70

Анонимен

преди 5 години

и Клинтън и Елцин са пичове... не като сегаашните

69

Анонимен

преди 5 години

Руснакът винаги е бил нахален,агресивен и плиткоумен...че и пиян.

68

Анонимен

преди 5 години

Оня белязания на тиквата жив ли е ?Най-голямата гад.Съсипа половин свят.*** долен.Абе накрая всичките руснаци ставате такива

67

ядрено гориво 2

преди 5 години

Тогава Холивуд пусна едни филми дето някакви ФБР агенти търсят някакви ядрени материали, терористи, някакви неназовани и т.н. 1998-1999.Тогава Клинтън предлага да свалят бойната част на ракетата и да смесят обогатения уран с ниско обогатен уран и така да направят гориво за ядрените електроцентрали което САЩ изкупува на привилигировани цени. Този договор изигра ролята на План Маршъл за Русия.По времето на Обама 40% от ядреното гориво на американските АЕЦ беше от конверсията. Това са пачките на

66

ядрено гориво

преди 5 години

Статията е много правдоподобна.Ще спомена един договор който в Бълария е известен като "конверсия"Тъй като ядрените глави имат срок на годност те трябва да се подменят. Това е скъп процес.Елцин плачеше на Клинтън че не може да плаща на ядрените си специалисти които карат такси за да изхранват семействата си. Той му казва: Не зная кой и не зная кога, но някой ще се изкуши да продаде знанията си. продължение в следващия пост.

65

Ак 47 ном

преди 5 години

Натуфците са по двойните стандарти,ама не уцелиха.Тия от САЩ са против Православието,защото са слугинажа на Дявола

64

До 85

преди 5 години

Ти, казваш, само руска преса четеш?

63

Анонимен

преди 5 години

Ми да за какво му е да пита и той и американския му колега разни малки държави за мненията им.Те са кралете на света е морала им е като на МС Фараона- всички пред мен на колене това го обобщава.Докато малките държави не се координират в съюз и не изритат поне един път големите, ще има още много да се изживяват като земни богове, римски цезари,райхсфюрери и национални кормчии, нищо че никой не им е искал командването.

62

Анонимен

преди 5 години

Няма да забравя на една обща среща как Клинтън щеше да се задави от смях на изпълненията на руския си колега...

61

ad

преди 5 години

Кажи им Дойче Веле и повече не се занимавай да коментираш. Не знам тия бози дали и на запад им се връзват. Четяло се из записките на един свидетел - ей на тва му викат документална журналистика!

60

LosHo

преди 5 години

Братушките са развалено семе. Не случайно всичко произведено там или е счупено още при покупката или се чупи много скоро. Дори новите им супер -модерни танкове се чупят на парада.. Много си приличаме с тях, за това никога няма да просперираме.

59

Анонимен

преди 5 години

Дайте на Русия Европа бе. Ще и види сметката за нула време, както я видя на Източна Европа.

58

хаха

преди 5 години

Руснаците да си оправят собствената държава.Не да им се смее Света, че при 17 милиона км2 имат заплата 9500 рубли и БВП по-малък от Южна Корея.Да спрат да пият лосион.Да си направят свестен собствен автомобил, собствен компютър.Тогава другите народи сами ще започнат да ги търсят да се включват в империята им.Ама дотогава за какво? Нито лосион искам, нито москвич, нито рублички.

57

Бойко Борисов

преди 5 години

Извиняваме се, по големият брат прощава :)

56

Анонимен

преди 5 години

Добре, че дойде Путин на мястото на продажния Елцин да ги оправи. Видяхте излагациятана Тръмп с Путин, Елцин им е бил удобен.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен78Проблемите ви на вас русофилите идват от там, че нямате акъл за 2стинки.На русия ли държиш да си марионетка бе гъс?Да си с 2 долара заплата и да пиеш лосион?

54

Анонимен

преди 5 години

Мдаа ишиаса не прощава на никой.

53

Анонимен

преди 5 години

CNN I TASS SASHTO POTVARDIHA CE RUSKI SAMOLET IL-20 PRI ZAVRASHTANETO SI VAV VOENNATA BAZA HAMAMINI E IZCEZNAL OT RADARA S 14 BOENNI NA BORDA.

52

Анонимен

преди 5 години

Проси пари за пенсии и заплати, Европа и Азия иска.100% е бил фиркан както винаги.

51

Анонимен

преди 5 години

VMESTO DA ZAKASH PROVERI SAOBSHTENIETO NA ANSA.