244

Вижда се

преди 5 години

Кой е ***, и кой редник. Относно учението и невежеството: пръв по неграмотност и невежество- "мильо" от Банкя. Оттук- нататък се подреждайте сиви другари, както си знаете- какво? Кой е по, по , най- ***. Степенуването е много важно в този случай, понеже дава пълна и реална представа за некадърността и некомпетентността на пребоядисалите се гербовистки комунисти.

243

Анонимен

преди 5 години

Българският народ не мрази другите народи, както вие ни мразите. Българския народ е великодушен и миролюбив. Той не мрази даже народа който ни е поробвал и клал пет века. Вие сте тръгнали да харчите милиони за антируска омраза. За съжаление това е един от най-близките ни генетично и духовно народи на света, но няма как да ни накарате да мразим който и да е народ по света, включително вас, но призовавъм българи - нека якооооо да освиркаме американските волейболисти, за да се видят кой сее омраза

242

Анонимен

преди 5 години

АКО ИСКАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ВИ УВАЖАВА, ЗАСЛУЖЕТЕ СИ ГО КАТО СПРЕТЕ ДА ФИНАНСИРАТЕ ОТПАДЪЦИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО, ДА СЕЯТ АНТИРУСКА ОМРАЗА. САМО ГУБИТЕ ОТ ТОВА, И НЕ Е В ИНТЕРЕС НА ДВУСТРАННИТЕ НИ ОТНОШЕНИЯ. ВСЕ ЕДНО РУСНАЦИТЕ ДА НАКАРАТ КОСОВСКИТЕ АЛБАНЦИ ДА НАМРАЗЯТ ВАС АМЕРИКАНЦИТЕ, КАК ЩЕ СТАНЕ НИКОГА - ТЯХ ПЪК ВИЕ СТЕ ГИ ОСВОБОДИЛИ. който рови в профила ми да умре с целия му род, и с припечеленото от това да купи свещи на най-близките си най-напред. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ВЕЛИК А ВИЕ С КЪСА ИСТОР

241

Анонимен

преди 5 години

продължение - колко ви е криворазбрано отношението към българския народ. Започнете да ни уважавате като съюзници и партньори. Нямате никакъв шанс да ни пренапишете историята, да ни накарате да мразим руския народ. Той ни е освободил. Ако го нямаше и нас нямаше да ни има. Разбираме геополитическите ви стремежи, но не можете да искате от нас да си мразим освободителя и да си фалшифицираме историята, колкото и да ровете по профилите на хората, защото истината боде очи.

240

Анонимен

преди 5 години

Обръщение към американската шпионска мрежа в България:Скъпи безплатни ползватели на българска територия и внушители на платена омраза към всичко руско, демек на освободителите ни. Прекалихте с организираната провокация срещу деца-гимнастичките от руския в случая национален отбор. Когато написах че призовавам по същия начин да освиркваме американските волейболисти още повече че са мъже а не момиченца, вие напълнихте гащите и почнахте да ми ровите в профила. Това показва колко криворазбрано ви е

239

extremist

преди 5 години

НАЛАГА СЕ ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ НА ВСИЧКИ "УПРАВЛЯВАЩИ" СВЪРЗАНИ С РЕЖИМА ПРЕДИ 1989. СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЩЕ ТРЯБВАТ И ЗА ВСЕКИ СВЪРЗАН С ДНЕШНАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ.

238

extremist

преди 5 години

ЗАКОНА Е ФОРМАЛНОСТ ЗА ВСИЧКИТЕ 239 ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА БКП В ПАРЛАМЕНТА, САМО ПОДКРЕПЯЩИТЕ КРАДЛИВАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ СЕ ПРАВЯТ НА ПРИЯТНО НЕРАЗБРАЛИ

237

Анонимен

преди 5 години

комунист да бъда мамо - първа радост е за радев

236

Iceblast88

преди 5 години

Да се абстрахираме от тролчетата и нека нормалните да погледнем нещата както трябва:Само забележете изказа на единия и другия! Първо премиера-селско изказване в което се разбира само, ама аз можеш да направя нещо, ама не го направих и сега той защо не ми дава, като не го прави.Изказа на президента-Закона е над всичко в една правова държава, когато документите са оформени както трябва, тогава ще разпиша.Забелязвате ли разликата? Единия говори за това какво можел да направи, а другия за закон!

235

Анонимен

преди 5 години

БСП обещават конкретни неща, които ако изпълнят и никой никога вече няма да гласува по свободна воля за герберастите. Ще им остане само ромско-турско-чиновническия електорат. затова толкова се води пропаганда срещу Корнелия Нинова - единствената която ще ги вкара на топло. Слави и партията на президента са патерици на герб.

234

Анонимен

преди 5 години

Караянчева как се хилосва ехидно на своя Винету, радва се колко безочно и арогантно сменя темата на депутатския въпрос, коронния му номер

233

Анонимен

преди 5 години

Хунтата готви Гешев за главен прокурор, за да им прикрива гешефтите, сега го правят медийна звезда като Цацаров. Референдум - главния прокурор да се избира от народа. И Гешев да е да зависи от народа а не от депутатите марионетки на Боко и Белата Златка. .

232

Анонимен

преди 5 години

Българите не щем оставки на министри-бушони, па били и три. Искаме оставката на премиерчето, това ще е добро за неговото здраве, защото се е толкова оял от власт скоро ще заприлича на адвоката си Марковски. Хич прилича ли Винету да е толкова дебел.

231

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Радев губи НЕ ГОТВЯТ Я ЗА ПРЕМИЕР НА МЯСТОТО НА СИМИТЛИЙСКАТА БУЛКА.

230

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Абе като оня смахнатият плевналиев дето беше активист на шайката от ГЕРБ.

229

Вярно е, че

преди 5 години

Имаме умен и достоен президент. Предният индивид (Плевенлиев) подписваше всичко, което му поднасяха глупавите тикви, дори без да прочете съдържанието, но с Румен Радев удариха на камък. Голям си господин президент Радев!.

228

Анонимен

преди 5 години

Мутрисч товорисч, защо попречи на президента да ходи в ООН а ти се отмъкна там да говориш глупости - ето кой воюва с институциите - ти, самовлюбена мутро.

227

Анонимен

преди 5 години

Хвала на една страшна за гербепите и отлична за България жена КОРНЕЛИЯ НИНОВА, лидер на опозицията измела парламентарната си група от вечни депутати и победила със отлична кандидатура за президент кандидатите на герб комиците Цачка Комуниската, и Плювня Комуниста, кандидати на Боко Комуниста. Убеден съм че ако изберем нея, с герб ще е свършено за само една година. ГЕРБ е партията на комунистическите хардлайнари.

226

Анонимен

преди 5 години

Остра левкемия за всички герберасти!

225

Анонимен

преди 5 години

Герб са гнусари крадци, лъжци, престъпници и отвратяги!