 години

Няма значение с колко километра се е движил влака,и на колко метра е бил от прелеза!Щом бариерата е спусната,значи нямаш право да преминаваш и толкоз.Още по вече и с чужди деца!Учителката е за уволнение,ама няма нищо да и направят.

187

Анонимен

преди 5 години

До 192:Може да минеш на червено,може и преди влака да минеш,но не и с чуждите деца!

186

Анонимен

преди 5 години

Това е възпитание. Можеш да минеш преди влака, защото е далеч. Можеш да пресечеш на червено, защото колите са далеч. Можеш да пресечеш като няма пешеходна пътека, защото така си преценил. Можеш да караш с 150 при ограничение 50, защото си много опитен и нищо няма да се случи. Можеш да набиеш някой на улицата, защото е по-слаб от теб. Можеш да не си платиш данъците и осигуровките, защото нищо няма да ти направят. Можеш да си хвърляш *** където си искаш, защото "всички така правят" и т.н.

185

До философите...

преди 5 години

Четири деца загинаха при нелеп инцидент в Холандия.Учителка ги карала към училище през жп прелез със спусната бариера... от новините на бтв от днес.ЗАТОВА ПРАВИЛАТА СЕ СПАЗВАТ И ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ!

184

Я па я...!

преди 5 години

Теснолинейката се е движила с такава скорост , че учителките са помислили че е спрял.