34

Анонимен

преди 5 години

Децата са били отвличани не само през войната,но и в продължение на години до 1985 година.По време на режима на Франко и непосредствено след това човек чисто и просто не можеше да оспори думите на чиновниците, казва Мария Луиса Пуро Родригес, бивша работничка в тютюнева фабрика, която твърди, че нейното новородено бебе е било отвлечено през 1976 г. от болница в Малага.

33

Анонимен

преди 5 години

в който лекари, медицински сестри и дори монахини са съучастници на престъпни мрежи.Тези случаи на похищения, които накрая може да се окажат хиляди, шокираха страната, която и до днес си остава потресена от разкритите и неизречени ужаси на испанската Гражданска война (1936-1939) и управлението на Франко. Миналата седмица 78-годишната Консепсион Родриго Ромеро се присъедини към непрестанно набъбващите редици от испански родители, които се обръщат към съдилищата, за да разберат каква е била съдбата на техните бебета.

32

Анонимен

преди 5 години

Изчезналите бебета зловещата тайна на ИспанияРафаел Майндър,в. Ню Йорк таймсПодтикнати от гневни родители, испански съдии започнаха разследване на стотици твърдения за похитени и продадени за осиновяване деца за период от 40 години. Както по всичко личи, това зародило се през диктатурата на генерал Франсиско Франко политическо наказание за семействата на левичарите се е превърнало в бизнес с трафик на бебета, в който лекари, медицински сестри и дори монахини са съучастници на престъпни

31

Анонимен

преди 5 години

И този Франко е масов убиец,като Хитлер.Четете писателя Димитър Димов,той е свидетел на тези събития.

30

Наблюдател

преди 5 години

Излиза, че само хомосексулните са жертвите на Франко! Цяла Испания е покрита с масови гробове на републиканците, които също чакат възмездие.

29

Iceblast88

преди 5 години

Тия за какво пак реват? Репресирани били, еми да са били нормални и нямаше да са репресирани! Какво сме им виновни ние за това, че се раждат с психични отклонения? Да си ги лекуват и толкова! Как не си го набихте в канчетата вече? Колкото повече ревете, толкова повече ни отвращавате! Лекувайте се, бе обратни! Пийте си хапчетата редовно и няма да имате никакви проблеми!

28

Анонимен

преди 5 години

Като гледам резултатите от последните избори в Италия, Германия, Австрия и Швеция, май резултатът от налагането на "демократичните" ценности ще е връщането на национал социализмът. Съвсем естествена защитна реакция на обществото, както и да не ни харесва. Извращаването на демокрацията в свободия води до тоталитаризъм. Четете история! Франко, Мусолини, Хитлер идват след като левичарите са се самозабравили. Вижте причината да дойдат на власт, не само какво е станало при техния режим!

27

Анонимен

преди 5 години

Според мен осиновяването на деца от обратни е страшно престъпление!

26

Анонимен

преди 5 години

И друго четох толкова платено и фалшиво че не е истина и то в Уикипедия.Франко създал режим наречен национал-католицизъм, ясно е че това терминологично недоразумение са го измислили за да прилича на национал-социализма на Хитлер и да правят внушения.А истината д че Франко е бил много толерантен към религиите и лично е финансирал строежа на синагоги и джамии, което аз на негово място особено с джамиите не бих направил защото Испания е била като нас векове наред под мюсюлманско заробване.

25

Анонимен

преди 5 години

Ако утре някой тръгне да краде така от България въпреки че вече май е късно дано и тук се намери един франко да го спре.И друга върховна тъпотия четох че Франко бил нацист.Пълна лъжа Франко обичаше всички чужденци а социалистите гласуваха репресивни закони против тях.Затова целия чуждестранен испански легион се би за Франко, защото ако той беше загубил чужденците ги чакаше геноцид или изселване.Освен това и комунистите избиха доста народ в Испания не само Франко.Проумейте че това беше битка.

24

Анонимен

преди 5 години

Дотук разбрах петнайсет различни начина да бъде убит Сорос които е масонска пионка и веднага ще му намерят заместник и нищо свястно не чух за Франко.Избивал комунисти а знаеш ли защо аз живея в Испания и съм говорил с хора който са видели това.Защото социалистическото правителство е изнесло с кораби целия испански златен резерв в Русия където той е използван за финансиране на съветските инвазии и революции в Европа.

23

Анонимен

преди 5 години

Има ли някой от Шумен тук?

22

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Оставете Франко на испанците. Гледам нямате тема за новите *** от Лайногорец ...От 2:0 до 2:3 ... :)Лайногорец е мъртвороден проект на Боко Тиквуня и Киро Гела.Скъп проект струващ над 1 000 000 000.Пари от нашия народен джоб.Пари откраднати от варненската корабостроителница.Кой ще носи сега отговорността, когато се вижда, че този отбор е една глупост ?!

21

Ей 20

преди 5 години

Прочети на Д.Димов Осъдени души и пак пиши.Ужким сте патриоти , а нищо българско не сте чели.Или само сайтчета четете и вестниците на Пеевски.

20

До 18

преди 5 години

Ти нож в човек забивал ли си , а черва и мозък по паважа виждал ли си.Сигурен съм , че първи ще побегнеш ако стане напечено , мамино синченце.Смешен и жалък си пъзльо и как ще разпознаеш ***.Ще ги питаш ли.Тебе и жена ще те набие

19

Анонимен

преди 5 години

Франко 1950 = Борисов-Цветанов 2018

18

.

преди 5 години

Здравейте ,Красимир Кънев доживот ! Нали така приятели ,а цялото му семейство в Белене ! Лека вечер !

17

.

преди 5 години

Поклониците на Сорос не само в БГ .а по цял свят трябва да се избият в адски мъки ! Предлагам да ги горим бавно ,предлагам да ги дерем живи ,предлагам да им порим тумбаците и да се влачат с червата си по улицата !! Да ги избием !

16

Анонимен

преди 5 години

Значи Франки е избил 500 хиляди комунисти, ама дай сега ще ревем за 7(седем) убити хомосексуалисти.Дойче Веле леят пропаганда от невиждано ниво.

15

.

преди 5 години

Хайде пак ревнаха ония хората на Сорос ! Лично аз с удоволствие ще пречукам Сорос и цялото му семейство ,а техните издънки ще ги избивам в захлас заедно със целите им семейства !