16

Анонимен

преди 5 години

Руснаците се пробват навсякъде, пък където мине.Ей вчера и в София организираха някакъв митинг. Уж били 34 хиляди, пък само стотина путинопитека изпълзяха от дупките си.

15

СатаНАТО

преди 5 години

Българската екзархийска територия е нацепена и орязана единствено и само заради руските интереси.България трябва да се бори за УНИЩОЖЕНИЕТО на азиатската държава-*** ***, за абсолютно изтриване на това държавно образование като субект на политиката. *** трябва да стане индустриална и минно-добивна зона под европейски контрол. И не больше.

14

Анонимен

преди 5 години

Кажете само една единствена страна съюзник на русия да е прокопсала и ставам русофил веднага.а деее..

13

фалшива новина

преди 5 години

На това му се казва "фалшива новина" - с едната цел да отклонява вниманието от собствените ни проблеми и мизерия !Нито на Запада , нито на Русия им пука за Македония , че да влизат в "люта битка" ??Още повече , че заедно с Македония върви и увеличаващо броя си "местно" албанско население !Въпрос на време е , "македонските" албанци да предявят претенции за "независимост" - примери : Косово , Босна

12

6

преди 5 години

Лошо няма,ниската лира направи желана дестинация Турция за ниската рубла.Ама петрола се върти в долари.Днес Ердоган беше във Русия при джуджака

11

Анонимен

преди 5 години

Рашките колко и да се напъват, макетата си знаят интереса - ЕС. Иначе бедноооост. 45 години Руско управление + 20 скрито Руско управление ни държат все оше на мизерното ниво!

10

Гошо...Тъпото

преди 5 години

На тези...макета много им порасна...работата.Стават пак център на...света,те без туй са си били...винаги там.Може пък покрай тях и ний да...живнем и някой...хамериканец да каже: Ааа,България ли,има там една държавица до Македония,сещам се.

9

Анонимен

преди 5 години

До РубашкаНе знаеш абсолютно нищо. И кои сте това "вие" ?

8

Рубашка

преди 5 години

Поредната гадория на руснаците на Балканите. Ние знаем, че те винаги отричат мръссните ни номера и провокации, но също така знаем какви са и какво правят.

7

Анонимен

преди 5 години

Правителството на Заев да изгони всички руски агенти от страната си,за да предотврати недай Боже,поредното меле,което предизвикаха руски и сръбски ченгета в македонския парламент.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Че кво им пречи да са в рубли и лири. Ти да не би само с долари да оперираш ?

5

Анонимен

преди 5 години

Днес Путин и Ердоган подписаха търговските им сделки да са във рубли и лири,борят долара-МУХАХАХАХАХАХАХА

4

Анонимен

преди 5 години

Георги Марков им каза човека, че дедовците им са българи, ама те били Маседонци говорещи сръбски език.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Първо си е била отделна още по-рано. Не се правете на ударени. И запада я направи отделна. На Берлинския конгрес още.

2

Анонимен

преди 5 години

Запада я даде на Сърбия след Първата световна война. А Русия след Втората световна война я направи отделна република в Югославия, благодарение на което днес е независима от Сърбия. Трябва да благодарим отново на Русия.

1

Анонимен

преди 5 години

Е то още от заглавието е ясно че Путин е виновен. По-нататък няма да чета глупостите ви за да не си развалям очите.