102

Анонимен

преди 5 години

Лекарят казва, че не работи в момента, а дали пие извън работа, не ме интересува. Това видео е компрометиращо според мен.

101

Име

преди 5 години

не искам да защитавам пияния лекар, но ако поговорката "клин-клин-избива", то може да се каже, че лекаряm се е приготвил за набезите на любимците на бхк, които нападат спешни екипи. заради което екипите стават обвиняеми, а обвиняемите - победоносници- бунтовници. това е "реалнияm свят" на оmnадъkа на хората, нарекъл се "зидари". или още по-просто масони. юдо-масони!

100

Анонимен

преди 5 години

Средната продължителност на живота сега в БГ е по-голяма отколкото при СОЦИАЛИЗМА.

99

пациент

преди 5 години

До Анонимен101Онзи ден бях на лекар. Обърна ми внимание човекът. Както си трябва.Оставих му една бутилка ДжакДаниелсБарел.Е. какво да я прави човекът? Ще я пие естествено, няма да я хвърля я.

98

лъжеш

преди 5 години

До ООНЩе покажеш ли къде е тази статистика освен в твоята празна глава?

97

Анонимен

преди 5 години

""-Какво значи алкохолик? -Човек, който пие повече от лекаря си!!"Много лекари доста си смучат алкохол.................от стрес го правят хората , не им е лесно!!

96

Анонимен

преди 5 години

До До СитПри социализма телевизор СОНИ имаше само в корекома, а за тия дето нямаха долари - електрон и велико търново, дето се разваляха всеки месец.

95

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен95При социализма имаше режим на тока, сега има ток.При социализма имаше вноска за кола, сега има кола.

94

Анонимен

преди 5 години

По времето на социализма имаше само една програма по която пускаха само новини и един път седмично руски филм,а за Нова година гледахме американски..Сега програмите са десетки и гледаме американски филми денонощно!

93

Huk

преди 5 години

..Statistikata ..kakto mediite sa podkupni institucii! ..Poneje Bulgariya ne im plashta...te bulvat luji i kleveti ! V Bulgariya se jivee dobre...Piletata sa 45 dnevni..bluskani s himiya i trupno brashno! pri komunizna pileshkoto be kachestveno

92

Анонимен

преди 5 години

По времето на социалзима нямаше тоалетна хартия и банани, а днес при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани!

91

Анонимен

преди 5 години

до ситТи може да си мислиш, че това което ядеш при демокрацията е пиле, но на практика е химия и антибиотици, стояло години в хладилниците по пристанищата някъде в Холандия или Хамбург, второ качество като за хора втора ръка.

90

До Сит

преди 5 години

Браво. А дядо ти по време на войната пък въобще не е ял. А баба ти по време на социализма не е имала мобилен телефон. А пък ти не си имал ЛСД телевизор. Аман от неадекватни сравнения.

89

Анонимен

преди 5 години

Като ядете три пъти повече пиле от социализма защо сте първи по смъртност в света и бедни като африканци?

88

сит

преди 5 години

Сега ядем по 3 пъти пиле на ден,а по времето на социализма пиле ядяхме само в неделя.

87

Демократ

преди 5 години

До озадаченИ слава Богу, че цените на хляба, тока, водата и парното растат! Само при социализма цените не растяха, само в Северна Корея цените не растат, а всички знаем колко лошо се живее в Северна корея и колко лошо беше в България при социализма!

86

озадачен

преди 5 години

До СъветСъвета си надраскай на хартийка и си го заври там където слънце не огрява!Хубави домати за салата са м/у 3.50 и 4,60 .

85

Съвет

преди 5 години

До озадачен 84 Я си виж касовата бележка. Купил си 2 кг. домати за 4 лв.

84

Така е

преди 5 години

Не се препирайте.Няма обществен строй, който да се харесва на всички. Соца беше рай за мързеливите и некадърните, но можещите които издържаха мързеливите и бяхме еднакво бедни , не мислеха така.

83

озадачен

преди 5 години

Хлябът поскъпна!Доматите са вече 4 лв.,а краставиците 2.Тока тихомълком се вдига,водата също.. Може ли някой обективно да обясни кому е нужно това?!