40

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова за храната е истина,затова внимаваме къде ще се храним,а в краен случай КФС или Макдоналдс.

39

Анонимен

преди 5 години

Ще го прекръстим на Дойче Лъжеле,псва му идеално това име.

38

Анонимен

преди 5 години

За застахователните фирми е вярно, но те правят фалшиви клеймове не само за натравяния, но и че са биле ограбени, така че почивката да им излезе безплатна. На края на сезона, курортите миришат на повърнато и пикня, все едно че ураган от *** е ударил черноморското ни крайбрежие.

37

Миткалото

преди 5 години

Хотелите и ресторантите преди, принадлежаха на България - бългрският народ. Сега принадлежат на чужденци, които не се интересуват от околната среда а само от печалбите, които се изнасят веднага извън страната ни. Обслужващият персонал са българи, които работят като бели роби за жълти стотинки.Наздраве за бетонната джунгла в която идват на почивка отайките на Евростания и поцял ден и вечер се наливат с евтин алкохол! На края на почивката си се оплачат че са получли хранително натравяне, за да могат да одерат застрахователните фирми.

36

Маке-Ариец

преди 5 години

Никой не иска дори да помирише клоа.ката Панелистан - дори и Гане заделя по някоя копейка да отиде на нормално море в цивилизования свят (Гърция, Турция) - ФАКТ!

35

бай ганю

преди 5 години

колко е показно какви културни европейци сме само дето малко ни е спестено от още по кофти състоянието тук идват работническа и бедна класа европейци и стандартни колхозници заради евтинийката и компромис към качеството

34

Korset

преди 5 години

Ana kakvi hubai strelbi imaaa na bg morski bregove...za parkomestaaa...

33

BGN

преди 5 години

'Начиии, яко отидеш на някой по- голям язовир си е точно така, *** ама ***. Но на бетоненото черноморие бирени бутилки не съм видял. На Иракли да, 'дето свободно къмпингуващите " опазват" природаТа.

32

wer

преди 5 години

В Австрийските Алпи бирата е вкисната и се въргалят тарелки. Къщите съдържат бетон. Отвън нещата са боядисани, но в задните дворове се крият педофилите. Дали това мнение ще го публикуват в австрийските новини?

31

Анонимен

преди 5 години

МНОГО Е ЛЕСНО-на който не му харесва да не ходи

30

Бай Тошо

преди 5 години

Евротлантиците капиталисти до каквото се докопаха това унищожиха . Морето планината......Ама имате банани нали затова унищожихте държавата си

29

Dedeseey

преди 5 години

Der standart kak da vidi kolko miliona litra vseki den otivat ot banite i klozetite na hotelskite stai , kuhnite, klozetite na restorantite i barovete pravo v chernoto more na plaja do belite germanci....?...kak da znae der standart kolko miliona litra bira, vino, rakia, vodka, shots, rom bakardi, coffee, cokteils ...drugi ...minavat prez koremite na hiliadite turisti, za da minat prez bg klozetite i da pluvat setne pravo v vodite na chernoto bg more?! Na 6 miliona turisti otpadnite vodi samo

28

Анонимен

преди 5 години

31 ЛЕВА ЗА ДВАМА СЪС ЗАКУСКА ТОВА Е ОФЕРТАТА НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ В МОМЕНТА И ВОДАТА ЩЕ Е ТОПЛА ДО 24-ТИ СЕПТЕМВРИ!ДАЛИ ЧИСТЯТ ПЛАЖОВЕТЕ ТОВА СИ ЗАВИСИ ОТ ВСЕКИ КОНЦЕСИОНЕР!!! МИНАЛАТА ГОДИНА НА ПЛАЖА НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ КЪДЕТО БЯХ БЕШЕ ЧИСТО!НЕ КОМЕНТИРАМ ОСТАНАЛИТЕ ПЛАЖОВЕ В БЪЛГАРИЯ САМО СЛЪНЧЕВ БРЯГ :)

27

Анонимен

преди 5 години

някой ще ме светне ли затова кои са хотелите на снимката или поне къде се намират . мерси

26

Анонимен

преди 5 години

До мунчоЗнаем го твоето море *** - щайгата с доматите, дамаджаната с парцуцата, жената реже салатата, зареждаш голфа с евтина българска газ и палиш към Кавала.100Е ти стигат за цяла седмица.И след тебе - ***.Такива мизерни въшкари по-добре да не идват на Черно море.

25

Шефа

преди 5 години

Да не идват бре!Пак плюят , а не спират да идват - авантата тук е голяма!

24

Анонимен

преди 5 години

На врмето инвестирах в няколко малки апартамента на нашето море- от интерес. Проверен строител- едни от малкото с наистина качествено строителство. Звукоизолирах ги, обзаведох ги прилично с идеята да ги давам под наем и да ги ползвам и аз. Цяло лято бяха препълнени- даже назначих човек да се грижи за тях- аз нямам време (програмист съм, пътувам много). Не съм стъпил там. Не става на нашето море, колкото и да ми е болно. Купих малка къща до Вурвуру, Ситония- там ходя с удоволствие.

23

художника

преди 5 години

Нашия бетон е нищо пред бетона в Маями бийч/САЩ/, в Ипанема/Бразилия/, Палма де Майорка/ Испания/, Римини /Италия/..... да изброявам ли повече? Просто обичаме да плюем всичко и всички, които не са като нас. На мен си ми е гот` на нашето море. Имам приятели там и си изкарваме страхотно. И най-важното..... НЕ Е ВАЖНО КЪДЕ СИ, А С КОГО СИ !!! /това е към претенциозните комплексари/

22

Анонимен

преди 5 години

Като сте глупави и ходите на кофти курорти, така става. Аз нямам оплаквания от плажовете, на които бях тази година, ама те не са пет звезди и няма хотели на всеки метър.

21

Анонимен

преди 5 години

Че има прекомерно застрояване е вярно ,че има заведения и хотели ,като тоя на снимката , които изобщо не трябва да съществуват -също е вярно ,но и има доста неточности и лъжи във въпросната статия . Написано манипулативно също както " новината" на DW,че някакви шваби не щели да живеят у нас на село ...очакват се и други подобни статии и повода е ,че онзи ден в ЕП нашите депутати повечето от тях са гласували в подкрепа на Унгария!!Така че нищо не е случайно !