11

Ха-ха

преди 5 години

Преяждането не води до нищо добро. Затуй на другарете каскети им е спряно кранчето. Да си ги запазим като изчезващ вид

10

месара

преди 5 години

умрели от преяждане...... тая на кой ги разправя тия? викнала си часник да потвърди, алоооо минке, има държавни органи които са упълномощени за тая работа, дай им да вземат проба от умрелите от преяждане, пък да видим!

9

Дж Гарибалди

преди 5 години

По Живково време немаше такива изцепки.Ето това е от,демонокрацията,всичкото зло идва от ФАЩ И Евреите,и от нашите,национал предатели

8

do аз

преди 5 години

Прав си. И аз така се случих веднъж в склада на един месокомбинат за цяла нощ. Оградата паднала. Луканки, бабеци, наденици, пастърми, саздърми, .. плоюскаий на корем. На заранта едвам ме реанимираха. Отървах се на косъм.

7

Анонимен

преди 5 години

на всеки два дни по две преяждат, а .... е га ти безумието

6

ГЕНОЦИД НАД НАС

преди 5 години

ЗАРАДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ДЪРЖАВАТА СЕГА СЕ ПОЛУЧАВА ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ!!УБИХА ЗДРАВИТЕА СЕГА ВЕРОЯТНО БОЛНИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ ЖИВИ!!НАКРАЯ ПАК НИЕ ГРАЖДАНИТЕ СМЕ ПРЕЦАКАНИТЕ ЩОТО ЯДЕМЕ БОЛЕСТИТЕ И 30 ГОДИШНОТО МЕСО А ЗДРАВОТО МЕСО БЕШЕ ЛИКВИДИРАНО :D

5

аз

преди 5 години

Спрете да пишете глупости в коментарите си след като не сте запознати със случая. Чума няма и напразно избиха животните в Странджа. А относно преялите животни, всеки може да се запознае и с историята и с резултатите от направената аутопсия- има клипове и документи за това качени в сайтовете. Животните са влезли под заграждението на мястото, където се съхранява жито, и така се стигнало до преяждането. Драскачи сте тук, лесно е пред компа.

4

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ИМА ИЗМРЕЛИ ЖИВОТНИ ТОГАВА ДА ДАВАТ ПРОБИ!!!!В ТОЗИ СЛУЧАЙ ДЪРЖАВАТА Е ПРАВА!!!---------ДОКАТО ЖИВОТНИТЕ НА БАБА ДОРА НЯМАШЕ НИТО ЕДНО УМРЯЛО ТЕ ГИ ИЗБИХА ВСИЧКИТЕ!!1 ТАМ ДЪРЖАВАТА НЕ БЕШЕ ПРАВА! ВАЖИ И ЗА ЦЯЛОТО СЕЛО ТАМ!

3

преял

преди 5 години

собственичката и личния и патоанатом са открили нова болест - заразно преяждане по дребните преживни

2

Анонимен

преди 5 години

Овцете в Болярово умрели от преяждане, а не от чума. Това твърдят собствениците на 11-те животни, които са починали в рамките само на пет дни в стопанството им.платили са на ветеринаря, за да вземат некой лев. Можеше да ги изкара, че са умрели и от Новичок, ако се наложи :)

1

Анонимен

преди 5 години

Тц тц тц, добра храна ще да имат там. За 5 дни 11 животни да пукнат от преяждане.А ние в града доматите с колците ги ядем. И картофите с бомби ги вадим.