15

Мда

преди 5 години

Тия са ег.ати досадниците!Ами да ги направят безсрочни тия санкции и да не ни занимават с глупости!Може би си вярват,че Русия ще им дойде на крака да им се моли?Завидно самочувствие,без покритие.То тара.мбуките от Азия и Африка ги разкатаха без оръжие,та Русия ли...

14

Анонимен

преди 5 години

Домбаския регион на Украйна............................ЩО СИ МИСЛЯ , ЧЕ БЕШЕ доНбаски?

13

Анонимен

преди 5 години

До ergen4ev 10Я моля ти се, не се изказвай с шаблони и несъществуващи категории!!!! У западенско имало "правила"......ти добре ли си с главата????? А пък и те водели до "по-качествен" живот!!!!! Хи-хи-хи........знаеш ли, ти май си изключваш телевизора, когато дават кадри от стачките на франсетата СРЕЩУ ТРУДОВАТА РЕФОРМА или марша на тракторите им; не си гледал гръцките стачки или италианските, да не говорим за испанските....и жестокостите на полицията им!!! Явно живееш като заблудена ов-ца!

12

бай ганю

преди 5 години

До Анонимен 2сигурно е чудесно да се самозадоволявашот утре гоня жена ми се започвама и ще се нарека вова или миша и ще увеся портрета на великия тавариш путин на стената над кревата си

11

Анонимен

преди 5 години

До 8Ами чуди се, кой ти пречи.оСОБЕНО АКО ТИ ПЛАЩАТ ДОКАТО СЕ ЧУДИШ.

10

ergen4ev

преди 5 години

защо на русия и е толкова трудно да се съобразява с международно приетите правила регулации и ценности довели до благосъстояние на толкова много нации?всички искат да живеят както западняците но не искат да следват правилата водещи до по качествен живот

9

Анонимен

преди 5 години

Те тези лица отдавна са си изнесли активите, замразено е мястото, където са били.

8

Анонимен

преди 5 години

Познавам руснаци, които упорито си мислят, че именно тая забрана за внос в Русия са санкциите! Явно така им ги представят нещата по телевизията им. И упорито отказват да повярват на фактите, че в същност санкциите са срещу определени хора и фирми. Да се чуди човек.

7

Анонимен

преди 5 години

Те вече свикнаха и даже не го коментират. Ние подкрепяме ли санкциите не се разбра ? Външната калинка какво казва по въпроса ? Перчим ли се ?

6

Анонимен

преди 5 години

НЕ САМО ДА ГИ УДЪЛЖИ А ДА НАЛОЖИ ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО НА СТОКИ ОТ РУСИЯ КЪМ ЕС!

5

Елемаг

преди 5 години

Като гледам Кадиров в Тубата,какви софри прави и по какви празненства ходи,се чудя,дали въобще знае за тия санкции? :) А към Русия,то си е обида,но тя винаги ще прости.

4

месара

преди 5 години

ЕС стана плашило за гарги. Скоро Унгекзит.

3

Активист на БКП

преди 5 години

И??? Предишните 8 пъти уплашите ли ги руснаците???

2

Анонимен

преди 5 години

Програмата за самозадоволяване се разви и вече работи добре.Русия няма нужда от технологиите на Запада, тя се самозадоволява!

1

Анонимен

преди 5 години

дреме им...