50

Анонимен

преди 5 години

Нека някой либераст да ми обясни факта, че унгарците са постигнали най-високия ръст на доходите в ЕС през последната година. Нали национализмът бил лош?

49

fake news

преди 5 години

сираче днес а като вземе статус почне да довлича 50000 роднини!тия ги знаем добре.

48

Анонимен

преди 5 години

Като чуя или прочета думичката "сираче", все се сещам за момченцето Боко, дето остана невръстно сираче още на 38 годишна възраст ... Помня колко плаках, когато той съобщи по медиите. :)

47

мак

преди 5 години

Отговорен политик. Не мисля, че има нещо против сирийчетата, има против принуда да приемат нелегални въобще, поканени от друг. Пък и каква е гаранцията, че приемането им няма да предизвика нова вълна мними сирийци. След това изявление еп може и да му потърси сметка, както на Унгария и Полша.

46

Хубаво нещо е

преди 5 години

съпричастността към чуждото нещастие, но дори и в такива ситуации трябва да се проявява разум. Да даваме чрез Червения кръст това, което е по силите ни, но не можем да си позволим за приемем големи групи хора, които имат много различен от нашия манталитет, мироглед и традиционна култура.Проблемът не е само финансов. Ние сме натоварени с една многочислена и проблемна малцинствена група. Не случайно се обмислят различни варианти да бъде изселена от Бг част от тази общност, други не ни трябват!

45

Юнал Джемилов

преди 5 години

Май е тези ша идът ретници от Джан Клод Юлкер

44

10498

преди 5 години

Ясно и разбираемо - имаме си сирачета в Чехия и трябва да ги подготвим да живота. който си е надвил на хала, нека се грижи за чуждите деца. Това е отговорна позиция. отговорност пред собствения народ, отговорност и пред бежанците.

43

Анонимен

преди 5 години

NEKA DA SE POMOGNE NA SIRAZITE DOKATO SVARSHI VOINATA .NO NE ZAMIANATA NA EVRONASELENIETO S AFROAZIATSKO BRAVO NA MAGDALENA TASHEVA V OKOTO NA BURIATA TIA KAZVA CE ZAD MERKEL STOIAT KOKUVODITE KLANA RODSHILDOVI I AKO SPECHELIAT OSHE PARTII V EVROPA IZBORITE KATO SALVINI TRIBVA DA SE SEDNE NA MASATA I DA SE RESHI KAKVO DA SE PRAVI S TEZI FAMILII ROTSHILDI ROCKFELERI BARUHI MORGANI KRAINO VREME DA BADAT UNISHOJENI FINANSOVO KONFISKAZIA NA PRESTAPNODBITOTO OT TIAH IMUSHESTVO V EVROPA I USA

42

Белчо

преди 5 години

Браво на Чехия! Искам да живея в Чехия и в Унгария и в Русия! Искам да живея с бели хора! Писна ми от роми, ннегри, араби , и всякакви не бели същества!

41

***

преди 5 години

Не знам колко пъти брадати "сирачета" трябва да изнасилят, убият, прегазят западняците за да им дойде акъла на последните. Дано да не е късно. А иначе запомнете тези дни -това е началото на края на ЕС. Може би за България това да не е толкова лошо.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Разбира се че философствам. Но и за съм сбъркал, ще е интересно аудиторията да узнае тия два народа за какви се приемат. След югославсите войни сърбо-хърватите за кратко пяха песента че не са славяни а ибериици. Ще помоля за отговор.

39

Анонимен

преди 5 години

Каквито и да са чехи и поляци, те са източноевропейци, които са изключително чувствителни на тема тоталитаризъм. А те имат и опит в борбата срещу тоталитаризма. За разлика от нас. Тогава бяхме най-големите слагачи, сега се оказа, че пак сме си същите.

38

Анонимен

преди 5 години

До38. Филосовстваш. . Поляците, ако ги казваш славяни. Те не обичат така да ги наричаш , както и чехите.Не ги обиждай.

37

Анонимен

преди 5 години

Управляващите чуват само какво казват англосаксонците. За славянството те са глухи. Те затова тези славянски държави се обединиха плюс унгарците за да се защитят от диктата на Брюксел. България на 24 май се афишира за славянска държава а държи страна на западняците. Да се чуди човек.

36

v.v.v.

преди 5 години

Това с невинните дечица, жертви на войната е пролуката, през която минават 18-25 годишни с добре оформени бради и телефончета за по 1 000 евро. И всичките деца, изстрадали, бежанци. Ала има, явно, и незаслепени в тая бяла, красива и саморазрушаваща се Европа. Дали това е светъл лъч или ще им свият перките предстои да се разбере. Само да спомена, че чехите са били окупирани три пъти през миналия век понеже са твърде малки, за да бъдат прекалено независими.

35

Анонимен

преди 5 години

Новина отпреди два дена:Още след изказването на Орбан и оповестяването на решението на Брюксел за Унгария, Чехия и Полша обявиха, че ще налагат вето на всички санкции на Унгария.И това ли е фалшива новина? Ама управляващите се направиха, че не са чули за нея.

34

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е в България да се направи един референдум дали искаме ЕС. С такъв трябваше да се започне 2007 година. Ама нали "материала е лош" и не посмяха да ни питат. И сега ако кажем "ДА" не само да останем в ЕС, но и еврото да приемем, и латиницата да вземем, и 1 милион бежанци. И истанбулската конвенция, и други работи. Ще съм съгласен, но ще стана бежанец.

33

House M.D.

преди 5 години

Колеги, поради позоваването на несъществуваща информационна агенция, съм длъжен да считам новината за фалшива до доказване на противното.

32

Urquell

преди 5 години

До Анонимен 28Гледат цвета на кожата и още как. И това защо драпат именно за белия, благоденстващ Запад също съм го написал, кокорчо. Аман от четене с избирателно разбиране.

31

Анонимен

преди 5 години

Каквао и да е новината, на нас такъв ЕС не ни трябва. Тия се оказаха по-големи тоталитаристи от при социализма. Тогава никой не ни забраняваше с кого да търгуваме, никжй не ни налагаше квоти какво да произвеждаме. Никой не ни пробутваше храна второ качество. И правилно са се ориентирали вишеградци. Брюксел трябва да се съобразява с хората, живеещи и източна Европа. Живели сме без техните подаяния /които ние си връщаме като членски внос/, ще продължим да си живеем и без тях.