52

ЛЪВЧЕ

преди 5 години

Ами нормално за тях... Като не знаят кои им са истинските врагове, и кои са нашите общи врагове на православните народи, се стига до такива идиотщини......

51

Анонимен

преди 5 години

Сърбите все лъжи и все недоволни от всичко.Само дето пред българите не минава.Едни надути. Брей колко са велики.На българите на малкият пръст не можете да им стъпите.Дайте нещо факти, така с драсканици по плочи нищо не става.

50

Анонимен

преди 5 години

Не може да излъжеш сръбската народна памет. Как да убедиш сърбина, че бyгаpите не са фашистички окупатор? Те помнят зверствата. Все едно да убедиш българина, че не е бил турски роб. Невъзможно.

49

Анонимен

преди 5 години

"рускиня" ти квичиш.Болшевиките са избивали Руснаци както никой друг в цялата история на Русия.Св. патриарх Тихон ги е анатемосал през 1918 г. завинаги и даже комунистическата МП (след смъртта на патриарха, отровен от болшевиките през 1925 г., болшевиките слагат слагат незаконно на негово място митр. Сергий и той през 1927 г. пуска своята "декларация за подчинение на съвецката власт", известна като "декларацията на митр. Сергик) не смеят да махнат анатемата.Моля те не се наричай рускиня.

48

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКО Е ПОЛИТИЧЕСКО!!!ВСИЧКО Е ЗАРАДИ МАКЕДОНИЯ КОЯТО ИСКА ДА МАХНЕ СЪРБИЯ ОТ ИМЕТО СИ!!!ТЪЙ, ЧЕ ДОКАТО НЕ МИНЕ РЕФЕРЕНДУМА СПОКОЙСТВИЕ НЯМА ДА ИМА!

47

Анонимен

преди 5 години

Така е сърбите всъщност се държат добре с българите но младото поколение, а старото си е същия разсадник на тотслитаризъм като при нас.Това е техния вечен про-диктаторски електорат.Който там пък печели дивиденти от спомени за ниски цени при Тито.Ех тия цени какво ли би бил света без пари, *** дето да ги измислят и тарикати дето да ги използват за да манипулират населението и да идват за цял си живот да командват.

46

рускиня до 13

преди 5 години

"Какво общо има "Альоша" и "паметника на съвецката армия" със случая?Разбира се,ч е един ден и "Альоша" и "съвецката армия" ще отидат където им е мястото на бунището."-------------------------------------тогава защо квичиш за оскверняването? Варварите ,които направили тези надписи на същото варварско ниво като тебе. Всичко е закономерно. когато си подкрепяш варварство, бъди готов към тебе да се върне жеста.

45

да

преди 5 години

ами айде ела ни изгони в Азия, ***

44

Dublin

преди 5 години

Едвин Сугарев...vse se cudeh, kude li se e zavrial na toplo tozi *** or 90-te...

43

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на възпитание и образование е да се оправят отношенията и тези наслоения от миналото да бъдат преодолени. Всъщност поне за това България е малко по- напред. Инак като идеш в Белград ядене и пиене- супер и хората са мили и ти се радват- няма нещо негативно, но от едно време има при по- старото поколение едно високомерно отношение.

42

Киро Кюмюря

преди 5 години

Откога генералните ни консулства са санаториуми за кукундели?

41

до 28

преди 5 години

Бащината ти земя е некъде в Азия. Всичко друго е окупация, насилствена и варварска. Айде чао. Гери Никол-бълг???

40

31

преди 5 години

"Величаят се за приемници на Византия" Терминът Византийсла империя се появява през 17 век, когато тоя с фараонската шапка в Рим, решава, че е врема да се легитимира. Русия е надледница на Римската Империя както по дух, Православието така и по кръв чрез София Палеоглот. Тази принцеса отлазва да се омъжи, за някой варварин от запада, облечен в животински кожи и живеещ в землянка.

39

От Сливница!

преди 5 години

Това са сърбите - нагли и неграмотни, ламтящи за всичко което не е тяхно и никога не е било тяхно. Ненормални претенции за имперски земи и величие. Нещастници!

38

35

преди 5 години

Успокой се бе ***. По-полека със седресарската риторика. Защо България си увеличи територията след ВСВ? Дело на същите окупатори? А не благодарение на англосаксонската добрина може би ще кажеш. Кво направи за 30 години"свобода"? Направи поне 2 млн. българи емигранти. Ако живееш на юг от Патриарха, нямаш имотен ценз за да ни правиш смях. Ясно ли е?

37

Честит 22 септември

преди 5 години

Какви били, какви не били.Вижте се бе! от всякъде бълва сръбско,гръцко и какво ли още не.Какви патриоти какви глупости "Не народ а ***"

36

Анонимен

преди 5 години

Никаква подкрепа за ЕС

35

до 27

преди 5 години

Имам роднини, които са били на Козара, имам роднини, които са изкарвали хора от окупирана Европа през Югославия, имам роднини, които изпроводиха фъшкиите до Австрия с "барабанен" салют, имам роднини, които са лекували от фашизъм в Югославия по хирургически начин. Още да ти изброявам ли? Да не би да ти падне мазилката от панела и да ти нарани еднопръстното чело и лъжливото вратле.

34

Анонимен

преди 5 години

Ниш и западните покрайнини винаги са били български,докато сърбите не ги заграбиха заедно с Македония.Вижте Нишкото възстание,там не е имало сърби,българи са възстаниците против турците.

33

Анонимен

преди 5 години

Няма пипнати руски паметници.А съвецките *** трябва да се махнат.Окупатори, 45 г. ви търпяхме насила наложеният режим, с концлагерите по цяла България, с политическите затворници, кражбите ("национализация"), масовите убийства без съд и присъда ("народен съд") и 250000 Българи убити.