191

www

преди 5 години

КАЗАРМАТА ДНЕС - АКО Я ИМА ПОЛОВИНАТА ЩЕ СЕ ГРЪМНАТ ДОКАТО СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ СНИМАТ С ПУШКИТЕ ЗА ФЕЙСА...

190

за сведение

преди 5 години

До шепа народ-педя земяСамо през турско сме били истински народ и земя! Рашките само ни окупираха наготово!

189

шепа народ-педя земя

преди 5 години

ЗА КАКВИ СЕ МИСЛИМ?????????????????????

188

партийно паръчение

преди 5 години

с празната раница на БКП-СДС-ГЕРБ-ДС Напред! Ура другари комунисти в първите редици

187

Ким Чен Ун

преди 5 години

До не вярвам Ти си един *** провокатор и веднага ти казвам защо .НАТО ли е била единствената причина да сме пушечно месо .Мигар нямаме други врагове около нашите граници .И второ ти чел ли си някога история за да разбереш че всяка държава и народ винаги е имал армия която да защитава населението при беда и това от хиляди години назад .Древните Българи от три годишна възраст са обучавали момчетата за бойци .Само ти си лигльото тук против казармата .

186

с пръдня боя

преди 5 години

До ББс празна раница! безплатно! пари няма - действай!

185

Пламен Василев

преди 5 години

Трябва да има Казарма, тези който са с Основно образование, или и по ниско- 24 месеца. А тези който са от Средно образование на горе 12 месеца. Но трябва да има за всичики Български мъже казарма. За да се обучат как се работи с оръжие, А не да стават наркомани, и хулигани. Незабавно въстановяване на Стройтелни войски, за ниско образованите.

184

ББ

преди 5 години

Глупости на един неадекватен крадец

183

Анонимен

преди 5 години

Не го харесвам Каракачанов - "Шкембе войводата"..............но за казармата е прав, задължително поне 6 месеца казарма за всички, без изключение!!!

182

Анонимен

преди 5 години

Казарма................стават истински мъже момченцата.Без казарма..........анархия..........стават наркоманчета и лигльовци, много от тях стават гейове и ***!

181

Анонимен

преди 5 години

"Който не храни своя армия, храни чужда армия."Добре са го казали хората..............армия трябва да има , и професионална армия, и казарма, поне 1 година ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Иначе момчетата не се учат на дисциплина стават лигльовци , мамини синчета, почват да се друсат с наркотици, слагат обеци и обръщат резбата...........т.е. стават гейове и ***!

180

възпитание

преди 5 години

по добре да влизат в казармата отколкото в затвора

179

Анонимен

преди 5 години

Да има казарма задължително, иначе момчетата лигльовци и мамини синчета."Мъж, който не е бил в казармата, не е мъж.""Жена, която не е раждала, не е жена."Много добре са го казали хората!!!!

178

НГВС

преди 5 години

Спомням си как секретарката на Окръжието беше шокирана от моя коментар, че може да се служи на България и без "да си в казармата". Промити мозъци до дупка! Положих клетва в Окръжието след Черепно-мозъчна травма от много акъл /военен/. Тогава нямаше медии и сеирджии! Добре, че оцелях. Взех си военната книжка и се отървах от мизерията. Трябва да ги съдя, но не съм долен тип. Казармата е разсипия.

177

не вярвам

преди 5 години

Служих 2г в бившата НРБ. Готвеха ни за пушечно месо при евент. ядрен конфликт с НАТО. Мога да напиша цяла книга за извращения и простотии в тогавашната казарма. Научих се да пия и пуша и за жалост още пуша, а е скъпо и много глупаво "удоволствие". Това дето казваха,че се ставало мъж-не съм убеден все още! Мъж се става в добро семейство и с добри приятели. Имахме и г.е/йове / тогава бяха просто пед...сти/ и пак не станаха мъже за 2 год, иначе си бяха готини момчета. Сега е безумна идея

176

смяна на Каракачанов

преди 5 години

Искаме дебат за смяната на Каракачанов(шкембе войвода) като военен министър с по-компетентен, защото с тъпите си предложения ще ощети бедна България с милиарди. Ще се похарчат 8 милиарди за превъоръжаване и още 5 милиарда за редовна армия Интересно с тази армия с 6 самолета с кого ще се сражаваме, с Русия или с Турция? Само да си го помислим е смешно. Ако спешно тези пари не отидат за повишаване на доходите на българите в България скоро тук няма да останат хора и няма да има нужда от армия.

175

Анонимен

преди 5 години

Кретениите на "патриотите" нямат край.

174

професионалист

преди 5 години

Военните ни са били винаги на високо ниво,но политиците са проваляли държавата ни не веднъж,сега картинката е същата.

173

Анонимен

преди 5 години

Задължителна казарма за да изчезне по-бързо България!

172

Анонимен

преди 5 години

Патриотичната патренка на шкембе войвода пак замисира.