76

Ставрю

преди 5 години

А и да кажа ако не влезнат в нато и ЕС чака ни обединение многознаиковци.

75

Ставрю

преди 5 години

ДО 85 абсол. ютно си птав аз не съм забравил Виетнам Индианците и тех ното унищожение днес те са само атракция, не съм забравил Хирошима и Нагазаки Не забравям и Кюрдите които биват изтребвани от Турската НАТОВСКА държава а добрите хамериканци защо там не се месят. И ислямския свят и гоне ията на негриъе що ли се замислям ми америка е един дявол търсещ и смучещ кръвта на заспалите държавици.

74

Ставрю

преди 5 години

В демократичния уж свят всеки има право на глас и да избере това което смята за добро. Американския таласъм се птедставя в ситуацията на ангел хранител но дефакто им е през оная работа как ще живеят макетата българи важното е да стъпят и там нато. Същото може би и русия се опитва да останаъ на тяхна страна. И в двата случая на макетата *** им е вътре. Изхода е обединение с майка България.

73

Анонимен

преди 5 години

Ислямът беше една мирна религия преди амириканците да запачнат да радикализират младите и да ги използват за маша на имперските си мераци да саботират целия свят, не прощават и на Европейския съюз. Тука са внедрили политици и вкарват мигранти за да сринат мощта на ЕС.

72

Анонимен

преди 5 години

До анонименВредата от обеднения уран се доказва по бума на ракови заболявания, особено по границата ни със Сърбия. Лъжите са патент почти винаги на Запада, те лъжеха и че сърбите не са свалили Стелта, а като сръбската телевизия го показа, атакуваха с ракети сградата на телевизията защото губеха информационната война както и днес Русия им разобличава лъжите и стават за смях.

71

македонски бугарин

преди 5 години

Който гласува за тоа новото име на Македониjа, е албанец или албанска слуга. Западот сака да я претвори државата ни во дел от Велика Албанска држава. Гласането ке се створи со велика пропаганда по медиумите да го знаете братови из Бугарско.

70

РККА

преди 5 години

Политиката на ислямизиране на Балканите продължава с ударни темпове ,първо беше Босна,следва Косово,България,днес отварят широко врати за миграция и на македонското население...до 30 год на Балканите ще има само нискоинтелигентни фесове.....

69

Умната, ей !

преди 5 години

Вътрешната македонска пропаганда е проекция на изцяло външни интереси. ЕС и САЩ решиха да отворят вратите си за Скопие, а Русия и Сърбия не искат да ги пуснат. Трябва да са ***, за да не го виждат това !

68

анонимен

преди 5 години

Бил съм много пъти като тираджия в Македония.Македонците се оплакваха и казваха облак който е минал над Косово и вали от него над Македония всичко изгаря защото парите от обеднения уран който американците хвърлиха там е бил виновен.Аз тогава им вярвах но сега разбрах от ЕС управниците,че това руснаците са ги лъгали да са против Нато.Незнам какво ще решат македонците но дано са по умни от Швеция и Финландия които отказаха да влязат в НАТО защото Русия не е заплаха за тях .

67

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

66

Анонимен

преди 5 години

Макетата да си ходят към Сърбия, за Сърбия душа дават, нищо че едно време ги оставиха без военна техника при конфилкта с шиптарите. Ние им дадохме 150 танка и 150 гаубици, ама те това не го помнят. По-точно не желаят да го помнят, или им нареждат да не го помнят.

65

Анонимен

преди 5 години

Макето си знае работата те нали затуи се отделиха за да не са под руско подтисничество като сърбите

64

прости

преди 5 години

Русия мисли доброто на Европа а Америка да граби и деградира народа.Не трябваше руснаците да побеждават фашизма,трябваше да ни газят още защото няма такъв загубен народ като нас.Ако Америка лапне Македония ще има бази и ние умираме БГ стадото!

63

ташак

преди 5 години

братя македонци бягайте далече от натото , ще ви клцат без възелин

62

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAживеем в 21-ви век. Всеки има право да говори и пише на каквото си иска.Стига с тия кирилометодиевщини. Не работят.Едва ли някой знае, кой е измислил английския, ама факт - световен език е.

61

Анонимен

преди 5 години

До 64Ти би правил много работи, ама си само един обикновен селски нас.ран *** с внуци в америка.

60

лосиона

преди 5 години

До Ким Чен УнВсе едно описа типичния руснак.

59

Ким Чен Ун

преди 5 години

До по-далече от Русия До коя цивилизация ? тази на джендърите , травеститите ,на содомитите зоофилистиците на наркоманите и на пияниците .Да ти пи.кая на твоята скапана цивилизация която освен от гей паради за друго не става .

58

Я па ти...

преди 5 години

До . 64 Ей по полека бе. Ще се спукаш от злоба.Инфарктче , инсултче , нещо такова , а ? Успокой се. Няма връщане на зад.

57

Зозо

преди 5 години

До .Кой ще колиш бе, зомбьо руски? Жалки руски ***. Македония ще е в НАТО и ЕС, а рашата ще си останат в средновековието!