174

,, счетоводител,,

преди 5 години

Който крал, да връща,

173

Аноонимен

преди 5 години

И във всяко село ако имаше полицаи, като на протеста, нямаше да пребиват възрастните, нямаше да сеят кана бис, нямаше да продават наркотици пред училищата, ако имаше полиция, нямаше да има и престъпност, прокурора обвинява, ама в полицията , се доказва обвинението, всички са вързани, те не работят , корупция, кражби, за къде , и гробници да си направите няма да го занесе те, да за децата ви ама колелото се върти и един ден децата ви ще плащат греховете ви,

172

До 176

преди 5 години

ТОЧНО ТАКА! Докато няма пролята кръв от страна на доказаните престъпници управляваще абсурдистан,всичко е боза с лимонада.

171

extremist

преди 5 години

ПРОСТЕСТИРА СЕ С АВТОМАТИЧНО ОРЪЖИЕ, РЪЧНИ ГРАНИТИ, РПГ. ИНАЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ В ***

170

123

преди 5 години

Преврат няма да има. Да ми умре премиерът, ако не е така.

169

Народеее

преди 5 години

Вижте камерата на живо от пл. Народно събрание. Някой умишлено я е насочил максимално вляво, за да не се вижда колко хора са там!!!Събуди се народе!

168

васето

преди 5 години

Нещо изведнъж ги хвана страх господата и пуснаха всички налични ушеви да ги пазят от народната любов. Въпрос на време е според мен това правителство да си иде. Защо само отлагат не знам!?!? Те само гафове правят! Всеки ден!

167

Анонимен

преди 5 години

Някога скачаха като изоглавени, врякаха "ВРЕМЕТО Е НАШЕ"-Това сега не е протест на проевропейци и демократи, а путиноидна из мет.

166

Анонимен

преди 5 години

Протестът е на БСП и предателите-русофили. Нарочно лъжат, че бил на някакви емигранти, за да се скрият зад някакъв европеизъм. Протестът си е чисто антибългарски.

165

Анонимен

преди 5 години

То на тоя протест ще се събере утайката която е в чужбина. Тука си бяха зле и там са зле. Ще апнат куфтета, ще искат нова система ,конституция, по-дълго лято и ТНТ...

164

Симо

преди 5 години

Без няколко пушки днес нищо няма да стане.

163

Анонимен

преди 5 години

Някога скачаха като изоглавени, врякаха "ВРЕМЕТО Е НАШЕ", после се оказа, че не било тяхно и заминаха в канала, след тях и царя замина на същото място, сега и ГЕРБ натам са тръгнали, пък то точно в канала им е мястото.Това е! колелото на историята се върти, който е бил горе отива долу и там някъде изчезва.

162

Анонимен

преди 5 години

Тиквата разбира само от кръв- точно както една мутра. Пуснете кръв днес и тоя църрвул от Банкя е сдал багажа.

161

Анонимен

преди 5 години

до 164 Муахахахаа...това с метъра и километъра ме разби! Браво, пич!

160

Анонимен

преди 5 години

до 168Кимчо още го държи алкохолното опиянение от вчерашната тема за задължителната казарма. Зле е работата с него. Но пенсиониран военен като него к'во да прави ако не се налива по цял ден пред компютъра?

159

Шопо

преди 5 години

Че подскачате,че подскачате и толкова! А не требеше да скачате през 1997...От там тръгна далаверата .. Помните ли:Кой не скача е червен?А???!!!

158

Дан

преди 5 години

Досега къде бяха на майната си?Гласуваха и моделираха нашия живот на тези ,които останахме,а те избягаха в чужбина,сега какво,нещо против модела ли имате

157

Ким Чен Ун

преди 5 години

Всички помним как по заповед на ДС от Вашингтон ,шайката гербаджийски разбойници саботираха народното събрание и не ходеха на заседанията му и изкараха младите наркомани с децата им на улицата да гътат правителството на Черешарски.И даже получиха подкрепление от възнеслият се на небето ,борец за народни свободи Джони Виетнамската булка .А сега симитлийската булка отива във Вашингтон да се среща със снахата на булките Сорос .

156

Мамицата им...

преди 5 години

Тия надминаха ***! Ония бяха на всеки километър...

155

Пацо пойзана

преди 5 години

Ченгетата пазят депутатското стадо от народната любов.щото ако хората пипнат някой депутат ще има любов,любов,любов и то без вазелин.