22

Анонимен

преди 5 години

Слагат визи и жените не могат да шават и ще раждат фарьорчета. Капитализма и либералната демокрация води по-малките държави до ликвидация.

21

Анонимен

преди 5 години

До xaxaТи да не мислиш, че ромка ще те вземе, ако не платиш за нея?Те много държат на културните си особености!

20

xaxa

преди 5 години

И още нещо тия белчовци господ ги наказва На година убиват по стотици хиляди делфини и други водни бозайници без основателна причина Скучно им и трепят животинките Гледката е поразителна - кърваво червено море Тия не заслужават да се размножават затова са 40 000 хиляди Дано са първата модерна държава която изчезне пожелавам им го на мръсните ***

19

xaxa

преди 5 години

Поне имат пари да си купят жени. В България положението за етническите българи е подобно. Жените ни бягат по чужбина и се женят там за чужденци а за нас или ромки или нищо... тайландките не ни искат щото нямаме парички :D

18

Ем ловец ем рибар

преди 5 години

И тайландки и филипинки който е фанал не е сбъркал. 100% по добре от датска трътка. Корекция , 1000% Като земат европейски докуненти много ясно бегат ама мое ли да го обвиниш кой би седял на тия миризливи острови.

17

Анонимен

преди 5 години

"Някои фарьорци са намерили интересно решение на проблема"Тук започнах да се смея, защото знаех на къде отиват нещата."В крайна сметка започнал да танцува с един травестит"Тук вече паднах от стола от смях!

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10, 12Най-малко аз съм другар. не се прави на неразбрал.Тук искате такава жена, каквато няма никъде.Ако искаш да си купиш индианка за два коша риба, никой не ти пречи :)

15

До 12

преди 5 години

*** = кoмyниcтите

14

аз не знам

преди 5 години

До До 3- Тези женичкиТи как мислиш, Мелания що се е омъжила за Дончо Тръмп?

13

До 12

преди 5 години

Комунетaта сте вие, SJWs.

12

Анонимен

преди 5 години

до 7Нали знаеш че като и поемеш издръжката докато си на работа тя ще прави секс с друг.Или щом и на теб ще дава понякога за теб няма проблем.Много комунистическо го подкара другарю;) Обща жена,общи деца общ креват..после кво?Общ трипер?

11

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

да им пратат ал бънди. он е републикански по коремни.

10

Анонимен

преди 5 години

До 7В Африка и Южна Америка има доста племена където е нормално да си пазаруваш жена.Даже по дискавъри имаше филмче.Некъф индианец с пирога и кажи речи тва му беше цялото имущество си купи нова жена за няколко коша риба и 2 пилета.Така че с тия феминистки лафове "жената трябва да е кралица на къщата а мъжът да я отрупва с пари ,любов и блага а пък тя евентуално да му роди едно дете и цял живот да му взима душата за издръжка"..Просто не вървиш.Може би в Канада при лесбийките феминистки.

9

Анонимен

преди 5 години

До ВутеГениален сиииии!Трябва да дадем тази идея на ромските тартори.Рибарите сигурно ще кандисат да дадат някаква сума като откуп за съпруга и ще се отървем от няколко десетки хиляди кандидатки за професията "самотна майка с няколко деца, решила пожизнено да е на издръжка на бюджета"!

8

Наблюдател

преди 5 години

Със сигурност останалите ергени са евроатлантици с либерални ценности и леви убеждения.

7

До 3- Тези женички

преди 5 години

от Южна Америка и Африка също си търсят мъже, които напълно да поемат издръжката им. Не забравяй, че в по-голямата част от света понятието "жена, която ходи на работа и носи заплата у дома" е все още нещо, на което не се гледа с добро око.Тук соца ви изкриви понятията. Считате, че е редно жената да работи колкото мъжа, да жъне професионални успехи, да има принос към семейния бюджет и паралелно с това да е кротка съпруга, покорна снаха, отлична домакиня, грижовна майка, да се омъжи девствена.

6

Анонимен

преди 5 години

Ми да се взимат един друг.21-ви век сме.Е, след някоя година ще ги прекръстят на Гейските острови *** кво от тва?

5

Анонимен

преди 5 години

По хубаво сам отколкото с неква която ще те прави луд или прислужник-мекотело дето пита дали може да пие вода или да отиде до тоалетната.Да видим докъде я докараха секс андроидите..След известно време ще можем да си купуваме изкуствени жени и да си ги програмираме какви да бъдат и какво да правят. А истинските ще седят като кукувици на дърти години и ще се чудят кой да им обърне внимание.

4

Анонимен

преди 5 години

скуката прави времето бавно,и живота става тегав,тези 50 000 души да вземат да си правят фестивали,панаири и спортни турнири а не само да дремят за риба ,ама северняците са си тъй,скучни и необщителни

3

Анонимен

преди 5 години

То и в България няма.Има обаче няколко чудни местенца по южна америка където жените са мнозинство а също и в Африка.В Бг не в като да няма жени ама те са ... искат да бъдат с някой който може да им осигури богат живот а те да му харчат паричките поне докато не умре от старост.