30

Анонимен

преди 5 години

Елцин изкара Русия от СССР. Той избяга от Съветския съюз, а бил искал Европа. Пиянски шеги, които много се харесват на Запада.

29

Анонимен

преди 5 години

Елцин е бил нещо като днешния Тръмп. Само че Тръмп приказва глуппости без да е пиян.

28

Мда

преди 5 години

"Защо просто не дадеш Европа на Русия" звучеше смешно казано от Елцин.Е,вече не е смешно...

27

БРАВО

преди 5 години

Преди няколко дни имаше Новина от ДВ - Елцин бил дал Европа на Клинтън .Да се разберат западните медии .

26

Анонимен

преди 5 години

Добре, че пияндурникът Елцин се сдуха, за да може Русия да възкръсне отново... Интересно къде бяха днешните измислени "русофили" по негово време... Отвориха си гласчетата доста по-късно. Или като няма "гювеч", няма и любов...

25

Анонимен

преди 5 години

Откъсването на Украйна от империята на злото засега е достатъчно.Едно необмислено движение на Русия ще доведе до въоръжаването на Украйна с най-модерно оръжие, което ще равносилно на члество в НАТО !

24

29

преди 5 години

Забравяш да споменеш, че Русия изплаща всички дългове на СССР. И "бившите", които сега са до уши в дългове стартираха на чисто. Ако мислиш, че аудиторията ти е само от дрогирани българчета милениалистчета, лъжеш се.

23

до 29

преди 5 години

Нещо руското десантче се оказа по-бързо от ковбойското и им охлади амбициите. Кръгла нула???

22

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Рано или късно Путларах ще се озове в мрачна тъмница в подземията на Антарктида където малки дяволчета ще му приготвят казана с врящо олио...

21

до 23

преди 5 години

България силата на самоубийствата и летални ПТП та. В българия, барове и ресторанти са пълни, но там " не пият", а само се друскат.

20

Хаха

преди 5 години

Борето пияницата и Били лъжеца,две от марионетките на господарите на света - семейство Ротшилд.

19

Анонимен

преди 5 години

Ех Бил,ако беше Володя тогава стелтовете ти щяха да падат като крушиПрез 1999 *** във военно отношение беше кръгла нула. Нали затова загубиха Студената война. В икономическо отношение бяха току що излезли от държавен ФАЛИТ. В 1998 *** обявява неплатежоспособност (ДЕФОЛТ), демонстрирайки пред света голия си зад ник.

18

до 10

преди 5 години

Разлика няма между катунар българин и катунар в Сахара. А-а, чакай малко, сахарския катунар не мирише.

17

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

САЩ като пазят ЕС що е пълно с тероpисти. Крим се уплаши от краварите и поиска Путин да ги пази. Крим и Донецк са руски, скоро и ЕС ще иска ама Путин ще плюне презрително

16

А бе

преди 5 години

Украйна нема ли да става член на НАТО, а? Крим и взеха, какво чака още, сега наред са Донецк и Луганск, НАТО нема ли нещо да се ангажира такова, най-мощния военен съюз на планетата, а не посмяха да пpъднат Путин като си върна Крим, само ред сълзи-ред cополи от тогава.

15

Анонимен

преди 5 години

9 Кой ти каза пак щеше да има их там нет Изпепелени вагнеровци

14

Анонимен

преди 5 години

Разликата между Елцин и Путин е само, че *** не пие.Той загуби Украйна, а с индексирането на Крим я направи свой враг !

13

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости!Европа я разделиха на Ялта, Техеран и Подсдам. Студени, хибридни и др политически игри не се броят. За жалост идва поредното избиване на себеподобни, което ще разложи нови граници, случващото се е само прелюдия.Не разбирам защо се пънат манипулаторите. Битката отдавна е с предизвестен край. Ролите са раздадени, било е преди и пак ще бъде. Само пътя на Истината има бъдеще. Безчестието винаги е губило и пак ще. Особено за Българите, които са в основата на Истината, няма смисъл.

12

Анонимен

преди 5 години

Елцин е казал само това, което е веруюто на руската политика - тяхната блян е завладяването на Европа. Искат в Европа да се говори руски и да се пазарува с рубли. Европейците да бачкат, а руските мафиози да правят пачки.

11

Анонимен

преди 5 години

Жан-Клод лекува ли го ишиаса, лекува ли го?