70

Jas

преди 5 години

За скептиците относно новината: не е fake, изказването на Андрей Бабиш е напълно вярно. Вчера цял ден се говореше за това в почти всички медии в Чехия. 28 сенатора в Чехия днес се опитаха да изнудят премиера Бабиш да приеме 50 сирийски сирачета, но той официално и категорично отказа с допълнението, че Чехия вече помага и ще помага финансово, се организация и хора, но на чешка територия няма да влезе нито един. И не се учудвам даже, щото ако го направи, веднага ще се обявят 50 роднини на 1 дете!

69

ХАХА

преди 5 години

До Анонимен:Ми най- добре да отидат при Тръмпела в сияйната Америка!!!!

68

И все пак

преди 5 години

"Сирийските сирачета" искат да живеят в Германия. Въпросът е защо Германия не ги иска, а се опитва да ги прехвърли на другите европейски страни?

67

HH

преди 5 години

До Анонимен: Значи до момента сме 13 феновете на Хитлер....

66

anansar

преди 5 години

Написано "сирийско сираче" да се чете- потомствен обучен джихадист.

65

www

преди 5 години

МЕРКЕЛ ДА СИ ВЗЕМЕ СИРИЙЦИТЕ И ДА ГИ УЧИ НА ДЕМОКРАЦИЯ - БРАВО НА ЧЕХИЯ...

64

Някой

преди 5 години

Колкото и да опитвате да ни разчувствате с измислици, няма да стане. Единствената останала надежда за Европа е във Вишеградската четворка.

63

Анонимен

преди 5 години

Нелегалните от Африка и Близкия изток да поемат към богатата Саудитска Арабия-там при техните им е мястото ,не в Източна Европа.Хотелите на Риад и Дубай ги очакват.Ще се къпят в златни вани и ще ги хранят с хелял" храна по цял ден.

62

Пламен

преди 5 години

До Хубаво нещо е: Те само да му покажат "сребърниците" на Борсука, и сме напълнили казармите. По-големи продажници от политиците ни няма в световен мащаб!

61

Ж.Ж.

преди 5 години

всичко е план на еврейските елити още от 1925 год. /план Coudenhove-Kalergi/ за умешване на народонаселението и расите, за дискриминация на бялото европеско население,всяване на страх и безредици и в крайна сметка разрушаване на вековните християнски морални и културни ценности и подчинеие и управление от страна на еврейските елити - банкови, административни, културни, духовни.

60

Анонимен

преди 5 години

"Унгарците не са славяни."Вярно е. Същите са като българите. Даже в прословутия "Именник на българските ханове", първият хан е общ.

59

Ха-ха

преди 5 години

Чехите са много наясно,че се работи по схемата "Искаш сираче,получаваш брадат "демократ"!Не мож ги излъга!

58

Анонимен

преди 5 години

Унгарците не са славяни.

57

Анонимен

преди 5 години

Италианците и те много надъхани, като 200 хиени нападат една коза(Либия)... Голяма гордост да бомбят слабо въоръжена армия в обединение с най - силните във военно и финансово отношение държави... А сега плачат. Били ги излъгали франсетата... Те че франсетата са си лъжци и шовинисти се знае отдавна, ама италианците, дето се считат за много хитри и умни, защо им вярват? Защото си знаеха, че ги лъжат, ама си мислеха за далавери... Сега искат Чехия и Унгария да им плаща далаверите...

56

Анонимен

преди 5 години

Славяни са не само чехите, унгарците, поляците и т.н. Славяни са и повечето германци. По - голямата част от популацията на Европа е съставена от Славяни. И всички си го знаят това. Само нещастен хитлеролюбец - нацист би го отрекъл. Нито чехите, нито унгарците, нито словаците, нито поляците се срамуват, че са славяни. Трябва да си гладкомозъчен комплексар за да се срамуваш от произхода си. Виж, да се срамуваш от това кой си е съвсем друга работа. На мого тука им се иска да не са Българи...

55

Анонимен

преди 5 години

Цяла Европа страда заради френските тарикатлъци. Те бяха тези, които измамиха Европа да участва в разрушаването на Либия. Сега, след като вече веднъж се подведоха, да им плащат масрафите и да не мрънкат. Да знаят друг път на кого могат да вярват и на кого не могат...

54

Е та какво!?

преди 5 години

Ний да не би да ги искаме!

53

Анонимен

преди 5 години

ЗМЕРКЕЛ ЩЕ ГИ ИЗЕДЕ ЖИВИ И ПОЛША И УНГАРИЯ!!БРАВО , ЧЕ СЕ ОПЪЛЧИХА НА СИРЕНАТА КОЯТО БЛАГО ИМ ГОВОРИ ДОКАТО МИСЛИ КАК САМО ДА ГИ ИЗЯДЕ :DПО БУКМЕЙКЪРСКИТЕ ЗАЛОЗИ СА 99.9999999999999999999999% ПОБЕДА ЗА СИРЕНАТА ЗМЕЙРКЕЛ И ШАНС ЗА ПОБЕДА НА ПОЛША И УНГАГИЯ 0000000000000000000000000000000.1% :D

52

Анонимен

преди 5 години

сега,като погледна назад толкова смешен ми се струва деня ,когато ги посрещаха с плюшени мечета.Само си го представям-слиза брадатия,приличащ на бин ладен и насреща му млада германка му подава плюшено мече.И тоя се чуди-тая в харема му ли иска да влезе,за кво му е тая играчка,допреди няколко седмици си е играл с живи язидки и др. християнки,а сега друга такава му дава нещо безсмислено,явно го харесва и му предлага,а тия що щракат насреща му и какво да прави с куклата дето пречи да носи багажа?

51

Dedo

преди 5 години

И защо да ги искат? За какво са им? Да не мислите, че искат да правят еничерски корпуси?