20

Анонимен

преди 5 години

До BGимаш грешна представа за света като цяло. Всяко малко нещо води до еволюция и улесняване на човешкия живот. Никой не може да си представи телевизор с две програми и без дистанционно управление, голямата част го помним. Не можеш да си представиш семейство без автоматична пералня машина, не можеш да си представиш някой да бере дърва без резачка. И търсенето на удобство и комфорт е присъщо на човека и не е равно на мързела, но имаш комплекси и доказваш колко си корав, но по грешен начин е.

19

Анонимен

преди 5 години

Волво не е шведска а китайска марка, собсвеност е на китайската Geely Holding Group.

18

Аз

преди 5 години

Всичко се прави в името на човека като той става все по излишен.... Оксиморон! Машините наистина ще заживеят собствен живот а човека ще изчезне. Точно като матрицата, терминатор, аз робота..... Подготвят ни плавно с години за голямата промяна за да няма много бунтове

17

BG

преди 5 години

И ако искаш да знаеш какво ми е мнението - ами точно каквото е за автоматичните скоростни кутии, за това че вече няма ръчна спирачка ами едно копче (щото издърпването на една ръчка е ОГРОМНО НАТОВАРВАНЕ и др прочее подобни простотии). Автоматиката има смисъл ако караш много в града за да щадиш колата, а не нежната си ръчичка и краченце !Дайте да направим всичко автономно и автоматично и ако може по цял ден само да лежим и да спим, най - добре ще да е !

16

BG

преди 5 години

До 8 - аз съм тоя нашенец. Навремето дядо ми (средностатистически мъж) е ходел пеш до гората на 4 часа път пеш, сече бор с брадва, дяла го, прави го на греда, носи го в село и го качва да прави с него покрива на къщата си. И това го е правил по 2 пъти на ден ! Интересно ми е, ако дядо ми беше жив днес и можеше да прочете как местенето на една ръчка без никакво съпротивление и натискането на едно лостче с крак от време на време се счита за НАТОВАРВАНЕ !!! как щеше да реагира

15

Анонимен

преди 5 години

Ама не. Такива фназмагорични изплющалуки да си го не американски, чи опасно става вечи.

14

ВРЕМЕ Е ЗА ДАСКАЛО

преди 5 години

Колега, интересно ми е как така знаеш английски, а пък български- не?!? Напиши в някой онлайн правописен речник "удЪр", за да разбереш, че се пише с "А".

13

Анонимен

преди 5 години

Китайски *** ни щеми.

12

Анонимен

преди 5 години

До 2Стига робува на Тея компании. Сигурно имаш смартфон телефон, часовник, таблетка и смартфон плазма у вас... Робе!

11

Анонимен

преди 5 години

А мерси. Китайски коли - не!И не, Волво не е шведско от... Известни време.

10

Анонимен

преди 5 години

Дон2Да бе, д им вярвам на простотиити. Нали ги видях, как се на цевта и какво паркиране правят. Все едни, някой, дето се пъне, като ходи, дето пада от колелото постоянно, да обяви, че е станал акробат.Мммммхм. Дам, перфектно. Не че вярвам и на т'слата дръжката, ама те поне са по пътищата и горе долу се знае, ко могат и не могат.

9

Анонимен

преди 5 години

Волво вече не са ли китайски?

8

Анонимен

преди 5 години

има едни "нашенци" дето коментираха под статия от преди няколко дни, твърдо против автоматичните скорости, че правели коли само за крехки тела вече. Интересно ми е какво мислят за тази концепция и дали не съжаляват, че не са се родили преди 150 години, та да си движат с коне, както си подобава на мъжкари като тях.

7

Анонимен

преди 5 години

Няма смисъл от такива статии, защото няма да сме живи да го видим, понеже докато дойде до БГ напълно синхронизирано с нашите пътища и *** ще минат доста векове...

6

Анонимен

преди 5 години

На това къде му се слага газовото???

5

Анонимен

преди 5 години

Сакън бе ще вземе да ядоса някоя квартална батка с 30 годишен баварец няма да има с кой да се бие...

4

Анонимен

преди 5 години

Това е концепция. Не е нещо което ще бъде на пазара до месец. Отделно тзи коли не са нашия регион определено...

3

Анонимен

преди 5 години

Как ще легнеш да спиш спокойно като знаеш колко много джигити има по пътя, а силно се съмнявам, че всички изведнъж ще минат на автономни автомобили.

2

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДобре, че компаниите не мислият като вас иначе ще се върнем в пещерите. Разбира се тези коли не са за балканите. Тук нищо не вирее с толкова глупаво население.

1

Анонимен

преди 5 години

Волво...Я отидете в гуглету и напишете на английски: Волво паркиране. И Волво избягване на удър. Освен ако не е имало някакъв драматичен момент в компанията, не вярвам, че. Това нещо нем се блъсне.