12

Анонимен

преди 5 години

Едно от най - големите престъпления на 20 век е извършения духовен и физически геноцид над българите в Македония и Сърбия. Няколко милиона души са преследвани, мачкани, тероризирани и посръбчени насилствено. Престъпление срещу човечеството, извършено от сърбите, в съучастие с руснаците, а в по-ново време и нашите комунисти. Но има историческа справедливост на този свят! След като се отцепи Войводина от Сърбия ще останат 55х.кв.км. и вече няма кой да им подари нова империйка на тези га.ове.

11

Агент провокатор

преди 5 години

Чакайте,чакайте! Има по дълбок замисъл в това дело. Извършителят и мотивите са неизвесни. Надали обикновен сърбин го е направил. Замисълът на това действие е забиване на клин между православни братски държави. Сърбия не иска НАТО,кой има интереси? Това са САЩ и Европа или Русия!Там някъде е заровено кучето. Не се връзвайте на дребните кукички,пуснати от разузнавателните служби на Великите държави. Разберете,там където има война,има и пари!

10

аха

преди 5 години

Боядисването на паметници ? Просто се учат от българи. Дето се казва "с твоите камъни , да по твоята глава"

9

Курец

преди 5 години

Все докато нямаме държавници,такива идиотщини ще са още повече.

8

Що рИвете бе

преди 5 години

Що се тръшкате не? Нали там е сръбско? Тука като изрисувате Альоща или Незнайния войн е добро дело,вдигате лозунги ,,вън руския окупатор",а който има друго мнение е заклеймен като русосифилистик и предател!

7

до ицака

преди 5 години

И кога на "истината" мястото е в драсканици и чупене на паметни плочи?

6

Анонимен

преди 5 години

Сьрбите са ужасен народ. Льжци мошенници и винаги като се разговаря с тях най тарикати!

5

Евроатлантик

преди 5 години

Може някоя античен македонец да го е направил

4

ицака

преди 5 години

и от кога истината се нарича "неприлични надписи"?

3

Бугарите

преди 5 години

Пука ли ви? Пускаите си сръбските маанета и по масите нали много се обичате.

2

Анонимен

преди 5 години

По принцип от години е извършено едно зверство спрямо българската история от сръбските диваци, но институциите мълчат.Преди години ходих на Света гора,и там в Хилендарският монастир (преди Бог да ги накаже и да изгори 2/3 от него) паметната плоча пред килията на Паисий Хилендарски е изкъртена и премахната.И българските институции не се интересуват.След това, както казах 2/3 от монастира изгоря и не знам дали крилото с тази килия се е запазило.Какъв комплексар трябва да си за да махнеш плочата?

1

Анонимен

преди 5 години

Да вдигаш кокалите на умрелите трябва да си увреден по рождение. Друго логично обяснение нямам.