26

Анонимен

преди 5 години

Тоя не беше ли с печатницата за фалшиви бюлетини в Костинброд ?Верен на Партията, не може да не го уредят с местенце.

25

транспортир та дрънк

преди 5 години

транспортиралият артияата до КостенДроб стаа транспортен министър

24

77

преди 5 години

човеко толкоз работа им свърши в Костинброд, че е крайно време да го сложат на големата софра

23

Анонимен

преди 5 години

Предлагам мутрошматката да нареди 15-20 надуваеми кукли. Така или иначе нищо не вършат, поне да ни излизат безплатно!

22

Еврика

преди 5 години

Абе хора тоз е Желязков!! Избран е по фамилия железен баш за БДЖ.!! Инак трябваше да е Сидеров!! Вижте и другите..ЦЦ цъфнал та разЦвел..!! Борисов - Царско име !! Вожд-винету ! А ние търсим логика ,образование..врели некипели!! Имат логика % тна хората. Ето и сдружението Оп + Гръб = ОПГ !! Ура разкрихне ги

21

Анонимен

преди 5 години

Росен Желязков, любовника на Румяна Бъчварова...............ХА-ХА-ХА.Шуробаджанащината при Тиквата е издигната в КУЛТ!!!Честито на телетата-електорат.

20

Анонимен

преди 5 години

До 13Никаква система не може да убие Андрешко - нито преди 9'ти, нито след 9'ти, а както се вижда - и след 10'ти !По цял ден спряга глагола "чакаме" и ту "системата" го убива, ту "модела" му крив, ту мантинелата му виновна !

19

Анонимен

преди 5 години

Е и к'во като го назначите войната по пътищата ще продлжи ли ? Tоя ли бушон хванахте не е проблема в министъра, а в гнилия капитализъм, където хoрaта карат пияни и дрогирани и ходят на работа дрогирани и вместо аcфалт сипват каквото намерят в асфалта с цел трупане на колосални капиталистически печалби.

18

1

преди 5 години

За героизма на росен желязков,за успешно изпълнение на акцията "Костинброд"ето я и наградата номинация за министер,слънце,нямаш ли един читав човек,да номинираш,че все избрани "герои"ни предлагаш,за министри.

17

Въпроска ?

преди 5 години

Доживяхме да видим и чуем "Малечко" с палечко подкрепящ и възхваляващ Герб и лидерите ББ и Цв.Цв. Новият избор не е ли " конфликт на интереси', " роднински черва" ? Зетят на Бъчварова с публикация срещу Манолев и номинация на настоящия партньор на Бъчварова ? Патриотите и великата Бъчварова дружно сриват авторитета на Герб и Бойко Борисов .

16

Ан

преди 5 години

Ся тоз по кадърен ли е от манолев? Ако е що не бе предложен преди него? Транспорт съобщения цифрови ..технологии ( този и гръб май само в цифрите ги бива) Я ако случайно има диплома и не ги е срам нека я покажат.Защото като стане въпрос за дипломи в ГръБ..настава едно брожение..напрежение..! Помните цецка,пък на цвъки така и не се видя..Та затуй а да видим

15

Гербераст - комунист

преди 5 години

Всеки бивш и настоящ ДАП - аджия, може да заеме този пост, защото нищо не зависи от тези калинки. Краденето ще продължава със същата сила и този ще е поредния Боков бушон.

14

сиромах

преди 5 години

И на тоя НАШ ЧОВЕК намериха място!Все пак краставите магарета през 9 баира се подушват,а и нали трябва да му се отблагодарим!

13

Анонимен

преди 5 години

Абе стига сте ни занимаваи с тия министри, досега като имаше министър, че цъфнахме и вързахме. Системата не ни убива, демокацията ни убива поне от 30 год насам е така.

12

Анонимен

преди 5 години

Но Има фасада.

11

Анонимен

преди 5 години

Още по лошо. Нищо до сега не регулира. А вече и големец.

10

Анонимен

преди 5 години

Само да напомня, че преди няколко дни тоя с пъпешовдината кратуна се кълнеше, че новите предложения ще бъдат на утвърдени професионалисти. В този ред на мисли тоя в какво е професионалист или професията партийна калинка вече е утвърдена сред гербавите кадровици???

9

гого

преди 5 години

Толкова ли няма един от бившето ПЖИ или сега университет по транспорта да номинират ами разни пешки дето ги местят на удобни позиции.

8

до5

преди 5 години

Доган купи теца и ако го подкара ще е добре, да не реши да продава медна скрап от него...

7

Друг

преди 5 години

И докъде докара тоз електронното правителство?? Що не е уеолнен след като там Нищо( освен кр ажби ) не е направено! Ама да се надяваме поне този кандидат за транспорта да не е блъскал или убивал хора. Пък било с коли или шейни.Но като цяло..Калинчо