154

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВъншния дълг на България вече е над 60 милиарда!рубли или виетнамски донги?

153

Анонимен

преди 5 години

До ЯнкоДа подкрепим утре младите българи който дойдоха от чужбинакои са дошли от чужбина бе *** - младежкото бсп и няколко футболни хулигана ли? Дано полицаите да ви подкрепят подобаващо и да ви избият сърповете и чуковете от кратуните :)

152

Анонимен

преди 5 години

До Пламен Василеввижте децата ни избягаха по чужбина,децата ви избягаха от такива като ***, Радев, Гоце, Доган и царя, които крадат и с гз си.

151

Анонимен

преди 5 години

До От -КОЙот руското посолство, от кой друг?

150

От -КОЙ

преди 5 години

От -КОЙ е организиран този протест ????Не вярвам на НИКОЙ !!!!!!

149

Анонимен

преди 5 години

Българи,излезте утре! Поне веднъж заявите своята позиция в лицата на българоубийците!Искаме си държавата обратно!

148

Lui XIII

преди 5 години

Герберската хунта все някога ще падне....казано е: можеш да лъжеш малка част от народа,много време...можеш да лъжеш голяма част от народа,малко време....но не можеш да лъжеш целият народ през цялото време.....

147

Пламен Василев

преди 5 години

до 146 от Електората. Абе тикво Герберска, аз не искам да съм на мястото на Бойко Борисов,. Но погледни ако имаш очи, виж Българският народ загива от твоят Бойко Борисов, вижте децата ни избягаха по чужбина, станаха слуги на Европа. Утре ще кажем Не на ГЕРБ. Долу Бойко Борисов.

146

Анонимен

преди 5 години

В приватизацията на Костов участваха най вече сътрудници на ДС и негови приятели пак сътрудници на ДС .

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен148 В приватизацията участваха много червени крадци и провалиха синята идея.Една от тях е г.Лъжа-Нинова.

144

Анонимен

преди 5 години

Протест срещу мафията-добре ,но зад всеки по голям политически протест стоят чекистите от Масква. Всичките партий в БГ са под контрола на ДС. Спомнете си Костов-кой не скача е червен скандираше. Защо не му разследват приватизацията ?

143

Янко

преди 5 години

Да подкрепим утре младите българи който дойдоха от чужбина за да се отървем от мафията и да си върнем държавата...С вас съм братя

142

един от електората

преди 5 години

До Пламен ВасилевВасилев, ти ли се гласиш за мястото на Борисов? От къде се пръкна, кажи си, досега не си бил забележим, да блестиш с нещо интелигентно, да се отличаваш някак положително!

141

Анонимен

преди 5 години

Преди 1989 БКПто имаше 900 хиляди члена след 1989 изгубили интерес и се пребоядисали в други партии Днес е същото 433 хиляди гласуват за ГЕРБ защото имат лека и доходна работа

140

Анонимен

преди 5 години

Сравняваме се с Румъния - там са около 21 млн а Полицията им е 45391 !България е 6 милиона и има над 60 хиляди ПОЛИЦАЙ Роднина милиционер роднина милиционер

139

Анонимен

преди 5 години

Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи! Вземи панелите тръбанта, но въздуха ми остави.Оставка долу крадците от обществени поръчки и техните слугиВъншния дълг на България вече е над 60 милиарда! Някои да е получил 2 лв. от него?

138

От Париж

преди 5 години

Държава без мафия, мутри, шофьори, телохранители, борци и бивши червени връзки. Излезте повече, за да им е ясно, че скоро им свършва времето, с вас сме духом. Оставка и затвор за мутро бандата искаме да отгледаме децата си у дома!

137

Анонимен

преди 5 години

На всеки мутрометър мутропазач !!!

136

Анонимен

преди 5 години

Защо ? Страх ви е, че ще разбият парламента и ще ви наранят ли ? Защо ви е страх ? Не преди 90-100 години, че да будалкате всички, как едни хора били анрхисти/терористи и прочие. Не минава номера вече... Като не ви изнася ... Напускайте парламента и тая власт, нека я вземат свестни хора.

135

Не съм ГЕРБер, но

преди 5 години

НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВА КОРНЕЛИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Затова се питам, Бойко ако падне, кой ще дойде на неговото място? Ето това е основният проблем, според мен.Иначе, не се съмнявам, че БСП ще развърже кесията, за да плати транспорта на куцо и сакато до София.