164

Анонимен

преди 5 години

Бойко беше свикнал щом щракне с пръсти и всички да подскачат, без да се съобразяват с никакви законни процедури. Закон в държавата беше волята на тик.вата. Е, Радев му показа, че с него няма да е така. Очевидно е, че се заяжда, но е и очевидно, че има нужда от такова заяждане, за да разбере Борисов, че в страната има закони.

163

Сержантче

преди 5 години

Много си умно бре, то поне старшинка да беше, че да те питаме, като си толкова умен, що никой не ти е виждал мозъчето?

162

ponti

преди 5 години

Абе тея в Симеоново да не би да им слагат главите в някакви калъпи?! Единия главата му е като яйце, другия като кубче... Това целенасочено ли е? :) хахахахахаххааххахаха

161

Искрено

преди 5 години

Голям си, господин президент! Тиквите бяха свикнали с онова предишно смешно подобие на държавен глава (Плевенлиев) каквото му наредят, това да подпише. Ама с Румен Радев не минава този номер. Умен и достоен човек е президента ни.

160

сержант

преди 5 години

И за децата е ясно,че Радев се заяжда.Все пак той е ***,това е типично за тях.Иска да го броят за важен,но никой не го бръсне за слива както у нас така и в чужбина.

159

ponti

преди 5 години

Я си спомнете кой беше кандидата на ГРОБ и с каква разлика падна от Радев.. . Какво прави в момента "кандидата" и как се справя? Цъфнал ГРОБ, цъфнал ГРОБ

158

ponti

преди 5 години

Сърце му не дава на Радев да пусне квадратната глава да стане министър. Забелязвам, че когато един полицай почне да носи костюм и вратовръзка, то той е.... готов за министър! Спомнете си Цецо-наглецо..

157

Дребнав и заядлив

преди 5 години

За кого? За тебе да, ама за мен- не! Как беше- всеки си има фаворити. Ще се броим съвсем скоро, кой над кого е!

156

Тонка, тонка

преди 5 години

То и от милиционер управленец не става, ама факт, че 10 години вече ни разиграва. Така, че...хм, защо да не поостане още поне 10-ина години на този пост президента? Все пак му се полага, имайки предвид интелекта на този ваш "народен любимец".

155

Дребнав и заядлив

преди 5 години

Дребнав и заядлив е Радев , но явно толкова си може .......

154

Браво!

преди 5 години

Браво на президента! С умни изречения винаги поставя глупавите тикви на мястото им.

153

ponti

преди 5 години

Е, ако сега не се върне Мето, когато си има вътрешен министър, кога да се върне?! Айде връщай се и преоткривай Илиянци, че там мирише на нафталин вече.. Па колко народ ще се появи, чиито физиономии не сме виждали от много години, бедна ви е фантастиката! Даже някои "умрели" и "застреляни" може да видим... Мадам Тюсо, бате!

152

:))

преди 5 години

Моля, подпишете, защото той иска да стане министър--------------------Принципно законодателството пр. трудовите правоотношения не защитава работниците, служителите, а работата, организационият процес, институцията!пп. плямпалото ББ отново ръси ***.о.т.и.и! Прави се на интересен, но още повече се вижда, че от не е за Премиер !

151

Ние

преди 5 години

А да си чувал за напускане по взаимно съгласие.

150

-

преди 5 години

Велик, много велик е Президента!Чест и почитания!На фона на нарцистично самовлюбения - не искам дори името му да споменавам -генерала блести с ярка светлина!Шапки долу - идва ПРЕЗИДЕНТА!

149

бъркаш са

преди 5 години

До Ние 146 Дори , като си обикновен работник , трябва да си пуснеш едномесечно предизвестие , че напускаш .Юристите вече обясниха , къде и как ГЕРБ са в простъпка. Така е разписано в закона . Какво е виновен РР , че законът е такъв???Не разбирам само , защо ББ не се хване с вътрешния си министър , да отидат ри президента и нещата ще се разрешат ????

148

Анонимен

преди 5 години

Брилянтен! Всяка дума тежи- няма 6-5 и селски лафове!!!!!

147

Анонимен

преди 5 години

Това е първият български президент ***

146

Анонимен

преди 5 години

Их като ги гледам все едно гледам нещо средно между робинята Изаура и евтин турски сериал.В ролята на много грозна Изаура Маринов, а ББ нямам предвид сока, и Радев са двамата генерали нинджи или каквото са там борещи се за любовта и.Тоя джендърски цирк само в *** може да стане.А докато цирка върви хитрия любовник на Изаура Доган става шеф на ТЕЦ Варна препродава го и бяга с въорсния *** в Турция за да разкрият тайната на турската русалка.

145

Истукан

преди 5 години

Оставка! Няма да гласувам повече за вас.