7

Анонимен

преди 4 години

Що не пуснат една анкета сред французите, да видим колко са доволни от този ден? И ако са доволни - да им забранят постоянно да карат коли, да видим тогава колко ще са доволни(90% от населението ще се изнесе от там, гаранция - ще останат само ***, инвалиди и бежанци... все "титанични икономически стълбове на държавата").

6

Анонимен

преди 4 години

Тези ни взеха за мало.умни. И какво като са спряли колите за 7 часа да не би да върнат на природата това което 50 години и отнемаха. За да върнат на природата истинският и облик трябва да се спрът чадещите заводи. Автомобилите ДВГ и да се инвестира в чисто производство и водородни двигатели. Всичко друго е маитап на голо д..упе.

5

Реалист

преди 4 години

Париж е пренаселен - 21 хиляди и нещи човека на квадратен километър - 10 пъти по-гъсто населен от София. Затова там имат проблеми с многото автомобили, а в София такъв проблем няма. Е, вярно е, че фандъкова се опитва да създаде подобен проблем и в София, като влошава непрекъснато организацията на движението и паркирането в София, но колите са доста малко и не успява.

4

Тре биен!

преди 4 години

Но да не изръмжи някой камион по тротоарите - да се оглеждат - отпускането е пагубно...

3

Сссс

преди 4 години

Ден без коли в София=бунт ......народо психология, кво да правиш, важното е да друсаш сланините в колата и да чадиш

2

Арабела

преди 4 години

С камили може ли

1

Анонимен

преди 4 години

Аха, издадоха се... спрели всички автомобили и замърсяването паднало с цели 6%...До тука с на Фандъчка измислиците, че автомобилите били основните замърсители.