11

Анонимен

преди 5 години

СОУ вече няма - от 2015 г. ли е дописката? Ако е така, да проверят колко от младежите са останали на работа през започналата вече трета учебна година.

10

до анон 9

преди 5 години

За жалост клавиатурата не е българско изобретение и са сложили кавичките и горната запетайка на един бутон. А иначе писането с ч=4, ш=6, щ=6 и т.н sigorno 6te me obqwi6 za negramotnik. Дано да не сте учител/ка, че тежко им на учениците!

9

Анонимен

преди 5 години

Обаче на български не се огражда със запетайки

8

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!Успех на младите учители желая.

7

Анонимен

преди 5 години

Да ги видим първите завършили.През социализма те ни лъжеха, че ни плащат, а ние ги лъжехме, че работим. Да видим след толкова години демокрация, кой кого ще излъже? Очаквания, реализация и заплата = орел, рак и щука.

6

Само споменавам

преди 5 години

Е, имат нерви все още, но дали ще е така следващата година?

5

Анонимен

преди 5 години

Тази с-*** е силно сбъркана. В началото децата и учителите са ентусиазинани, но с годините първите се отвращават от зубрене на дати, часове, псевдо-патриотизъм и липсата на връзка м/у предметите и това , което искат да знаят. Уч-те пък спират да се обучават и стават едни 'повторячи" на писаното в учебниците. Много са малко такива с плам, да УЧАТ децата на знание и да изграждат у тях любопитство, все пак "работят" с чисти детски умове. Мисля си, че края на 80те беше по-добре или пък сме остаряли?

4

Анонимен

преди 5 години

Всичко е до време! Като се поопарят от житейските несгоди ще им видим гърбовете на повечето от тях. Ще е за тяхно добро!

3

Йово

преди 5 години

Под статия за млади учители за 1 час два коментара. При това единият неадекватен. Заплатите не са най-големият проблем, а отношението към хората, които обучават децата ви.

2

Колю

преди 5 години

До ScolaМГерб да Ви е честита новата работа ! На г-жа Директорката на училището да проси за коричка хляб до сетните си дни !

1

Scola

преди 5 години

Успех, млади хора. Така ми се иска да не се разочаровате и след 5, след 10 години да не съжалявате за решението си. Когато има само интелигентни и образовани хора на отговорни позиции (а вашата е такава), тогава страната ни ще се промени до неузнаваемост.