35

Анонимен

преди 5 години

Така както Ганди елиминира Британия и я изгони от Индия, така и света трябва да елиминира САЩ и ЕС. Та Човечеството да си отдъхне от тия кърлежи.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"ЩО СИ МИСЛЯ , ЧЕ БЕШЕ доНбаски?"---Щото когато учихме география, беше така. Сега имаме ново поколение "грамотни" млади хора, особено журналисти, завършили висше образование по системата "Френски език - за 3 дни". Така му звучи на автора ДоМбаски. Като "боМбон". :)

33

Анонимен

преди 5 години

От тези санкции, Русия и се вдигна икономиката !Не си го измислям МВФ го сподели днес !!!!

32

Анонимен

преди 5 години

ЕС е пудела на ФАЩ!Голяма част от бюрократите са на хранилка при Сорос! От санкциите страдат и Русия и ЕС.Печели ФАЩ.

31

до 29

преди 5 години

Грешиш за прогнилото ЕС. Там се натиска куцо и сакато да ходи. Не щат в Русия, Сев. корея, Суадитска арабия и подобни "райски" кътчета.

30

Анонимен

преди 5 години

Продължават да си копаят гроба !Лошото е че и нас дърпат в него !!

29

Анонимен

преди 5 години

Тия янки и еврогеюве не могат място да си намерят, че вече не става само тяхното. Да почнат да свикват. Светът си живее прекрасно без САЩ и прогнилото ЕС.

28

ми не си прав

преди 5 години

До Анонимен 24 Ни съм руски *** , ни ми дреме за олигарсите - било руски , американски и т. н. Дразнещ е фактът , че на едни се налагат санкции , а за други се затварят очите . Я си представи , ако Путин беше ликвидирал Кадафи или Саддам - какво щеше да бъде .??? А САщ и дружките им - правят си войни , когато си поискат , трепят наред - и никой нищо не им казва . Как се нарича това.......

27

Анонимен

преди 5 години

До Докога ?"Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?"---Хе, 2014 до 2018 ... Русия УЖ трябваше да е на колене.А, пък то Володята Путин си изпълни петилетния план за 4 години.И Сочи, и Крим, и Сирия, и моста над Керченския пролив, и отбранителната промишленост, и експорт на военна продукция, и военни маневри с 300-хилядна армия, и, и, ... и к'во ли не още.А, сега, де? :)

26

Анонимен

преди 5 години

Ким ще ходи в Москва, а Китаеца вчера беше. Правиха си палачинки с Вовата.

25

тцтцтцтцтц

преди 5 години

До ergen4ev 10 Да припомним- САЩ не признават ' международния съд в Хага " , учреден от почти 130 държави . Излязоха от почти всички мждународния споразумения - климат , икономика , ядрени оръжия и т.н. . Който не им "играе по свирката " - санкции или окупация . Затварят си очите за военни престъпления и престъпления срещу човечеството / ЙЕМЕН/ Богати са те и " пуделите им " , защото ограбват останалите държави . От робските времена и до днес Та какво не уважавала и не спазваала Русия ????

24

Анонимен

преди 5 години

Руските *** пак са се активирали. И на никой не му прави впеатление, че всъщност въпрос на санкции са, цитат: "Сред лицата, които нямат право да влизат в ЕС, а сметките им в европейски банки са блокирани, са висшето цивилно и военно ръководство на Крим, депутати от руската Дума и членове Съвета на Руската федерация, военни, разузнавачи, съветници на Владимир Путин."Много ли са ви мили тея олигарси, че така роните крокодилски сълзи за тях? Троловете?

23

Русия е сама

преди 5 години

И северно корейците напускат съюза с Русия. Остава им само Куба, засега...

22

Анонимен

преди 5 години

ДО 10Знаеш ли ерген4ев, винаги съм се чудил как я карат клошарите през зимата, като спят около огъня под мостовете на Сена.

21

Анонимен

преди 5 години

Путин си го премести.СКорея е от 70 години със санкции. Вижте им новите квартали на Пхенян, вижте им икономиката и атомното оръжие. Въпреки, че нямат природни богатства. А Русия има най големите природни ресурси, за които янките отдавна плачат, ама ще ги видят като си видят ушите без огледало.

20

Докога ?

преди 5 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

19

ergen4ev

преди 5 години

До Анонименахам живея на запад от 18 год и се наслаждавам на късогледството и простоватостта на ***

18

Анонимен

преди 5 години

Първо трябва да наложат санкции на Украйна за анексирането на Крим през 50-те. От любимецът на Запада, САЩ и Кенеди - Хрушчов. Наследникът на Сталин.

17

Анонимен

преди 5 години

Но Северен паток строите, нали????

16

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха....................ще им накривите ушанките на руснаците с тия си санкции!! Всъщност, като сте некадърници и празноглавци, какво ли можете да им направите!!!!???? Русия ще си я има даже и когато последния "еуропеец" изчезне от територията на т.н. еуропейски съюз!!!