122

Анонимен

преди 5 години

Като те гледам как висиш на устройството да тролиш и заучено поддържаш версиите и сравнително бързо реагираш, силно се съмнявам да си живял в соц време, но карай да върви. Изгубих много време, а аз като човек изучен от лошите "капиталисти" го ценя. Така, че лека и бъди здрав.

121

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТо и днес се чака за нова кола поне няколко месеца. И при социализма можеше човек да си купи стара кола веднага без чакане. Разликата е, че тогава се чакаше повече, но купуваш нова кола, сега почти всеки кара 20 годишен таралясник, България се е превърнала в автомобилнот гробище на западна Европа.

120

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА като е имало режим на тока при социализма защо Брюксел поиска от България да спре АЕЦа?

119

И ми е интересно

преди 5 години

Защо троловете не коментират актуалните проблеми днес, ами винаги изместват темата колко лошо било при социализма, че нямало тоалетна хартия, че не можело да се пътува на запад, даже изходни визи измислили. И какво значение има какво е било преди 30 години когато днес е такава мизерия.??

118

Анонимен

преди 5 години

За пръв път усетих, че се сблъсквам с ***. И МИ Е ИНТЕРЕСНО колко и на брой коментар ли плащат, за да пропагандираш колко е зле положението. И не е ли по добре да се критикуват актуални и реални недъзи на управлението, вместо мантри за "прекрасното" соц време. Иначе въвличате в спора и неполитизирани коментатори-реалисти, като мен например.

117

Анонимен

преди 5 години

Изходни визи никога не е имало при социализма, такова нещо като изходна виза никъде няма. Има само входни визи. Запада налагаше визов режим и не пускаше българи да пътуват на запад просто така. Но всеки който получеше с големи мъки виза, може да замине, стига да не е престъпник или да се готви да работи в някоя от радиостанциите да плюе България. Много хора ходеха тогава на Запад по различни причини и се връщаха защото имаха работа и дом в България, никой не е останал да мие чинии.

116

Анонимен

преди 5 години

Аз съм видял много пенсионери които ровят в кофите, а и по медиите имало репортажи за стари хора които са изхвърлени от частен съдия изпълнител от жилището си и живевят в градинки от подаяния или като ровят в кофите.

115

Свръх интересно

преди 5 години

Таджиките и узбеките гастарбайтери в Русия живеят пъти по-добре от 3 милиона българи черноработници които слугуват и мизерстват на Запад.

114

Анонимен

преди 5 години

И пенсионери не съм видял да ровят по кофите, но щом сте решили да поддържате версията. Иначе винаги има изключения.

113

Интересно ми е

преди 5 години

Средната продължителност на живота сега в БГ е по-голяма отколкото при СОЦИАЛИЗМА.------------След като средната продължителност на живота в България по-голяма отколкото при СОЦИАЛИЗМА защо днес при ЕВРОАТЛАНТИЗМА България е ПЪРВА ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА?

112

Интересно ми е

преди 5 години

От 3 000 000 автомобила в България 98% на колко години са?

111

Анонимен

преди 5 години

По кофите днес не ровят здрави и работливи хора, ровят най-вече пенсионерите и инвалиди или хора с психически проблеми, но най-мбного са пенсионерите защото пенсията е мизерна и като плати парното не остава за храна.

110

Анонимен

преди 5 години

Българи в Мюнхен - по зле сме от животните.

109

Още по интересно

преди 5 години

Защо три милиона българи отидоха да работят черната работа и да слугуват на Запад за мизерно заплащане.

108

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е от 3 000 000 леки автомобила у нас колко са севернокорейски или китайски?

107

Мен ми е интересно

преди 5 години

Защо над 2 милиона българи отидоха да работят и учат на Запад, а не в Русия?

106

Анонимен

преди 5 години

По времето на социализма имаше изходни визи и телени огради по границите.Сега няма нито изходни визи, нито огради (с изключение на една граница)

105

Анонимен

преди 5 години

При социализма имаше опашки за портокали и банани - но портокали и банани нямаше.Сега има и портокали, и банани.Няма опашки.

104

Анонимен

преди 5 години

До ИмеСнимащият видеото (абсолютно тенденциозно!) не е от твоите любимци, нито пенсионерът, който се дърви на лекаря и го заплашва!

103

Анонимен

преди 5 години

Точно за хляб всеки може да изкара, по кофите здрав и работлив човек няма как да рови. В чужбина ходят хора със свои амбиции и за сезонна работа за по лесно. Но всичко го казвам в отговор на въздищащите по соца, не искам да ме бъркат с *** на управляващите. И лафа с бананите и тоалетната хартия се изтърка, сменете плочата.