79

Анонимен

преди 5 години

Сериозно ли ? НОрмално е, да говорите такива неща, защото нямате страст, никога не сте открили мотивация и си мислите, че "работа" означава каране на камионче и носене на камъни или табла. Някой хора ТВОРЯТ и се РАЗВИВАТ. Други се напиват като казаци и си казват "ееех това са ми най-хубавите години", а 15 години по късно плачат, защото живота бил "гаден и лош", а богатите "евреЙНИ", им били взели всичко ... Но вие, кога ли сте имали нещо значимо за вземане ?

78

Езоп

преди 5 години

До "Еми"...Лисицата видяла хубавото и сочно, добре узряло грозде, да виси от асмата. Високо било, нямало как да го стигне, па си рекла: "Е, то е кисело, не става!"...Че и твоята работа така, с коментара ти, хлапе. :)

77

Учителка от СМГ

преди 5 години

ДО автора на коментари 74 и 76 или Димо и 44: Ясно е, че не си чел статията изцяло. Ако си го направил, не отбираш и грам от функционална грамотност, щото тя не се изучава в СМГ. Ще те светна, че това е четене с разбиране, което не владееш, понеже не схвашаш смисъла на изреченията "Ти сам си избрал пътя на големите", "има щастието и изключителната привилегия да расте в семейство, в което цари разбирането за свободния дух" и "Искам да остана в България, където са семейството ми". Успех в плюенето

76

Еми

преди 5 години

Малееее тоя много зъбат като си вземе първата заплата да си оправи зъбите че уплаши детето...

75

44

преди 5 години

Още едно дете което му се налага да работи вместо да си изживее най - хубавите ученически години! Жалко!

74

Bobi

преди 5 години

До 73 АНяма лошо да си евреин, само че в случая няма как да е вярно, след като имената на родителите му са Станислав и Севдалина. Не е трудно да се информираш от мрежата, за да си спестиш подигравките на 2 700 човека, споделили публикацията и препоръчали я. Дерзай!

73

Димо

преди 5 години

Не знам дали е" блян" да ти се налага на 17 години да работиш! Явно не е имало бедното дете достатъчно обезпеченост за да му се налага да работи.Но човек не си избира родителите за жалост.

72

А

преди 5 години

Поредното Еврейче с парички

71

БРАВО!

преди 5 години

Браво, момче!!! Нямам други думи!

70

Не-хейтър (2)

преди 5 години

... че карта за 12 урока по карате излиза 23лв. или колкото вие, бедните и лишени от възможности, давате за една вечеря навън или да отидете на някой мач. Да не каже някой, че съм му роднина, приятел или платен хвалител. Не познавам лично Давид. Само за кратко бяхме съкурсници в Телерик. По онова време той беше на 15 и на изпит решаваше задачите за половината време от мен с 10 годишния ми опит като програмист. Това с връзки и пари не се постига, а само с много, много труд!

69

Не-хейтър

преди 5 години

Прочетох статията (с удоволствие, въпреки нехарактерната й за днес.бг дължина), съвсем мазохистично се заставих да изчета и всичките близо 70 коментара под нея. А, бре, "хора", как само шепа успяхте да кажете едно "браво" и "евала на момчето", а болшинството останали не се свенихте да го оплюете. Било му еврейско името. Ами и моето, Симеон, е с еврейски произход, пък не съм усетил някъде да ми е било лесно заради него. Били му богати родителите, та му плащали за "хобитата". Ей сега провирих, ...

68

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Стратиевстратиев, ти правиш ли разлика между АОНСУ и Нов Български? щото, за това иде реч.

67

Цанка Илиева

преди 5 години

до питам 49Понеже ПИТАТЕ-да Ви отговоря:четирите думи в заглавието са глаголни форми в повелително наклонение.Те се изговарят с ударение върху последната гласна -бдѝ,бъдѝ,будѝ,бодѝ.А думата за вид женско бельо е бОди-изговаря се с ударение върху гласната "о".Но явно Вие доста сте отсъствали от часовете по български език в училище.Затова не се изказвайте неподготвен.

66

до 66

преди 5 години

Ами то в демократична България само крадци, мутри и депутати имат пари. Ако за развитие имаш предвид дипломи и сертификати няма българин без висше или 2,3 такива, сертификати и прочие. Ама българите живеем най-зле в сравнение с другите държави от ЕС. Не говоря за ро*мите,които не са учили.

65

Анонимен

преди 5 години

До до Анонимен 58И какво ? Че България е изпаднала в интелектуална криза, не означава, че хората не трябва да се развиват. Просто трябва да забравам за този "комунистически морал", че еедва ли не, да изкарваме пари е лошо нещо, запазено само за крадци, мутри и кралски особи. Излезте от БАН и отидете на пазара.

64

до 64

преди 5 години

На 17 г., има време да разбере да помисли дали иска или не иска да става политик.И стига с тия платени реклами,че и хора платени да пишат в негова полза. Супермен го изкарахте.

63

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянМалкият в интервю за Нова казава, че никога няма да стане политик, защото нито може да лъже, нито да краде. Значи не е шумкарче и не го чакай за изборите.

62

Dora L.

преди 5 години

До АнонименСигурно и фамилията "Мавродиев" е еврейска. :)

61

до Анонимен 58

преди 5 години

Като гледам учените от БАН как протестират, ми става мъчно. Учени хора,ама ето прецакани,че са се родили в България. Получават ниски заплати и са неоценени.Това правилно ли ти се вижда? Те не са ритали топка по цял ден.

60

Стратиев

преди 5 години

До Анонимен 57Много си прав. Този с коментара, който цитираш, изпраща софиянец в Хасково, смята сайта Аз-детето за позитански, а пише в ДнесБГ, който е също от групата на Инвестор и не прави разлика между СофтУни на Христо Тенчев и Академията на ТелериК. Логика!