34

прав си

преди 5 години

До Анонименбабичката ги канеше в дойчето да си ги гледа-какво ни ги набутва на нас--

33

Анонимен

преди 5 години

Тази миграция си върви от много отдавна и е бизнес на като се започне от трафикантите, стотиците държавни и недържавни чиновници, емиграционни служби, адвокати, правозащитниции, кетъринг ако щете,и още много по веригата. Затова няма никога да спре, ще се увеличава все повече бюджета. Не е разрешено спирането и колективната депортация, а после връщането с чартърни полети струва от 6-9 хил.на човек. Връщането с полет на 2-*** мигранти в Того(и 17 души охрана) в един случай излезе по 96хил.евро.

32

яяя

преди 5 години

емигрантите намаляват от 2 милиона преди 2 години, само 100 000, в момента се ползват за сплашване на населението и провеждане на популистки политики

31

Анонимен

преди 5 години

До 29. Длъжни са да ги спират. Заплатата, която взимат граничарите е да си вършат работата. Както пожарникаря да гаси огъна.Тия пари за нашите граничари ги дава БРЮКСЕЛ.И когато бежанец стигне Германия той си разказва патилата и маршрута и кой го е возил. Защото там си получава и свободата и соц. помощите.

30

Анонимен

преди 5 години

До 28Аз не съм видял на бягащи от войната на челото да пише че са на Меркел ? Долу съм написал ясно...Защото ти като държава си длъжен да спираш всичко. Понеже си *** беден по манталитет казваш: защо Аз да ги пазя. Защото ти твърдиш че имаш държава :) Второ българите в Германия защо трябва да ги гледат ? Нали си имат уж държава на ***? Мн си объркан момче. Като е ползата за тебе с ЕС сме...Като трябва да плащаш ЕС да св оправя :) за това си ***.

29

Анонимен

преди 5 години

Т.нар. бежанци не са тръгнали за България или Сърбия.От къде на къде ще ги спират тука?

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен8И що *** Балкански трябва да пази ГОСТИТЕ на МЕРКЕЛ?

27

Анонимен

преди 5 години

До AZ22Ще хванат, ама друг път.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен20Халал да са ви на Германия и Турция бежанците.Дръжте си ги и сви живейте с величието.А за нас *** не се безпокой, оправяме се и без бежанци.

25

Анонимен

преди 5 години

В ЕС НЕЩАТА СЕ ОПРАВЯТ С ПАРИ.

24

AZ22

преди 5 години

Сега, като хванат миграните на българо-сръбската граница, ще ни ги върнат обратно.

23

Анонимен

преди 5 години

До21. Щом заповедта е от Брюксел става. А това да ли е длъжен или не. Това решава този , който плаща.

22

Анонимен

преди 5 години

До 21 Като не си длъжен ..дръж си ги на границата ! Ти си длъжен да не пропускаш никой. Германия не е длъжна, нито пари за ограда да ти дава, нито да ги прибира. Ти си длъжен да ги държиш. Те не са на тяхната граница :)

21

До 20

преди 5 години

Никой на никого не е длъжен да помага! Точка по въпроса!

20

Анонимен

преди 5 години

Такива като орбанн са просто едни посерачнии материали :) Нищо повече. От цялата ситуация Турция и Германия блеснахаа, а всички останали мишкии измислиха милион причини да не помагат. Както си става и в нормалния живот. Малка част даравят и помагат, голямата част си търси Извинение. За това те ще са големи държави и занапред, а вие *** още 100 години. Толкова по темата.

19

Анонимен

преди 5 години

До FLOROЧе какво им е на Тунис и Мароко бе? съвсем нормални държави, даже Тунис е много по европейска от Русия например, а по отношение на Либия там никога не е имало държавност, от Османската империя преминава под контрола на Италия и после СеСеСеРето финасират някакъв вид ислямски социализъм, това е просто една измислена държава

18

Анонимен

преди 5 години

До макТочно, Но ги пусна с конвой от войници, да им показват пътя до Германия, щом толкоз ги искат там, за да не се загубят по пътя

17

FLORO

преди 5 години

До АнонименЖени и деца има само в началото на колоната, че да ги снимат журналистите с камерите. Отзад си е военна колона, и то строго организирана, с низшите и старшите си чинове. По голямата част от така наречените бежанци които лично съм виждал в работата си, са толкова добре физически подготвени и толкова им личи че са войници, че като ти обясняват че всички са хлебари и служители в банка и носовете им растат като на Пинокио.

16

мак

преди 5 години

12, доколкото си спомням, Орбан ги държа на границата и не искаше да ги пусне в Унгария, но понеже цяла Европа гракна, че е ксенофоб и т.н., пусна ги да си ходят в Германия. Та затова са стигнали при меркел.

15

Анонимен

преди 5 години

До 14А там където русия изнесе трудови лагери цъфтии :) Може да отидеш с кеф. Хахахаха Не знам даже, какво правиш тук, а не в СК . Много големи усти имате, а малки лешниции.