114

китайците идват

преди 5 години

Китай е велик Русия е джудже което скоро ще бъде изядено с ориз

113

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика , една от петте велики сили.Крим е руски,ЗАВИНАГИ!Свикнаха ли западните лицемери в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България??

112

Анонимен

преди 5 години

до Бонобо Излезе снимка, на който американски войници пикаят на труповете на убити моджахедиТова не е хубаво, не трябва да се прави така с моджахедите. Може да се пикае само ако са убити руснаци.

111

вд

преди 5 години

До 111Анонимен ако не беха щатите и англия да спасят руснаците хитлер тъй ги беше натиснал че немаше да ги има като нация

110

народна поговорка

преди 5 години

На гол тумбак чифте пищови...

109

Руснака

преди 5 години

Много закани и много заплахи . Спомнете си историята който е влезнал в Русия с оръжие там е останал и не си е тръгнал . Защо ли?

108

Венцислав

преди 5 години

До баба гица Преди Българите живееха спокойно а преди девети пасяха само овцете и учиха до четвърто оделение

107

Венцислав

преди 5 години

Русофоби нима си мислите че западняците са ангели явно сте слепи Окрадоха ни държавата по същия начин както постъпиха с близкия изток правейки религиозни войни Ако стане война с Русия май сте готови да ви използват некъдърните политици от Брюксел които не дават и пет пари за вас войнолюбиви ***

106

Баба Гица

преди 5 години

Има ли пак, пак да питам, страна в света, просперирала под руско влияние? Хммм? Само под руско няма...

105

Бонобо

преди 5 години

До До 111Търкало, руснаците осъзнаха как бяха подхлъзнати в една междукланова война в Афганистан, дадоха много жертви и се оттеглиха с достойнство. Командващият ген.Громов беше на купола на последния танк, който напусна Афганистан. Бяха изпратени с цветя. Афганците до ден-днешен поддържат руските паметници. Те са хора, които уважават достойния враг.Американската война там продължи повече време, до ден-днешен! Излезе снимка, на който американски войници пикаят на труповете на убити моджахеди.

104

До 111

преди 5 години

Глупости на търкалета.Русия е един регионален окупатор,който има повече загубени воини от колкото спечелени.Пресен пример е и Афганистан ,които изметоха земята с руснаците ,а за руско-финландската война ,дори няма смисъл да говорим.Русия е доказан враг на България и колкото по-далеч стойм от нея ,толкова по-добре.Нито руснаците дават 5 пари за нас ,нито ние за тях.Единствените им васали ,за русофилските платени личности тук.

103

СатаНАТО

преди 5 години

България е голямата сестра на Московия. *** трябва да се съобразява с нас и да ни слуша за всичко.

102

Анонимен

преди 5 години

Русия не започва войните................Русия само ги завършва!!!Русия никога не е губила война...................питайте Наполеон и Хитлер.България е малката сестра на Русия!Докато има Русия...............ще има и България!!!

101

Анонимен

преди 5 години

До Расия и СССРКои сте вие бе ,дупедавец ? Ти българин ли си или просто русофилска пoдлoга ?

100

Расия и СССР

преди 5 години

Аз ще кажа на тия дето плюят Расия,ами пробвайте се,войните ние ги довършваме

99

Анонимен

преди 5 години

До БонобоЕй демагог.Стига си писал глупости ,че само се излагаш.

98

До Бонобо

преди 5 години

Русофилско комунистче ,колкото и да си въртиш мантрите ,издишаш много бързо с тези бълвочи.Това ,че Ту-144 е направил полета си преди конкорд няма никакво значение.ТУ-144 е създаден чрез индустриално шпиониране по проекта на Конкорд и крадени планове от заводите във Франция и Англия.Самолета е абсолютен и ненадежден провал.Колкото до лазера ,първия такъв е създаден в Калифорния,САЩ.Русия не е иновативна държава и през цялата си история предимно краде проекти и нищо повече.

97

Анонимен

преди 5 години

То след 5 години, ще е останало само едно знаме от тия. Средното.

96

П.Петров

преди 5 години

Не на 5, всяка година да правят и после ще сменят орела от герба с амурче и надпис:" Голи, но въоръжени до зъби!", както бяха в края на социализма.

95

китайците идат

преди 5 години

братския китайски народ здраво е стъпил в Сибир и връщане назад няма размножават се като *** и скоро с гордост ще кажат че тази земя е китайска