211

И Там е маФия бивш

преди 5 години

СЪГЛАСЕН СЪМ ДА ВЪРНАТ НАБОРНАТА СЛУЖБА САМО ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ОСЪДЯТ ТЕЗИ КОЙТО ЕДНО ВРЕМЕ НИ ОБЕЖДАВАХА И ГЛАСУВАХА ДА Я ПРЕМАХНАТ.И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЧЕ ТЯХНИТЕ ДЕЦА ДО 32Г. ДА ВЛИЗАТ АКО НЕ СА БИЛИ.(ДА ДАДЪТ ПРИМЕТ)А НЕ ДА ГИ СКЪТАВАТ И ДА ВЛИЗАТ САМО МОМЧЕТА ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО. НЕ Е ЛОШО И ДА ВЛИЗАТ И ЖЕНИТЕ. КАКТО СЕГА ВЛИЗАТ 16% И ОТ ТЯХ 88% СИ ХВАЩАТ ОФИЦЕРИ ЗА МЪЖЕ. ВЗЕМАТ СЪЩИТЕ ПАРИ НО НЕ ВЪРШАТ СЪЩАТА РАБОТА КАТО МЪЖЕТЕ. СЪЩО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ КОЛКО ОТ ТЯХ БЕЗ ЗАСЛУГИСТАНАХАСЕРЖА

210

Moni

преди 5 години

Казармата шЪ ни уПрай!

209

ЗАГУБЕНОТО ВРЕМЕ!

преди 5 години

До bluesky1Ден да мине, комат да загине през най-хубавите ни години!Животинско-стадно отношение между недорасли младежи!Изпращаха ни плачейки от домовете ни нашите най-близки!Примитивни условия на живот, мизерна нискокалорична храна!Затворени на едно место, стряскахме се навън виждайки хора!Самите девойки бягаха на другия тротоар като ни виждаха!

208

bluesky1

преди 5 години

Мит и глупости са следните твърдения: Първо, че казармата възпитава - възпитават родители, роднини, учители и обществото като цяло! Невъзпитаният човек ще влезе в казармата и ще излезе още по-невъзпитан от там! Казармата учила - на какво учи!? Професионални умения и образование се добиват в училища и университети или на място като работиш някъде! Казармата правела от момчетата мъже - що за глупост - значи всички, които са минали казарма са априори мъже - да, но не е така!

207

българче!

преди 5 години

До МНО27571САМО ЗА ПЛАТЕНИ ЕНИЧАРИ И НАЕМНА ВОЙСКА-ЛЕГИОНЕРИ НИ БИВА!Крали Марко е загинал на турските военни полета!Цар Иван-шишман е служил на турците с тежката си кавалерия

206

32990

преди 5 години

"Tова бяха българи - брадясали,страшни,черни цървулани.Видях ги с очите си,макар и от далеч,целите покрити с косми,с пъклени очи.Тъкмо навлизахме в окопите им и всякаш от под земята изскочиха чудовища,нададоха дивашки викове и като бесни вълци се втурнаха право към нас - с ножове,бомби,ятагани.Ние хукнахме назад,а ония страшилища,надали адски викове,тичат по дирите ни,гърмят,хвърлят бомби,колят,когото сварят.Такава страхотия и такъв бесен народ не съм виждал. Боже Францио къде ни изпрати!

205

МНО27571

преди 5 години

До МИНАВКАОт майките ни насила ни взимаха и в ковчег ни връщаха!

204

кадрите

преди 5 години

До АнонименНай-сладките длъжности се заемаха през соца от ОЗ-офицери!!!!!!!!!При една евентоална война щеше да се разчита на тях..................Добре работеха, изпълнителни бяха, но но офиса викаха ЩАБ а на фактурата НАРЯД.Заплашваха работниците със ЗАПАС.

203

МИНАВКА

преди 5 години

До ТролКой ще е този ***, дето ще си изостави гурбета за един порцион и гладно семейство!

202

Анонимен

преди 5 години

Поне ше намалеят джендърите......

201

Анонимен

преди 5 години

ееей, аман от прости хора ... в Гърция имало наборна армия, айде и ние... ама в Гърция дали 70 процента от армията се състои от шведи, както ще е една бъдеща наша наборна армия ? което според мен обезмисля цялото упражнение, да не говорим за нещата, на които ще бъдат подложени малкото не-шведчета (терминът извращения ще е недостатъчен)

200

новобранка

преди 5 години

Мамо,Мамо в казармата е ада,сержантите и старшините са жестоки,офицерите са ***,гонкат мамо непрощават,мамицата ни евават..Бича поредният наряд а старото ме гърчи на инат!!

199

Egouvent Mont

преди 5 години

I ko sia...pitahte li po elcabelite bg narod suveren...ko kaza...kava volya ima segodnia za bulaskera...il va i udaril toka...

198

Жоре Синята каска

преди 5 години

Преди бях твърдо против, защото вярвах че свободния творчески дух е заложен във всеки млад човек и прекараното време в казармата би го унищожило....Ноооо все повече се убеждавам колко зле е българската младеж в голямата си част. Никаква дисциплина, нула трудови навици, никакви умения....и като не става иначе, то трябва да стане по трудния начин с набиване на канчето. За това казармата за 1 година би била чудесна :-)

197

Трол

преди 5 години

До воененАми какво да кажа: Пазарна икономика! След като няма кадри се вдигат заплатите, за да намерят кадри!

196

Трол

преди 5 години

Народа има една много хубава поговорка "На сила хубост не става!". Ако възстановят казармата, да попитам тогава работодателите откъде ще намерят заместници на тези, които трябва да влязат в казармата в момента те са много. Колко още млади ще избягат от страната и ще отидат в чужбина, за да не бъдат лишени от свобода между 6 и 9 месеца!В ИТ сектора има много млади хора с доста добри заплати, кой ще им гарантира същите доходи по време на казармата?! Те просто ще избягат и ще работят в чужбина.

195

военен

преди 5 години

нормално е да се върне , сега за 700лв няма мераклии и недостигът е над 6000 войника

194

Анонимен

преди 5 години

вижда се какво става от вас на видео клипа, ще марширувате, ще козирувате, унижение на макс.това е казармата да ви научи на послушание. като кажат клекни ще клякаш и т.н. излизат безмозъчни слуги, които няма как да имигрират след това. такива българи искат политиците.

193

Анонимен

преди 5 години

пътят до затвора минава през казармата.на политиците им трябват послушни и изпълнителни слуги, затова искат да върнат казармата. и барбар да захлебят с някой друг милион

192

ТРЪБАЧ!!!

преди 5 години

Казармата не превъзпитава: Има ТВУ-та. И други заведения.Да влиза гей да излиза мъж!!!Да влиза наркоман да излиза чист!!!Да влиза с лабилна психика да излиза нормален!!!!Ехо ,,това да не е учебно заведение!!!! Да борави с оръжие!!! Нали е демокрация!!!Право на избор!!!Някой неискат да пипат оръжие...Има курсове,стрелбища...Аре равнис,мирно и бегом от тука...