39

Жоро Ст.

преди 5 години

36-ти, спори с VMware, като си толкова знаещ, щото те са го наели, не майка му. Или тя на тях е платила, чак ги е купила... :-D

38

Анонимен

преди 5 години

Поредната активна розова пеперудка. Дано обаче се осъзнае навреме и напусне хипи, докато не е късно.

37

Анонимен

преди 5 години

Браво на момчето! Но, на неговите години, да ме върнат, но с тоя акъл....Момче, живей си живота, че после ще гърбиш до 72, както намекта В . Горанов. Митовете , че сам без чужда помощ и протекция ще успееш, са измислица, особено у нас. Огледай се-успяли са хора с мде полуизправени гънки в мозъка, а такива , като теб, работят за тях, еу нас, и се радват, че взимат повече от комшията, набора.Живей си живота, огледай се за някоя мацка, че току виж си станал на 40 пред компютъра, и нищо зад теб...

36

Мишо

преди 5 години

До 35Я пробвай пак... Наков е един от първите трейнъри в Телерик Академия, а не основател. По-долу изброих имената на 4-мата съоснователи на компанията Телерик, които я продадоха на американската Прогресс за 263,5 млн. долара, но си запазиха Академията и сега я управляват. Наков е основател само на СофтУни.

35

ДО ИНФОРМИРАНА

преди 5 години

ПОВТАРЯМ НЕ ми СПОРИ С нахални майки дето твърдят,че тяхното дете е ,,най-хубавото''. Ще кажа обаче вместо да си беше ходил синът ти на училище, нямаше да има проблеми с отсъствията и учителите да му са ядосани. Много ясно,че ще платиш и ще му напишат по всичко 6. С толкова реклама.... и пари...

34

Анонимен

преди 5 години

Наков е съосновател на Телерик, сега не е там, а си има собствена академия + разни други фирми и фондации - тва малко инфо за сиднито и останалите неосведомени.

33

до УМНО

преди 5 години

Ти НЕ можеш ли да ЧЕТЕШ ? Майката на Самуил Рапсиния е била еврейка и Е ПРИЕЛА християнството след като се омъжва.

32

Весел

преди 5 години

До ДО УМНОКато познаваш историята нещо да кажеш за бащата на цар Давид Български?Щом православната ни църква е обявила този цар също за светец, дали пък е евреин. :-)

31

Анонимен

преди 5 години

До до ИНФОРМИРАНАДо 31Добре е да докажеш това което си написал. ДнесБГ този ви обвинява в корупция.

30

до ИНФОРМИРАНА

преди 5 години

Нямам намерение да споря с роднините на тоя от статията, които са достатъчно богати да му платят реклама. Всичко става с пари.

29

mdaaa..

преди 5 години

трябва да се чете между редовете тук.рекламират се Телерик, Бербатов. няма лоша реклама!всеки сега ще се втурне да програмира и всеки ще разбере що за човек е Бербатов.Но ще мине време и тогава ще се пробудим още повече и ще се махнем от България както и аз направих. Животът е един и всеки работи за пари. След като си кадърен и можеш повече другаде, то няма за какво да се лимитираш само в една страна. Все пак сме 21 век..

28

Иван

преди 5 години

До Некои съображенияКъде в материала видя написано, че няма да завърши училище и да учи в университет?Съученик ми е и сега ще е 11 клас. Иска да завърши тази учебна година два класа- 11 и 12, ако му разрешат. Мисли да кандидатства във ФМИ в СУ.

27

ДО УМНО

преди 5 години

АЗ МНОГО добре познавам историята.Нека ти припомня ,че майката на Самуил, която се казва Ана Мариниана Рапсимия е била еврейка,която е приела християнството. Не си ли се замислял защо другите братя на Самуил носят имената: Давид, Мойсей и Аарон? Може да прочетеш тук : clubs.dir.bg.Хуманитарни науки ИсторияКато НЕ си сигурен в нещо по-добре НЕ се прави на умен

26

Сандо

преди 5 години

ИТ ишлемето в България е голямо

25

ZOR

преди 5 години

До Анонимен, 9 ком.Той е избрал VMware-Bulgaria за да остане тук. Искаше ли да бяха от БГ, щеше да приеме поканата на Google.

24

Информирана

преди 5 години

До до НОРАКоментар 23Ами има достатъчно инфо за него в нета. Първо се информирам преди да се излагам в коментари. Прави го и ти. Ще разбереш, че това не му е първата работа в ИТ бранша.

23

Програмист

преди 5 години

Защо аз като бях на 16 и пишех код на 64 битов асемблер под Линукс никой не пускаше такива статии :(

22

до НОРА

преди 5 години

Ти къде прочети, че му се е НАЛАГАЛО да работи? Спечелило си популярност от награди и са му предложили договор на 17 г. от известна компания.НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ да е НЯМАЛО пари или е трябвало да работи да се издържа. Заради тия конкурси имало проблеми с отсъствията в училище. Предложили са му една висока заплата , оставаше и да не приеме.

21

Умно

преди 5 години

До богато и суетноКак пишеш за някого като не го познаваш? Ако го знаеше нямаше да говориш глупости за един българин. Върни се в училище за да научиш българска история. Белким схванеш, че го има цар Давид, брат на Самуил.

20

богато и суетно

преди 5 години

Богато еврейче, това е тоя Давид. Като имаш пари винаги е лесно.