301

Анонимен

преди 5 години

Представям си как цяла вечер покрай ранчото им обикалят разни субекти с естествено маскировачна кожа --- ужас не могат да излезнат на верандата за чай..

300

161161

преди 5 години

Тук коментарите са от осанна до разпни го! В края на краищата, не трябва да си заряваме главата в пясъка, да мислим трезво и обективно. Да, в България природата е страхотна, да, България е имала славна история /последният ни героизъм е връщането на Добружда и присъединяването на изкони български земи в днешна Гърция, Македония и Сърбия - събития случили се до 1943 година/, но реалността в момента е повече от ужасяваща.Може да обвиним всички правителства и то с право,

299

Анонимен

преди 5 години

Пише се лимузина и Самуил,освен,ако не си македонец.Майкопродавци сте,това е истината.Но най-страшното е,че направихте децата си чужденци,това е непростимо.

298

Реалист

преди 5 години

900 евро тия са били цял живот на социални помощи.Двамата германски мизерника реват, че местните не ги имат за божества и не им се кланят всекидневно.

297

Анонимен

преди 5 години

Като я навестят двама трима ,българи нов модел или някой криминален модел и ще види красив залез и природа ами ....лакардии

296

Анонимен

преди 5 години

Абе то щом и бежанците избягаха от България,какво остава за германците.То ако имаше къде и можеха,щяха да избягат и българите,ама пуста бедност!

295

Анонимен

преди 5 години

Кат не можеш да пиеш ,мястото ти не е тук Ралфи.

294

Така е

преди 5 години

Явно и на германците им трябва един " обединител" като нашия Президент.И там разединени.Едни харесват , други не.

293

Любопитно

преди 5 години

Колко още хора ще умрат на магистралите и пътищата дето са строени и ремонтирани с 25% от сумите офицялно отделени за това? Кога ще сханете, че това не е правилно?Като я *** тая държава няма да има кой да я оправи а спарите от изтърканите билетчета си купете стоки от западна европа защото в БГ нищо не се произвежда освен измами и имитаций ОООО да и метрото в София може да е красиво, но не е безопасно и като почнат там да мрът хора пак кажете, че са си виновни сами да са си изтъркали билет

292

Анонимен

преди 5 години

До 7Може и да пише неграмотно, но пише правдиво. 1005 истина за живота в БГ.А вие- партийните ***, с лъжи се опитвате да скриете истината за живота в Бг.

291

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 301Не е антибългарска статията. Тя е истинска.Омръзна ни от пропагандните статии на герберите и патриотите. НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ С ПРОБЛЕМИТЕ И ГИ ПРИКРИВАТЕ С ЛЪЖИ ЗА ДОБЪР ЖИЗНЕН СТАНДАРТ, КРАСИВА ПРИРОДА, НАРОДНИ НОСИИ И ТАНЦИ. Немецът е казал 100% истина.

290

Анонимен

преди 5 години

Да имах достатъчно пари и аз щях да избягам от тук.Нещо повече - ще се откажа и българското си гражданство. Да върви по дяволите тоя *** заспал народ дето само за Бойко и шайката му бандити гласува и после реве че живее зле.Кръга от партии не се ограничава само до тези които са в НС, има много извън него що не гласувате за тях барем тръгнем напред.Колко пъти ви бръкнаха тия бандити в джоба -ток,вода,газ,цените в магазините и те скочиха.А вие търпите.Допълнителен данък здраве ще ви сложат.Спете

289

Анонимен

преди 5 години

До До слепитеДнес е Кръстов ден, дано прогледнеш...че слепият си ти.Избягал си , спасил си се, що чиниш тук, да злорадства ли си дошъл, да се убедиш, че все още е зле, да ако можеш си успокоиш съвестта и носталгията ли?Недей, справяме се без вас и въпреки вас. че даже и въпреки тези, които ми натрисате с вашето гласуване, Мишките първи напускат кораба.

288

Българска работа

преди 5 години

Изгоните германците, срама нямате ей!!!!

287

Анонимен

преди 5 години

Атакистките тр.олове яко храчат под статията.Давайте патриотари- изгонете германците, турците, ро.мите, помаците, бежанците... останете само вие със "синя" кръв. Мислите, че ще цъфнете и вържете? ЗАБЛУДА. Пак в същото блато ще тънете. Свинята и в кладенчова вода да я сложат, пак ще я размъти и ще я направи негодна за пиене.

286

Анонимен

преди 5 години

банани , тоалетна хартия. лош матрял. 80 % . ало-та . чси-та.кол центрове . фирми за бързи кредити .човека взе парите , каза чакай малко , хвана самолета , дръжте му ... който не скача е червн ... и да не забравите да си купите поредното билетче от лотарията . ГАРАНТИРАНА печалба :)

285

До слепите

преди 5 години

Не им харесва статията на някой хора, но те са слепи. Не не ви обиждам а се опитвам да съм толерантен защото сте инвалиди които могат, но не желаят да се лекуват а ние заминахме за чужбина защото в България няма как да се оцелява зле е като в африка. Все едно и също измамниците са на власт и никой не ги пипа полицията не съществува тея там са Милиция. Съвет боядисайте си паркингите в синьо да има място за всички инвалиди с лимозини и джипове. Върви народе възродени като слепците на цар Самоил.

284

Анонимен

преди 5 години

Хоп, още една анти българска статия от поредицата наплювай България и накарай бългрите да се само-оплюват и да им харесва. Егаси гнусните медии!!!!!!!!

283

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тези комплексарски коментари бе хора. Стига с тази злоба вече! Разберете че по този начин се самобичувате и сами си вредите! Има една поговорка.. който мрънка, на кухо дрънка. Всеки сам определя пътя в живота си и никой за нищо не е виновен на никого. Ако искате да живеете по-добре, бедете сплотени, помагайте на останалите и се обичайте.

282

Анонимен

преди 5 години

Какво ли са си мислели немцоите когато са се пресели ли че ще живуркат като в рая ли. С тези 900 евро равняващи се на 1800 лв много народ в БГ ги сънуват. Но нямат щастието да ги получават. Абе немцоите щом с 1800 лв неможе да се справите да ви дам моита пенсия от 150 евро какво ще кажете а.