321

Анонимен

преди 5 години

900 евро не му стигат ами нормално е като гледам колко екстри има басейна не се поддържа сам скъпо удоволствие

320

Бай Оня

преди 5 години

Нормално България е прокълнато място с ***.отски народ. Патриотари не се правете на интересни. Хората са прави. България е мъртва.

319

Хуулиганс

преди 5 години

До РеалистЕ то ако не са били на социал систем кой ше дойде тука.Липса на инфраструктура липса на правосъдие бюрокрация липса на правила секи си прави квот иска.

318

Идиоти!

преди 5 години

До Бивш ЕмигрантИ ТОВА Е ГЕРМАНИЯ!!!!!!!!!!!!! пълна с ***,араби и афганци!

317

ПЛАНА МОИСЕЙ

преди 5 години

Кой е този луд германец да живее тук? - Еврейското гето!

316

OneOfAll

преди 5 години

Довиждане...

315

Анонимен

преди 5 години

винаги съм се чудил какво правят чужденците по селата , зная къща на едни чужденци преди 10 г я направиха приказка просто есента си отидоха а пролетта от имота е останала само идна бетонна стена нито ограда нито тухла -неизвестен извършител !

314

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 327Ама вие се мразите и без такива статии. Мразите ро.мите, турците, помаците, бежанците, руснаците, американците, съседа си, колегата си, мразите и себе си... Не можете да дишате без омраза. Тя ви държи.

313

До 320

преди 5 години

Какво да правиш български пръсти на чуждестранна клавиатура, майкопродавеца аз плащам данъци и сметки да може ти да вземеш пенсия или заплата купувам продукти от България, но когато се оплача, че нещата са зле излизаш ти лишен от интелект потребител на бира и бързи кредити и ми викаш, че не съм прав а съм и неграмотен. Е познай къде са ме образовали родните квалифицирани даскали. Отивам да поплача за вас дето тънете в калта. На зима като дойде кризата ще ви изпратя картичка от Лондон

312

Анонимен

преди 5 години

До 161161Прекалено много се ровите в миналото и там търсите поводи за гордост. Което е показател за всеобщата криза днес. Поглед обърнат назад към отминалата слава, говори за бягство от съвремието. А от хубавото никой не бяга.

311

емигрант

преди 5 години

прави са-нито има ефективно действаща полиция и съдебна система, нито има стратегия за справяне с престъпността и бясно размножаващите се тъмнокожи!

310

Tiko

преди 5 години

Когато си беден живееш като в затвор. С високи дувари.

309

Анонимен

преди 5 години

До 161161Да така е!В момента България е черна дупка!И нема се оправи понеже матрияло е гла....мав!

308

11222

преди 5 години

До РеалистМоже да не са били на помощи. Пенсиите на източногерманците са доста ниски, и ако нямат образование и хубава професия няма как да получат добра пенсия. Жената може да е била домакиня, т.е. тя да няма доходи. Преди да пишеш кой на какво е бил, малко се осведоми и прочети. В България идват предимно на 99% оси-та, което са бившите източногерманци. Те нямат високи доходи.

307

Анонимен

преди 5 години

Целта на тази статиика и другите спонсорирани анти български статии от поредицата е 1. да разделя хората 2. Да ни кара да се плюваме и правим мръсно. 3. Да се мразим и да плюем по родината си. 4. В края на краищата да свикнем с фалшивата идея да мислим че сме ***.Така ще улесним враговете да си правят перверзията

306

161161

преди 5 години

като плеймейтки и ММА борци, които когато не учат продават марихуана и синтетична дрога. Апропо, това е бизнес за милиони и 90% от *** в страната с това се занимават.Следва крадливата българска порода, и тези немци са били потърпевщи от нея. В българските села е нещо страшно! В интерес на истината, не стават за живеене - не . че градовете ни са по-хубави с грозните сиви и нереновирани панелки напомнящи за Съветския съюз и ГДР на немците.

305

дебел депутат

преди 5 години

дерзайте , трябва да ми изработите оня 4 x 4 черния металик , с белия кожен салон :)

304

Додо

преди 5 години

"Германско семейство: Махаме се от България!"++++++++++++++++++++И сега това новина ли трябва да е? Нали уж идеята на Обединена Европа (преди да я напълнят със отровните скакалци на Исляма) беше европейците свободно да се движат и да избират в коя държава от съюза да живеят?? Махали се - чудесно, дано на тяхно място се върне някое семейство ЕТНИЧЕСКИ българи обратно в Родината! България на Българите!

303

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 309 Най после едно честно изречение :Да върви по дяволите този заспал народ ,дето само за Бойко и шайката му гласува.....А стотици други симпатизанти на миналото казват че изборите били фалшифицирани , нечестни ит.н.Лъжци.

302

161161

преди 5 години

Защото последното вече ни води към много явен геноцид, въпреки че проблемите са повече от крещящи!Няма никакво държавно здравеоопазване в България, ако искаш да получиш нещо като обслужване, трябва да си платиш под масата (това за немците, които плащата сериозни здравни осигуровки и имат добре организирано здравеопазване, звучи като едно безумие).Образованието е под всякаква . критика, отличаващо се с безбройно много безмислени университети и специалности, в които учащите са предимно ангажиран