13

Анонимен

преди 5 години

Това не са мотиви да се назначи някой на даден такъв висок пост, че започнал работа на улицата и е стигнал до поста главен секретар на вътрешното министерство. Трябват компетенции и професионализъм, а не упражяване и пробване дали бил ставал и да чакаме времетофда покаже. Особено пък съмненията за връзки с подземния свят в миналото му едва ли го прави подходящ за това. Къде ги намирате все такива. По приятелска линия ли ги назначавате.

12

Анонимен

преди 5 години

Виждам че червените другарчета са се събудили от следобедната дрямка . Сложили са ченето да се поизплакне в чашата и сега преди вечеря да пооцапат света с по-ми-я .Че към 8 обратно в кревата и в 3 през нощта - деня започва за строителите на комунизма :)

11

Анонимен

преди 5 години

Някой е заблудил този угоен псевдопатриот, че може да бъде министър на отбраната.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако ще си говорим за размера му, тя службицата така се отразява влизаш 50 кила излизаш 250 кила.Екрана ти остави екрана, вече парламента не го побира, вече ще направят част от покрива с механично отваряне и че го спускат с въртолет Кугар отгоре, само да бе катастрофира въртолета, че отиде националното богатство.Дано само не трябва и егото му да побираме то в галактиката не се побира, пък ти искаш в един екран да се събере.

9

до 8

преди 5 години

А фат-мак-а да не се изживява като генерален секретар на БКП .Диктатурата на вервените му другарчета свърши .

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя знае ли че Радев в честен бой така ще го пребие че ще му завре главата в зад.ника.Браво на Радев че иска да спази закона.А тоя да си посниши диктаторския тон, нацистката диктатура още не е дошла и той още не е фюрер а трябва и с другите двама пишманфюрери да се разбере.Между другото къде е таса за готвене на главата му, сигурно под г.ъза му.И това било военен министър, представете си германски или руски главнокомандващ да се прави така на *** и да се държи все едно е вече щастлив тиранин.

7

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен на Радев ама въобще, но това не ми пречи да призная, че в случая Радев е прав а не тоя ***.А че не искам война с президента да започва това е добре за него, той нали все е с миронасиращото синьо цукало на главата и на времето и агент бил и инвалид бил и от каза рама се изнизал като пръдня от *** ама други да праща там проблем няма.Ама и вие какво очаквате от нацистки *** учи се от учителя си Хитлер, той го е научил че ролята на закона,населението и президента е да му слугуват.

6

Yoan

преди 5 години

"започнал от работа на улицата" Ама това е ясно, че всички избраници са започнали от там. Всички са "честни и почтени". Някой да вярва в обратното? Кой шофьор, кой разносвач на банички, барман или бивши биячи. Няма как да са академици.

5

я виж ти

преди 5 години

Шкембе войвода вече и юрист е станал

4

Хмм

преди 5 години

Абе..защо командващ да речем ВВС е пилот ,ВМФ моряк- адмирал.На пехотата - кашик На танкови войски танкист Но началник на всички тях кю фте.!! Бе този пар кет ид от се е удвоил. По Тв камерата едвам го смести. Егати..само при нас ако не раЗбираш нищо си управлявящ. Давам по 1 апартамент на това кю фте за всяко коремно.!! Ама той само гръбно може

3

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Абе,весело е с тоя Президент :)

2

не е ли странно?

преди 5 години

САМО НЕ РАЗБИРАМ, ЗАЩО КОГАТО СЕ ГОВОРИ ЗА МАРИНОВ СЕ СПОМЕНАВА И ИМЕТО НА МЕТО ИЛИЕНСКИ?ы

1

Анонимен

преди 5 години

Ало шкембелията Президента нищо не бърка, а иска всичко да се случва според закона .