42

гост

преди 5 години

Да се обърнат с молба към съседите си - Русия , там има неизчерпаеми количества девочки , готови на всичко ! Щом едно време се женеха за наште *** съграждани , само и само да се измъкнат от там !

41

Анонимен

преди 5 години

И на мен не ми харесва климата на севера,не е за всеки,друго си е Средиземноморието и южна Европа,кеф!Ами има толкова крайно бедни жени в Азия,а и някои в Източна Европа,спокойно може да си намери,просто не е търсил както трябва,да заминава на екскурзия и да търси.В западна Европа много се изжениха за източноевропейки.

40

Анонимен

преди 5 години

Ами няма , при толкова много свободни мъже и само четене на книги в къщи ? Това май е хубаво място за жените .

39

Анонимен

преди 5 години

Лоша работа ,обречени са на безебие.

38

Анонимен

преди 5 години

TRIAVA DA SI SE PEKAL NA SLANZETO DOSTA ILI NAI DOBRE DA SINAL PREZ KOMINA TOGAVA SE TE HARESAT TAKIVA MAJE OBICAT ZAPADNIACKITE VAGLENOVI

37

Анонимен

преди 5 години

Ние имаме по-голям проблем, хората изчезват и края наближава...

36

реалист

преди 5 години

И тук близо до Ляолин има едни филипински острови, където живеят кръшни римлянки.Да дойдат да си изберат на по 13-14 години съпруги, тъкмо ще палят печката от раз.

35

Анонимен

преди 5 години

"И все пак най-голямата му мечта си остава тази: стара къща с каменни стени и трева на покрива, а в нея - неговата съпруга, седнала кротко с книга в ръка." С това ще си намери. Не се бъзикам. ))))

34

Анонимен

преди 5 години

"предполага Дан Томсън, местен рибар, женен за филипинка......."Ами те са се ориентирали правилно.Ромалесте си вземат.М/у филипинка и *** разликата е НИКАКВА.Хайде на пазарЯ в Димитровград.Там Киро-гела бил "експерт".Да прави една агенция за сватби и да товари фариорците на самолета за Бг.Нещо като на пазар за роби от едно време.

33

Анонимен

преди 5 години

Изпратете и малко Ганки.В Бг *** колкото щеш.Ако фариорците имат кинти НЯМА ПРОБЛЕМИ.Ганка танцува, мята се, духа и всичко останало, само кеш да има.

32

относно Дания

преди 5 години

продължение : природата наистина е сурова, лятото е месец в най-добрия случай.Останалото време - дъжд, вятър, абе Лондонското е приказка в сравнение.Но пък държавата им е уредена от всякъде.А на острова, на който бяхме просто няма никакви развлечения, никакъв социален живот, дори да напазаруваш нещо по-различно от обичайната храна, хващаш ферибоота и отиваш на полуосторва, т.е. за млади хора не е атрактивно.За мен като турист беше впечатляващо спокойствието, тишината и дивата природа.

31

относно Дания

преди 5 години

До Ем ловец ем рибарНе знам колко датчанки познаваш, но си в голяма заблуда.Била съм в Дания няколко пъти, сина ми живее там и сме му ходили на гости.Повечето датчанки са невероятно красиви, същински кукли - сини очи, ама небесно сини, светла кожа и руси като слама коси.Отделно, че там се придвижват предимно с колело, повечето хора смятат за нормално и да спортуват редовно, така че дебели и разплути са истинско изключение.Ходила съм и в северните части на страната, и на някои от островите ...

30

Анонимен

преди 5 години

Мястото просто е географски и климатически тегаво за живот. Мъжете сме по-просто устроени и си мислим, че като е спокойно и тихо, значи всичко е наред. Ловът на китове и делфини за едното развлечение показва, че далеч не е така. Има и други важни неща наред със спокойствието и парите в джоба.

29

Греек

преди 5 години

Значи няма и разводи.

28

бай ой

преди 5 години

там трябва да изпратят всички *** "бежанци" - хем ще оправят положението, хем място има за всички - в Гренландия, Фарьорски и други северни острови...

27

Марко

преди 5 години

Наверно там е раят,без много "змии". :)))))))

26

Русалка

преди 5 години

Толкова на север водата е студена и дори русалки няма.

25

Давид ,Израил

преди 5 години

Ами,ето идея,не съм навътре в нещата,ама парите не миришат.Нали има ромски пазари,в Казанлък или в Стара Загора,абе някъде там.Та там 100 процента има,вече,един път минали под венчилото ромлянки. Цените им да по 3,5 хиляди лева,примерно или 25 ,не знам,точно. Та правим, една агенция по бракосъчетание и правим каталог,показваме ги на Фарьорците, и която кажат,правим контакта. Комисионната по стар еврейски обичай,е 70-80 процента от цената,така 20 булки да минат през агенцията,и правя парички.

24

Анонимен

преди 5 години

Нека това бъде страната на джендърите с премиер Серж лявото!

23

Анонимен

преди 5 години

Тия наистина са *** и убийци.Интересно защо ли жените им бягат.Еми е затова бягат,толкова ли е сложно да съберете две и две.Убиват всяка година най-варварски хиляди делфини и китове в някакви кървави дни в началото на август.Аборигенска,долнопробна ***.Всъщност извинявам се на аборгените,вероятно са много по-достойни хора от тези