14

месара

преди 5 години

А всички ние жертвите на Бочко колко ще чакаме възмездие? Ще го застигне ли то като избяга в палата в Ел Ей?

13

Анонимен

преди 5 години

И комунистите вкарваха в затвора през ония тъмните години.Малко известно е,че Емил Димитров е лежал,но не зная какъв период,а Васко Кеца е чукал камъни в кариерата на с.Крупник,Каварненска община.Другарите вербовали и непълнолетни ***,за да вкарат "враговете на нариода" в затвора и да им разбият семействата и живота.Дори кубинците се възмущавали от тия милиционерски режисури!

12

А Америка

преди 5 години

А САЩ кога ще реабилитира близките на загиналите, когато си срути кулите близнаци?

11

Анонимен

преди 5 години

ПРЕДИ 50 ГОДИНИ МАЙ ДЗЕДУН ИЗБИВАШЕ НАРЕД И ТО В МИЛИОНИ СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ И ТО ТОЧНО ХЕТЕРО НАСЕЛЕНИЕТО!ПРЕДИ 50 ГОДИНИ ВРЕМЕНАТА СА БИЛИ ДРУГИСЕГА ИСПАНИЯ НЕ САМО , ЧЕ Е ЛЕГАЛИЗИРАЛА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ НО И ОСИНОВЯВАТ ДЕЦА БЕЗ ПРОБЛЕМ!

10

Шмръц

преди 5 години

А жертвите на герберастията и откраднатите пари кога? Възмездие да прогонените, унижените, смачканите и репресираните, откраднатите бизнеси, лобизма, загробените неродени деца... и т.н. за тях КОГА!????

9

Анонимен

преди 5 години

Не оставяш поколение - спъваш бъдещето развитие на държавата (намаляваш бъдещата работна ръка), а после ще искаш пенсия която ще се плаща от бъдещите работници.... 21 век е просто цифра, а не оправдание за самоунищожение.

8

Анонимен

преди 5 години

Първо обърнете внимание за жертвите на т.нар. преход у нас , за милионите избягали в чужбина , за безпътицата и беднотията на цели поколения българи...За жертвите на Франко има кой да мисли

7

Анонимен

преди 5 години

Защо НАТО не го би като Милошевич. Къде бяха, че го изпуснаха? Съдът в Хага защо не го извика, НАТО да го залови като военнопрестъпник.

6

Анонимен

преди 5 години

Не само заради ориентацията им ами всички които не са били с него са били против него. Говорил съм със стари хора които са ми разказвали че са се криели в пещерите за да не бъдат убити от режима на фашиста франко. Оцелявали са ден за ден не е имало какво да ядът. И днес когато се сещат настръхват и от злоба и от прежияеният страх.

5

Анонимен

преди 5 години

и в съветския съюз до 70те години се е ходело в затвор зза хомосексуализъм

4

Анонимен

преди 5 години

Франко управлява още 30 години след Хитлер и Мусолини и след Втората световна война, и края на фашизма. Никой от "демокрациите" не го закачи. Пазеха го като най-верен приятел.

3

баси

преди 5 години

Сбърканите и паметници ли искат,бе!?

2

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТА ФРАНКО

1

stalinista

преди 5 години

Пише "Дойче веле"... Най-неолибералният марксистки вестник, където обявиха протестиращите в Кемниц за неонацисти.