46

Х

преди 5 години

Бъчваровица пак се уреди. Сега ще се кипри и като министерша. Баси и демокрацията.

45

Коментатор

преди 5 години

Най-големият проблем на ГЕРБ си остава кадровата банка. Като си помислиш, всички гербери до един владеят манипулацията и езика на омразата. Експертите ги няма там.

44

баба мара

преди 5 години

тука няма ли конфликт на интереси с бьчварова боже това само в бьлгарияможе да се случи и някои като поиска промяна го обвиняват в преврат позор

43

Анонимен

преди 5 години

44А Волен? То човек трябва цял ден да се къпе като ги гледа тия двамата

42

Tiko

преди 5 години

Който да пипнеш все о**ан!

41

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да свали от власт ГЕРБ не само сега, а и в близките десетилетия.Просто те са корумпирали и превзели Държавата отвътре.Тя е тяхна - на мафиотските им фирми, а не на българите.Парите, които Европа дава, не стигат до българите, а попълват сметките на герберстките крадци и престъпници.

40

Анонимен

преди 5 години

Не знам за вас, но Цветан има такова долно излъчване, че всеки път, когато го видя се чувствам омърсен и изпитвам нуждата да се изкъпя.

39

Край

преди 5 години

Борисов за 10 г. доказа че всеки може да е министър на всичко. Този човек разбира от транспорт доколкото като малък се е возил на влак а сега кара кола. Дано да е за добро.

38

Има

преди 5 години

Европари за усвояване (лапане).Бъчварова се уреди за посланик без грам опит в дипломацията, че защо да не стори същото за любимия си

37

аник

преди 5 години

Ясно.В България вече няма честни хора.Почти срещу всички в правителството има повдигнати обвинения или са проверявани и сега е номиниран пак такъв.Що за държава сме.Е затова сме и на този хал.А пък ако е истина това за новия шеф на МВР просто без коментар.

36

The

преди 5 години

Да няма бюлетини за печатане.

35

Анонимен

преди 5 години

До вчера отговарял за телефоните, от днес - за варовика у хасфалта.

34

Анонимен

преди 5 години

Очень хароший и паслушний челавек, наше момче е.

33

Др

преди 5 години

Борисов харесва..фамилията Желязков..Димитър..Росен..Да бе сложил Димитър..Та щеше. Транспорта да живне..Пък и съобщенията.И Бургас ..И да ни се отворят Очите..Митьо отговаря на изисквнията на..гръбНе образованОсъждан..

32

МАФИЯ

преди 5 години

МАФИОТИТЕ НЕ ПУСКАТ КОКАЛА--ВСЕ НОВИ И НОВИ МАФИОТЧЕТА НАЗНАЧАВАТ-МИСЛЯТ ДА ВЕКУВАТ,ДОКАТО ЛИКВИДИРАТ БЪЛГАРИТЕ...ЕНИЧЕРИТЕ НА 21 ВЕК--ПАРТИЯ ГРОБ И ПАТРИОТАРЧЕТАТА!!!

31

Сихнекурков

преди 5 години

Този само шеф на гробищата в Орландовци не е бил!!Много умен и кадърен!! Като Б.Б. и Цв.Цветанов!!!С маталитет на читалищна секретарка!!

30

БГ

преди 5 години

Те май не останаха такива които не са обвиняеми.

29

Гост

преди 5 години

И какво излиза. Баба Бъчварова коли и беси в правителството, а страшната мутра Борисов слуша и изпълнява ..... Ха ха ха

28

Кол

преди 5 години

Съфорумци. Сигурно съобщенията ще ги дадат на собственика на този сайт. Така ревностно трият мнения ,като че сървъра им се намира в централата на цецо. Дайте в 10 тина поредни мнения да възвеличем Бойко и ще получим правото да пишем без триенеПочвам пръвБойко е..АйнщайнЦецка - Голда МеирУра..

27

Анонимен

преди 5 години

Просто здрав бушон на мястото на изгорелия ... Схемата, която пази си е същата.