14

FLORO

преди 5 години

ДО: Hafen die WahrheitТам дето Франция и Англия въдворяват мир и оправят бакии и дето САЩ изнасят демокрация, по добре недей да ходиш. За справка - Либия, Тунис, Мароко и кой ли не.

13

Azz-ът

преди 5 години

Докато не разрешат стрелба на месо, по навлязъл в съответната територия, без предупреждение, оправи няма да има!Всичко друго е ала-бала и кражба на пари(контрол на разни неща)!

12

Анонимен

преди 5 години

Точно така освен България и Гърция пропускаше адски много на горе. С цели кораби ги караха там. И ги бутаха на горе.Орбан много приказва обаче интой пускаше нелегално. Някой да е чул 1 милион на границата на Унгария ? Как стигнаха до Германия :) Защо орбан не ги спря, като Турция нали много претенции има ? Алабала

11

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitНе 2 000 000, а 10 000 000 ще тръгнат.Населението на града преди войната е било под 100 000, а сега колко да е? На половина?... Една трета?... Едва ли някой може да каже.

10

Анонимен

преди 5 години

Както е тръгнало-сърбите ще си дадат и трътката....

9

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Интересно как стигат до границата със Сърбия, след като Тиквата проглуши ушите на всички си началници в ЕС, че България била надеждна граница.Тиква си ти, като не можеш да асимилираш *** факт, че основният поток е през Гърция!

8

Анонимен

преди 5 години

Как стигат много лесно. Идват до България тя няма пари да осигури лагери и да ги спре / както трябва да направи по зкаон/ и вечер почва да ги пуска с каналите към Сърбия. Сърбия на същия принцип няма пари и хора да ги храни и ги пуска нататък. Т.е. балканите са напълно неадекватнии в ситуацията и Меркел ги прибра . Това е .Как турция пази 3 мил на границата , а *** балкански неможа 10 000 даже :))) тарикати на дребно.

7

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ако почне война в Идлиб и тръгнат 2 милиона към Европа.И как ще почне - нали Путин е първият борещ се за мир!? После ще вика ЕС-за да му оправя бакиите и да възстановят Сирия!

6

Анонимен

преди 5 години

*** Балакански пак бежанците му виновни, а не крадливите му политици.

5

До 3

преди 5 години

С фериджета няма и не трябва да има. Това е Европа!

4

Анонимен

преди 5 години

Интересно как стигат до границата със Сърбия, след като Тиквата проглуши ушите на всички си началници в ЕС, че България била надеждна граница.Явно не е толкова надеждна - само дето откраднаха парите.

3

БГ

преди 5 години

Кой каза че не може ? В Европа деца и жени няма ли ?

2

До 1

преди 5 години

Цени и деца са само 7-10%, както искаш го смятай от 2 млн си е направо нашествие. Такова нещо няма спиране, пък ние с тази жалка ограда да не говорим.

1

Анонимен

преди 5 години

Ако почне война в Идлиб и тръгнат 2 милиона към Европа. Тея граничари отново нищо няма да могат да направят. Неможеш да стреляш по жени и деца , нито да ги оставиш на студа. Понеже сме бедни рошави балканци ...отново Меркел , ще трябва да спасява положението .А проблема си е наш ...Ние не трябва да ги пускаме през държавите си. Но беден *** ..