8

do 2

преди 5 години

Ако не си от една тъмна и рискова група няма да те докоснат

7

Валентин

преди 5 години

И самото признание на "собственика" трябва да е достатъчно да бъде подведен под отговорност - угроза за общественото здраве, несъбиране на изпражненията на псетата докато се разхождат "свободно", неводене на каишка. 5000лв глоба на зървула

6

Анонимен

преди 5 години

А кой му е разрешил и платил ли е някъде, за да сложи четиеи табели на пътя. Или си мисли, че това е като язовира му под аренда, ще си прави каквото иска. И понеже е пуснал кучетата да охраняват язовира му, сега спекулира, че уж било за доброто на децата. Типичен селски капиталист от 90-те години на двайсти век. Сигурно и с групировки се е занимавал. Те повечето арендатори на язовири са все западнали бивши мутри.

5

Валентин

преди 5 години

"Кучетата са елитни и са като част от семейството. Вечер са затворени, но през деня обикалят свободно около мен и явно са излезли до пътя."Ето къде е заровено кучето - поредния гал ош, който си мисли че светът му е длъжен. Пускал си 3-те звяра да се разхождат свободно?!?!?!? а хората да треперят за себе си и за своите деца. Много правилно решение, защото ако някой се беше оплакал, в нашата ***, най-много жертвата да отнесе глоба и пердах. Дано не се намерят кучетата.

4

Анонимен

преди 5 години

Кучкарите имат коефициент на интелигентност по-нисък от температурата на въздуха.

3

Гост

преди 5 години

Точно това се чудех, номер 2. Ей така си се разхождат денем големи кучета ???

2

Solar Power

преди 5 години

Немски овчарки оставени свободно да скитат ? Няма кой да ме убеди,че те не хапели и не знам си какво. Кучето трябва да си е в двора на стопаните. Навън на каишка и стопанина събира грижливо акото. Ако е от по големите породи намордник също е задължителен.Това е .

1

Ro

преди 5 години

Еми да... оставяйте си кучетата да търчат свободно, да излизат до пътя (!!), но иначе много ги обичаме и обгрижваме, ама щото са "елитни", нали, па после ревете, че някой ги е прибрал. А ако наистина ги беше блъснало нещо? Какво щеше да обяснява тати на децата? Аман от безотговорни стопани с претенции... масово заради такива имаме проблем с безпризорните животни.