28

Валентин

преди 5 години

Виждам не малко форумци са ми сложили минуси?!?!? Може би трябва и вие докато се разхождате сами някой път да ви се изпречат 2-3 кучета и да се чудите дали са на кеф да ви нападнат и убият или просто ще подминат. А може би ако имахте деца щяхте да се тревожите, но най-вероятно нямате, иначе едва ли ще искате псeта способни да убият и разхождащи се без надзор да подхванат и вашето дете. Мозъците ви май-трудно възприемат алтернативни, но доста по-реалистични варианти на драматичната статия?

27

Анонимен

преди 5 години

До Константин ЛесовАз пък ти предлагам, да се поразходиш из някое село с отвързани кучета

26

Константин Лесов

преди 5 години

Предлагам ако искате всички кучета да ходят с намордник и вързани, да сложим такъв и на всеки човек + усмирителна риза. Така хем няма да има двоен стандарт, хем животното по-опасно от кучето (а именно човекът) също ще ходи ограничено.

25

анонимен

преди 5 години

Дай ни ги,дай ни ги,дай ни ги,кучетата!Дай ни ги ,дай ни ги,или ни ги върни!

24

Анонимен

преди 5 години

До22. Браво на учителя.

23

115

преди 5 години

"Кучкар" е диагноза. Този чак децата си е намесил, за да търси съчувствие. Тамошната община няма ли да му тресне една глоба задето е пуснал кучетата свободно, без намордник, повод и без никакъв надзор?

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23 Човече, вземи и го отвържи това клето животно. На улицата ще му е сто пъти по добре от тази инквизиция. В България масово кучетата се измъчват така, умишлено не пиша "гледат", защото това е гавра и мъчение. При-митични, прости и жестоки хора населяват тая територия. Нищо не заслужават.

21

Анонимен

преди 5 години

Правилно е да се напище "на децата си", а не на децата му - това е прилагателно местоимение. Тази грешка се прави масово.

20

Анонимен

преди 5 години

Има едно куче, "пазещо" един зарибен язовир до с. Минерални Бани. Ами ако имах място и аз щях да си го взема. По цял ден е вързано под слънцето, уж има едно хилво дърво, което не може да пази сянка за себе си пък камо ли за кучо. Следобед там става 40градуса... Не го разхождат никога, водата му се пълни от язовира и вътре има водорасли и попови лъжички, не знам колко го хранят. Половониата му зимна козина си седи и горкото животно изглежда проскубано. Иначе е овчарско младо овчрско куче, голямо

19

Анонимен

преди 5 години

До ШопоБалкански селянино да беше прочел малко повече от заглавието. Долно и излишно племе е това българина. Добре, че изчезва бързо.

18

Granik

преди 5 години

Някой го е наблюдавал и него и кучетата му. Познава характера им и навиците. Планирана кражба е и ги е примамил с нещо в пикапа. Най вероятно е посещавал често язовира или е близък на собственика на кучетата. Мисля ,че и самия собственик си знае кой е.

17

Saki

преди 5 години

Песовете може и да не са зли,но са три и вече стават глутница,със йерархия и подчинение. Като глутница вече са опасни. Нападнат ли те три немски овчарки ,нямаш големи шансове .

16

Станислав страда!

преди 5 години

Нека да забравим злобата за малко!

15

Solar Power

преди 5 години

Забравих да добая,че и любимците трябва да се обезпаразитени, всички ваксини, да са на топло у хубаво място, да ядат добра храна и не на последно място собственика да плати данъците за тях.Трябва най-сетне да се спазват правилата.

14

Анонимен

преди 5 години

Под такава тема веднага ти става ясно що за *** е тоя народ! Заслужава си всичките беди и вероятно и затова се топи.

13

Иво

преди 5 години

Много лоши, неосведомени и арогантни хора!! Явно мразят животните, както и хората, които имат и се грижат за животно. Каквито са хората такива и кучетата...В един коментар нападат дори болното дете на човека! Пълно малоумие..А този Валентин е направо психар...Нямам думи

12

Анонимен

преди 5 години

Явно кучетата нямат стопанин и са без чип, а безпризорните трябва да се прибират незабавно навсякъде и глоби за разпространителите.

11

бай ганю

преди 5 години

ако някой ги е взела за да ги предпази от прегазване то до сега трябваше да ги е върнал

10

Шопо

преди 5 години

Голема трагедия!!! А данъци за добавките плащал ли е ??? Събирал ли им е изпражненията? Или паветата са им се радвали само?

9

Ш.Холмс

преди 5 години

Бия си главата и нямам и нямам отговор - как може ей така да натовариш три немски овчарки - необезпокоявано и с тяхно съгласие - явно са били по тъ/пи и от фрау Меркел - не мога да измисля друго...