74

Анонимен

преди 5 години

Саакашвили, как си изяде вратовръзката само...............голям смях падна!!!

73

Анонимен

преди 5 години

До Крали МаркоМного е вероятно един ден Русия да си вземе и Аляска...................доколкото знам, Аляска е дадена на САЩ от Русия за 100 години!!

72

Анонимен

преди 5 години

До Крали МаркоРусия е една от петте велики сили.Бъдещето е на Русия и Китай.Затова учете руски и китайски(голям зор е китайския език).Крим е руски, свикнахте ли???

71

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са най-добрите в космическите и военните технологии!!!

70

Цветан Караилиев

преди 5 години

Колкото до ученията,нека да ги правят на всеки 6мес.Скоро натоварването може да им помогне да поумнеят,тези игрички са доста скъпи.А и електромобила се поразвие за това време,е,на гол тумбак-чифте ...Нефта засега ги крепи,но утре?

69

Цветан Караилиев

преди 5 години

До Бонобо Колкото до кражби на технологии,ОКБ Туполев го умее добре,и то доказано.Не Ви познавам,но никак не е лошо да поумнеете,ако е възможно,и прочетете някоя и друга книжка,поне като за начало,започнете с литература за Ту4.Ще е добре,като за начало

68

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 44Човекът ти го е написал ясно кой самолет е излетял първи, но трябва да имаш поне малко акъл, за да вденеш. И да е "откраднат" Ту от Конкорда, трябват години, за да се възпроизведе. Виж колко години трябват на един съвременен самолет, за да излети от чертежната дъска. Т.е. пишеш злобни глуппости. За сведение, скоро "Туполев" ще направят малък, за около 30 души, комерсиален свръхзвуков самолет.От кого ли ще го откраднат?Самата дума "откраднат" е от мисленето и лексикона на крадеца!

67

Пенсионер

преди 5 години

До Младеж 52 Ей младеж , да те насоча правилно.Ако искаш хубави песни, пусни си Рони Джеймс Дио.Препоръчвам ти Старгейзър/ звездоброец/.Не си пържи мозъка с някакви тъпизми от рода на покойния Муслим Магумаев.На 68 г. съм и можеш да ми вярваш.

66

Отговор

преди 5 години

До Крали Марко 54 За какво им е Аляска? Да я съсипят ли? Нямало сила която да им попречи..Да те подсетя. САЩ.Ще ги отнесят като куцо пиле домат.

65

Мнение

преди 5 години

Русия е голяма работа. Как успешно пречи на цивилизования свят да се развива..Щом те са неудачници , защо па другите да са добре.Така де..Я да направим най хубавите бомби и да ги изплашим.

64

До Крали Марко

преди 5 години

Смени препаратите.Русия е регионална сила ,която няма нито военната сила,нито финансовия ресурс,нито икономиката ,нито влиянието да се изправи срещу САЩ,камо ли да си вземе Аляска..Много по вероятно е ,Сибир да стане американски щат ,от колкото нещо друго да се случи.

63

Анонимен

преди 5 години

"Русия се зарече и отсече:"Toва, някак си, не върви да е заглавие в такъв сайт. Още повече когато има лимит на символите, които да се ползват. И като израз е някак си, банален, изтъркан, глyпав. И безсмислен. Какво се случва когато се заричаш? Нужно ли е подле да отсичаш?То е все едно да се напише заглавие "Пешо си подслади чая и му сложи захар". Някак си, повторение с един и същ смисъл.

62

китайците идват

преди 5 години

мечтата на всяка една рускиня е да се ожени за чужденец и да се махне от Русия същото е желанието на будните и интелигентни руснаци така че Шшшт тихо

61

Анонимен

преди 5 години

Да не би пък НАТО да им забрани по някакъв начин? -:)Имат хората и оръжие и армия! И от никого не са зависими! За разлика от нас!Така че Шшшшт! Тихо!

60

до 45

преди 5 години

като прочетох че Перкинс бил английски двигател ми стана ясно че си поредния всезнайко. Перкинс са белгийски дизели монтирани на бг мотокари по тошово време. Правеха ги лицензно във Варна, вече завода е изчезнал гола поляна. Е някой тарикати ги монтираха на москвичи и волги....

59

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitДа не искаш да кажеш, че САЩ не дрънчат с оръжие или американското оръжие не дрънчи?И назови най-накрая поне 2-3 от тези ценности. Само слушам ценности, та ценности. Никой не е посочил поне една.

58

Анонимен

преди 5 години

безмислена статия, всяка голяма и финансирана армия си планира такива мащабни учения. Ние като сме бедни си правим малки или си каним гости да излезе по тънко.

57

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

"кани на ученията и маневри наблюдатели и журналисти, за да покаже мирните си намерения...".По-голяма гавра с демократичните и либерални ценности, няма! Чрез дрънкане на оръжия, показваш, че искаш война, а не мир. Но то си е тяхно разбиране, ще дойде време когато онзи от горе ще даде всекиму полагаемото!

56

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуМного си умен бе, Гошу. Всичко това в Русия ти сам ли го видя или добри хора ти казаха? Аз бях там неотдавна и много ще те разочаровам. Тя върви напред във всяко едно отношение, за разлика от нас.

55

Анонимен

преди 5 години

До51. Държавите ако плащат това е рекет. В ЗАПАДНОТО ОБЩЕСТВО РЕКЕТА Е НАКАЗУЕМ. ТОВА Е НЕДОПУСТИМО И ДЕФОРМИРА РЕДА И ПРАВИЛАТА. Освен това тия който взимат рекета в един момент ще започнат да вегетират. Ще се вмиришат от бездействие.А ета нет харашо.